Event jako školení v GeoGetu
Publikováno 10 February 2010 - 16:21
nedávno byl event, který byl zaměřen na představení URWIGA a základní práce s ním. Jelikož se na mě občas někdo obrátí s radou, co a jak v GeoGetu, tak jsem si říkal, že by nemuselo být špatné udělat podobný event, ale GeoGeťácký. Prostě a jednodušše udělat event, kde by si každý stáhnul, instaloval a nastavil všechna potřebná makra, naučil se práci s GeoGetem, ať už statistiku do profilu, export keší do GPX,... prostě všechno na základní práci s tímto programem.
Rovnou říkám, že jsem uživatel tohoto programu, který má pořád nějaké ty mezery a tak se necítím jako zodpovědná osoba, abych někomu říkal, co a jak má dělat. Prostě hned první dotaz bych zodpověděl "hmmm, o tom jsem nikdy neslyšel" Takže mi tu hned nepiště, ať si event zorganizuju a neotravuju s tím na foru...
Takže oč jde a co je cílem tohoto tématu:
1) nadchnut někoho z "odborníků" na GeoGet, aby na to kývli a pokusili se něco takového zorganizovat (mohl bych se podílet na organizaci, ale rady co a jak bych nechal na jiné)
2) dát prostor nováčkům a zájemcům o GeoGet, aby se vyjádřili, jak by něco takového uvítali, aby bod 1 byl snadněji splnitelný. Jednodušše udělat průzkum trhu, kolik lidí by o to mělo zájem.
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 10 February 2010 - 16:28
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 10 February 2010 - 17:02
Publikováno 10 February 2010 - 17:10
Zegga napsal/a:
Ano zajímal by mne. Stejně tam mne zajímalo URWIGO.
Pokud by tě zajímaly jen nějaké ty základní věci, tak to klidně můžeme udělat "soukromý setkání" u tebe a ukážu ti, co a jak s tím prokletým GeoGetem;)
Co se týče eventů v Praze, tak máš pravdu, že je to hrůza, než se člověk rozkouká, už je všude plno...
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 10 February 2010 - 17:14
Publikováno 10 February 2010 - 17:14
Publikováno 10 February 2010 - 17:17
Publikováno 10 February 2010 - 17:42
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 10 February 2010 - 18:41
Publikováno 10 February 2010 - 19:12
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 10 February 2010 - 19:34
Publikováno 10 February 2010 - 19:39
Publikováno 10 February 2010 - 19:54
Zegga napsal/a:
Co se mi nelíbí je způsob jak se takovéto "eventy" pořádají. Když pořadatel předem kontaktuje vybrané jedince a oni vědí o co jde a ihned po publikaci se zalogují. Pokud o tom předem nevím, chci si to v klidu pár hodin po publikaci doma prohlédnout, mám smůlu, je plno.
ihned po publikaci se zaloguji vsichni, co maji notifikace. od toho existuji. nevim, co je na tom nelibiveho, ze mi prijde sms, mrknu na net, prectu o co jde a loguju. v praze je hodne lidi, to nesmis vahat hodiny
Publikováno 10 February 2010 - 20:05
Jak rikam, jedine event - neevent Proste zajit nekam na pivo a tam to probrat. Kdyz nebude bod, nebude zase takovy zajemDain a Olik napsal/a:
Zegga napsal/a:
Co se mi nelíbí je způsob jak se takovéto "eventy" pořádají. Když pořadatel předem kontaktuje vybrané jedince a oni vědí o co jde a ihned po publikaci se zalogují. Pokud o tom předem nevím, chci si to v klidu pár hodin po publikaci doma prohlédnout, mám smůlu, je plno.
ihned po publikaci se zaloguji vsichni, co maji notifikace. od toho existuji. nevim, co je na tom nelibiveho, ze mi prijde sms, mrknu na net, prectu o co jde a loguju. v praze je hodne lidi, to nesmis vahat hodiny
Publikováno 10 February 2010 - 20:07
Publikováno 10 February 2010 - 21:51
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 10 February 2010 - 22:03
Publikováno 10 February 2010 - 22:09
bubbu napsal/a:
Pořád všichni mluví o Geo Getu a já vůbec netuším, k čemu je to dobrý? Je to něco jiného než když si stahuju GPX file do GPS jako Premium member?
K čemu? Mrkni na stránky o GeoGetu a uvidíš
Publikováno 10 February 2010 - 22:19
Pokud by to GG uměl přímo (a je nelogické, že to neumí), nebylo by třeba takových udělátek... je škoda, že GG schází některé jednoduché a základní filtryLudekV napsal/a:
lukabike.com napsal/a:
A treba bych se dozvedel, jak vyfiltrovat kes parametru 3,5/1
Timhle
Publikováno 10 February 2010 - 22:24
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů