HaLuMa napsal/a:
No, myslim ze jsme ve stavu mirneho chaosu. ten dela to, ten zas tohle. Mame par lidi, kteri jsou ochotni neco odprednaset, ale zadna konkretni temata nepadla. Takze podle mne potrebujeme:
1. Ujasnit si, kdo to organizacne zastresi. Lukabike?
2. ujasnit si termin, protoze az podle toho se ukaze, kdo z potencialnich lidi na prednaseni opravdu mohou ci nemohou.
3. Dat dohromady temata, o ktere je zajem.
4. A pak si ta temata zkusi prednasejici rozebrat a daji spolu dohromady konkretni scenar.
Chaos v tom není nebo možná jen malý, ale zase organizovaný
Co se týče lidí, co předběžně kývli na přednášení (i když někteří ne moc nadšeně
), tak jsou hned čtyři: ty, medwyn_cz, gord a mikrom.
Bylo v plánu je všechny kontaktovat ve chvíli, až bude definitivně vyřešena místnost, kde to bude, a vyřešit vše potřebné o čem píšeš nejspíše soukromou poštou... ale když jsi byl rychlejší řešením rovnou zde na foru, proč ne. Aspoň tohle bude první "event", o jehož organizování si budou moci všichni udělat jasnou představu... od prvotní myšlenky až po realizaci:)
Co se týče termínu, tak by to chtělo asi nejdříve koncem března, aby byl aspoň ten měsíc na doladění všech detailů a hlavně čím dál to bude, tím více volných dní se mezi přednášejícími najde.
Otázkou je, jestli to udělat v týdnu nebo spíše o víkendu.
Já to vidím tak, že v týdnu navečer by se zvládl udělat onen 4 hodinový kurz, o kterém se pár příspěvků zpět mluvilo. Ovšem může se snadno stát, že i při kapacitě 30-40 lidí se to hned naplní a budou požadavky o další termín.
Proto bych asi nadhodil do pléna mezi případně přednášející, jestli by preferovali všední den s tím, že by se to celé třeba za týden/čtrnáct dní zopakovalo nebo rovnou vyhradit jeden víkendový den a udělat dvě školení za sebou. Ono se 40 míst může zdát jako hodně, ale když to vezmu trochu nadsazeně, tak jen moji kamarádi, co jsem se tak poptával, by sami o sobě obsadili čtvrtinu kapacity, takže bych docela i předpokládal, že 40 míst na Prahu se rozebere jako nic.