Event jako školení v GeoGetu
Publikováno 26 únor 2010 - 15:44
Zegga napsal/a:
Osik napsal/a:
Třetí hodina odbila ...
Lampa ještě svítila...
... a weri, který sliboval info o publikaci, trčí na cestě z práce... takže dodatečně: Už je publikováno GC24AG1
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 27 únor 2010 - 12:14
Publikováno 27 únor 2010 - 12:37
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 27 únor 2010 - 14:16
... budu se těšit, třeba mě přesvědčíš ...medwyn_cz napsal/a:
GJ patri do skupiny "ziskavani dat", ktera mi byla pridelena.
Publikováno 28 únor 2010 - 17:21
mr.mates napsal/a:
Jo tak GSAK bych bral taky
wabicek napsal/a:
bral bych skoleni v GSAKu
Bohužel, na GSAK si budete muset najít jiné lidi, co vám udělají školení... třeba já osobně jsem ho ani neviděl, jedu jen v GeoGetu;)
PS: Mrkněte se, jak vlastně vznikalo tohle školení. Můžete se inspirovat a udělat něco podobného...
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 28 únor 2010 - 17:40
Publikováno 28 únor 2010 - 18:13
Publikováno 28 únor 2010 - 18:17
Publikováno 28 únor 2010 - 18:51
Publikováno 28 únor 2010 - 19:02
Publikováno 01 březen 2010 - 7:19
Publikováno 01 březen 2010 - 7:21
myspsb napsal/a:
Jen malý upřesňující dotaz: bude tedy ze školení nějaký ten zýznam, který by posloužil "trotlíkům" z opačného konce světa?
V plánu to je. Jak ale bude vypadat realizace, to se nechej překvapit.
Nahrávání přes CamStudio je sice jednoduchý, kdo ale pak ale bude upravovat s hodinami záznamu, aby to mělo nějakou formu
Publikováno 05 březen 2010 - 9:05
Publikováno 08 březen 2010 - 12:02
Publikováno 08 březen 2010 - 12:09
Momentalne v uzsim kruhu skolitelu resime seznam doporuceneho SW (je uz vicemene kompletni, staci publikovat).
Publikovan bude s nejvyssi pravdepodobnosti hotovy ZIP archiv s nejnovejsimi verzemi potrebnych programu/maker.
Budeme predpokladat, ze navstevnici prijdou se zakladni instalaci GeoGetu. Zadne zmeny, zadne nastaveni, asi zadna makra (neplati u zkusenych harcovniku, kteri nas prijdou chytat za slovo).
Obavam se, ze se bude nakonec skoleni tykat spise zacatecniku nezli pokrocilych. Pro vetsinu osazenstva je to nicmene spise dobra zprava
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 08 březen 2010 - 12:11
Publikováno 08 březen 2010 - 12:32
medwyn_cz napsal/a:
Prosim prosim GeoGet! (klasicka chyba, ktera mi leze krkem )
Momentalne v uzsim kruhu skolitelu resime seznam doporuceneho SW (je uz vicemene kompletni, staci publikovat).
Publikovan bude s nejvyssi pravdepodobnosti hotovy ZIP archiv s nejnovejsimi verzemi potrebnych programu/maker.
Budeme predpokladat, ze navstevnici prijdou se zakladni instalaci GeoGetu. Zadne zmeny, zadne nastaveni, asi zadna makra (neplati u zkusenych harcovniku, kteri nas prijdou chytat za slovo).
Obavam se, ze se bude nakonec skoleni tykat spise zacatecniku nezli pokrocilych. Pro vetsinu osazenstva je to nicmene spise dobra zprava
OK dik.
btw. geodet -> geoget.
uz se mi tohle faux pas jednou podarilo na nyxu. Neni holt na to napsat příspěvek v outlooku (s jeho automatickými opravami) a pak ho bez zpětné kontroly nakopírovat sem ;-)
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů