Problém s GCZ II
Publikováno 12 srpen 2010 - 14:23
Publikováno 12 srpen 2010 - 15:00
Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523
Publikováno 12 srpen 2010 - 21:02
Publikováno 12 srpen 2010 - 21:43
Publikováno 13 srpen 2010 - 10:07
Jen dodatek k tomu Target Location v GCz: Pokud jsi v GPS monitoru (šipka), tak dej Menu a první položka je Set Target Location. Tam zadáš souřadnice a uložíš (užitečné třeba u multin, nebo kdykoli jindy po výpočtu) a po potvrzení (OK) už to naviguje na Target.petrspic napsal/a:
O Target Location jsem nečetl, ale přijde mi na nic, vyvolávat to zvlášť. Napadlo mě změnit ručně offline XML, ale to si přemažu při aktualizaci :-( Chtěl bych nějakej název waypointu, který by byl brát v potaz víc než GCz_latitude ....
Omlouvám se, pokud nosím dříví do lesa
Nicméně, znovu zopakuji, že problém to asi neřeší a řazení zůstane podle výchozích souřadnic...
Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523
Publikováno 13 srpen 2010 - 12:36
Publikováno 31 říjen 2010 - 14:00
Publikováno 31 říjen 2010 - 20:28
Myslím, že máš v GCzII špatně nastavenu cestu k GoogleMaps.BEnY23 napsal/a:
Cau, mam malej problem s timhle jinak skvelym softem. Kdyz si dam vyhledat kešky (je jedno podle čeho) a v seznamu nalezených pak dám v menu Google Map, aby se mi vsechny zobrazili na mapě tak mi Googl mapy vyhodí chybovou hlášku že mapa nejde zobrazit protože obsahuje chybu - "This Community map could not be displayed because it contains errors" Vi nekdo jak na to? Díky za každou radu!
Publikováno 01 listopad 2010 - 1:23
Publikováno 01 listopad 2010 - 5:20
Publikováno 01 listopad 2010 - 12:36
Publikováno 01 listopad 2010 - 17:08
Publikováno 04 listopad 2010 - 1:32
Přijel jsem na místo, našel nejbližší keše, zobrazil na mapě, no a když byla nějaká příhodná "po cestě" tak ...
... teď je ale program k xxxxx ... bez PU k nepoužití (přeci jen zobrazování po jedné se zdlouhavým načítáním každé keše není to pravé ořechové ;( )
Nezná někdo dobrou alternativu která by splňovala tyto předpoklady díky kterým býval GCz neocenitelným?
Tedy, vyhledání na místě a zobrazení na mapě...
Předem díky
P.s.: chci radu na soft, ne abych si koupil PU. Díky za pochopení
Publikováno 05 listopad 2010 - 1:10
Ale když jsem si poté prohlížel listing, tak jsem zjistil, že se mi z nějakého důvodu nestahují statické mapy
Místo mapy se mi tam zobrazí pouze obrázek s přeškrtnutou mapou (viz příloha).
Přeinstalování aplikace mi nepomohlo
Nevíte někdo co s tím??
Publikováno 05 listopad 2010 - 9:36
Roky napsal/a:
Tak dnes jsem si postahoval několik seznamů kešek s tím že zítra něco odlovím.
Ale když jsem si poté prohlížel listing, tak jsem zjistil, že se mi z nějakého důvodu nestahují statické mapy
Místo mapy se mi tam zobrazí pouze obrázek s přeškrtnutou mapou (viz příloha).
Přeinstalování aplikace mi nepomohlo
Nevíte někdo co s tím??
Samozřejmě, že víme. Nedá se s tím dělat vůbec nic. Jde o to, že Google Mapy mají určitý limit stažení map za určitý čas. Když si vezmeš, že ke každé keši se stahuje 5 map, pak tento limit přesáhneš velmi snadno. Myslím, že je to někde kolem 100-200 map za hodinu, ale to je jen odhad.
Takže řešením je snad jen stahovat kratší seznamy keší, vždy po nějaké době a pak je případně sloučit do jednoho souboru, pokud potřebuješ napr. dlouhý seznam na dovolenou.
Publikováno 05 listopad 2010 - 9:50
Bloud napsal/a:
Samozřejmě, že víme. Nedá se s tím dělat vůbec nic. Jde o to, že Google Mapy mají určitý limit stažení map za určitý čas. Když si vezmeš, že ke každé keši se stahuje 5 map, pak tento limit přesáhneš velmi snadno. Myslím, že je to někde kolem 100-200 map za hodinu, ale to je jen odhad.
Takže řešením je snad jen stahovat kratší seznamy keší, vždy po nějaké době a pak je případně sloučit do jednoho souboru, pokud potřebuješ napr. dlouhý seznam na dovolenou.
Aha...takže jsem vlastně dostal ban . Teď ráno už to jde normálně.
No co se dá dělat....budu muset dělat mezi stahováním větší pauzy .
Díky za info
Publikováno 06 listopad 2010 - 23:06
Modrak napsal/a:
Aby ti tohle chodilo musis bejt premium member na GC, tedy s placenym pristupem. To same plati pro trideni stazeneho seznamu podle vzdalenosti od cehokoliv. Jako basic member nemas v downloadovanym seznamu souradnice kesi, pak nechodi ani trideni, ani hromadne zobrazeni v GoogleMaps, ani exporty do OZI nebo jinejch softu.
Zvláštní je, že třeba mě to takhle šlo dlouhou dobu a některé staré seznamy keší tak taky pořád zobrazím. Ale ty nové nejdou zobrazit a píše mi to taky že tuhle komunitu nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Publikováno 07 listopad 2010 - 11:23
Publikováno 08 listopad 2010 - 10:59
Killom napsal/a:
Zvláštní je, že třeba mě to takhle šlo dlouhou dobu a některé staré seznamy keší tak taky pořád zobrazím. Ale ty nové nejdou zobrazit a píše mi to taky že tuhle komunitu nelze zobrazit, protože obsahuje chyby.
Tak na tom neni nic zvlastniho. Chodilo to nez to na GS zatrhli. Ted to nechodi, ale pokud mas starej seznam kesi stazenej driv tak ten funguje i nadale vcetne trideni, protoze v nem jeste ty souradnice jsou. Takze ten nemaz. Ale zas v nem nemas novy kese.
Co se tyka tech statickejch map z Googlu, tak trochu pomuze nastavit si mensi pocet stahovanejch map u jednotlivejch kesi. Neni potreba mit vsechny meritka. Pri rozumnym nastaveni (4 mapy ke kesi) se da na jeden zatah stahnout cca 50 kesi. Takze bud delat seznamy po 50, nebo kdyz vetsi, tak to stahovat po kusech. Normalne jde behem stahovani download kesi rucne zastavit. Kdyz se pak pusti za cas znovu, stahuje v podsatte tam kde prestal (resp. jiz stazene vynecha).
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů