Noční keš
Publikováno 03 únor 2010 - 15:58
Publikováno 03 únor 2010 - 16:06
Publikováno 03 únor 2010 - 16:15
A co tedy mas jineho?VasaM napsal/a:
....zatím žádnou takovou keš nelovil
....poradit nějaký příběh, co by se dal použít (zrovna mě nic nenapadá
....někdo ví o nějakém zajímavém místě, kde by se dala udělat tato keš, tak ať napíše
...že to nevypadá, že na tu keš kromě krabky a ostatního nemám nic připravené
Jestli to ma byt jen "cache pro cache", resp. abys mel svou nocni, tak ji klidne zaloz.
Jestli to ma byt cache, ktera se dostane na best of, tak bych opravdu doporucil nejprve jich par projit, pak vymyslet spojeni pribehu s terenem, a uplne nakonec to fyzicke provedeni...
Co treba pribeh "Posledni noc krale Vaclava"? Navazat na srpen 1306.
Publikováno 03 únor 2010 - 16:20
Publikováno 03 únor 2010 - 16:28
Publikováno 03 únor 2010 - 16:33
VasaM napsal/a:
Ahoj, chtěl bych založit svou první noční keš (pozor, není to má první keš, mám jich už víc) no a byl bych rád za každé rady k založení i na odlov (abych je mohl napsat do listingu a nechat tuto keš odzkoušet někým jiným). Bohužel jsem zatím žádnou takovou keš nelovil (jedna v Olomouci byla, ale já se na ni nedostal a teď je zrušená). No a potom bych potřeboval poradit nějaký příběh, co by se dal použít (zrovna mě nic nenapadá) a nakonec, pokud je někdo z Olomouce a ví o nějakém zajímavém místě, kde by se dala udělat tato keš, tak ať napíše (doufám, že to nevypadá, že na tu keš kromě krabky a ostatního nemám nic připravené) VasaM
No, ono to právě tak vypadá
Publikováno 03 únor 2010 - 16:50
VasaM napsal/a:
bohužel v okolí o žadných nevímn
ale ale, co Polárka, noční keše tu jsou, sice ne úplně v Olomouci (ta je archivovaná), ale na vyzkoušení to postačí.
Publikováno 03 únor 2010 - 16:55
Publikováno 03 únor 2010 - 17:05
Zegga napsal/a:
PS: Zjištiji že vládne podivný syndrom taky... Kde, kdo chce mít založenu taky noční keš, taky wherigo, taky 5/5... :-/
No o té wherigo jsemn taky přemýšlel, místo mám a nápad taky, k té 5/5, to u nás nejde, protože terén 5 tu nikde není, ale obtížnost 5 možný mít budu, nebo to bude 4 či 4,5:D:D:D
Publikováno 03 únor 2010 - 18:27
Publikováno 03 únor 2010 - 18:33
Publikováno 03 únor 2010 - 18:39
Publikováno 03 únor 2010 - 18:41
fórum - http://www.geocachin...065#post_177065
nebo přímo ten bookmark:
http://www.geocachin...94-3b822df9804d
PS.: Ale podle mě, bys určitě nějakou noční kešku měl nejdříve odlovit...
Publikováno 03 únor 2010 - 18:44
Publikováno 03 únor 2010 - 19:08
Promin, ale to ti tu mame psat, ze ty odrazky nesmis davat moc huste a krizit cesty, ze pak "sviti" cely les a vlastne nevis kam mas jit, nebo zase ze kdyz das odrazky tak ridce, ze na krizovatce lesnich cest vlastne nevim kam mam jit, nebo ze je das tak ze z jineho smeru, ktery jsi nepredpokladal nic neni videt a vsichni behaji po lese a nic nevidi, ze vysoky clovek vidi za horizont jinam nez maly a tisice dalsich "blbosti"?VasaM napsal/a:
No ještě k původnímu zaměření tématu, byla to prosba o nějaké rady ke keši a podstatě jsem ještě žádnou nedostal, nebo rady na odlov. Tak prosím pište spíš toto, jinak toto téma zamknu.
Na to fak prijdes sam, kdyz si nejake nocni cache projdes. Takze podle mne ti davaji vsichni radu nejcenejsi. Jen ji asi nechces slyset.
Publikováno 03 únor 2010 - 19:14
Publikováno 03 únor 2010 - 19:23
Se ucit, se ucit se ucit Seber se, vem baterku, pripadne kumpana a vyraz do lesa, nebo nekam kde tu nocni kesu mate. Neni nad OSOBNI zkusenosti...VasaM napsal/a:
Ty "blbosti" co jsi psal bych potreboval, určitě si na nejakou zajdu. TaKŽE ty drobnosti by se mi hodily asi nejvíc
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 03 únor 2010 - 19:26
lukabike.com napsal/a:
Se ucit, se ucit se ucit Seber se, vem baterku, pripadne kumpana a vyraz do lesa, nebo nekam kde tu nocni kesu mate. Neni nad OSOBNI zkusenosti...VasaM napsal/a:
Ty "blbosti" co jsi psal bych potreboval, určitě si na nejakou zajdu. TaKŽE ty drobnosti by se mi hodily asi nejvíc
Máš pravdu, ale přece nějaká ta rada se hodí každá keška je jiná a třeba ta co odlovím nebude řešit problém, který nastane při zakládání.
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů