Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#221 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2010 - 22:59

Na napsani neceho takoveho vubec nepotrebujes maily nebo nejakou podporu GG. Da se to napsat jako cistokrevny skriptik. (on totiz GJ vraci o PQ hromady informaci, trebas i kdy bylo PQ vygenerovane... takze muze chytre usuzovat, ktera PQ ma stahnout.)
  • 0

#222 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2010 - 8:23

Coz ted dela i GeoJarry, jen se trosku musime snazit a rict mu jake PQ stahovat a jake ne - a pak to nacpat do Batch. V ten moment to funguje stejne jako stahovani PQ. Dokonce chytreji, protoze pokud nic nestahne, tak neukazuje dialog o importu (ktery zrovna sobikovi tak moc vadi). Stahovani PQ ho ukazuje nezavisle na vysledku vzdy.
  • 0

#223 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 květen 2010 - 8:31

Jeste ke spolupraci emailu a tisicovkovych PQ. - GeoGet nikdy nebude stahovat cokoliv primo ze stranek GC.com a rozhodne nebude automaticky z integrovane funkce volat GeoJarry, tohle je davno znamy a nemenny fakt, tak na to rovnou muzete zapomenout. - GSAK ale pry ma dostat nejake API, kterym by bylo mozno stahovat velka PQ legalne. Bylo by zajimave se o nej uchazet tez (a nebo si odposlechnout komunikaci GSAK se serverem pomoci nejakeho programu a pak stejnou komunikaci delat z GG). A jeste poznamenam, ze hned na predchozi strance jsem rikal, ze mi ten zpusob taky nevyhovuje a planuju napsat neco, co vicemene presne nahradi soucasne emailovite stahovani PQ (vlastne ne, chtel bych to udelat chytrejsi). V tento moment to ma ale nulovou prioritu, protoze uz to umi velmi slusne i samotna ofiko GJ makra.
  • 0

#224 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2010 - 22:24

Nešlo by upravit geojarry funkci pqdown tak aby se dal definovat pocet zbyvajicich dni misto nazvu PQ? Pak by stacilo stahnout vse co vydrzi vice nez 6 dni (=cerstve) i bez mailu.
  • 0
MaFa

#225 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2010 - 22:29

MaFa napsal/a:
Nešlo by upravit geojarry funkci pqdown tak aby se dal definovat pocet zbyvajicich dni misto nazvu PQ? Pak by stacilo stahnout vse co vydrzi vice nez 6 dni (=cerstve) i bez mailu.

funcke pqdown nic takoveho nedela. Ta ti vratiinformace o vsech cekajicich PQ, vcetne i te informace o poctu zbyvajicich dni. A je pak na tobe, co mu reknes ze ma stahnout. Rozhodovani jest na externim programu/skriptu.
  • 0

#226 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2010 - 22:31

Chapu co myslis a je to docela dobry napad. I kdyby to zabudovano nebylo, jde to dos jednoduse udelat pomoci napsani vlastniho makra v GG. Staci stahnout pqdown, probehnout ziskany textak a vyzobat z nej jmena PQ, ktere zustanou na serveru jeste 6 dni... a pak pustit. Myslim ale, ze v GJ makru tohle primo takto nepujde a bude to chtit rucni praci.
  • 0

#227 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2010 - 22:36

medwyn_cz napsal/a:
- GSAK ale pry ma dostat nejake API, kterym by bylo mozno stahovat velka PQ legalne. Bylo by zajimave se o nej uchazet tez (a nebo si odposlechnout komunikaci GSAK se serverem pomoci nejakeho programu a pak stejnou komunikaci delat z GG).

Uz minuly tyden jsem se presne na tohle Groundspeaku zeptal. Predevcirem jsem se dockal odpovedi, ze nic takoveho nemaji a ani neplanuji udelat.

O tom pripadnem API se nekdo oficialne vyjadril, nebo je to jen neci zbozne prani na diskuznim foru GSAKu?
  • 0

#228 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2010 - 23:17

Spis prani.
http://gsak.net/boar...opic=15240&st=0
  • 0

#229 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2010 - 18:33

Halumo, neslo by pouzit primo funkci na stahovani posti z delphi? Stahovani jednotlivych PQ mi nedela problemy, moje nastaveni je dost staticke, takze jsem si to natvrdo zadal, ale preci jenom bych radeji stahoval to co mi oznaci maily - navic se mi hromadi maily na mem PQ mail uctu a GG bohuzel maily bez PQ nemaze. Mohl bys naznacit jake funkce se daji pouzit na stazeni mailu pomoci POP3?
  • 0
MaFa

#230 billy06

billy06

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 0:32

since the gc.com update yesterday i have been getting groundspeak login error, any ideas?
  • 0

#231 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2010 - 8:56

Yes, wait for new version. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#232 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2010 - 12:16

Try to find the new version 2.1.1
  • 0

#233 Arcao

Arcao

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 05 červen 2010 - 15:49

Nová verze 2.1.1 / New version 2.1.1:
http://uloz.to/5019983/geojarry-2.1.1.zip

Samozřejmě vyšla i nová verze GeoGetu :)
  • 0

#234 billy06

billy06

Member

• Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2010 - 12:18

Many thanks for the update :)
  • 0

#235 mike_btk

mike_btk

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 21:19

Zdravím, mám dotaz. Šlo by pomocí geojarry nahrát na server soubor s field notes, abych nemusel otevírat okno prohlížeče? Myslím nějaký dávkový soubor nebo tak něco....
  • 0

#236 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 21:32

Teoreticky by to melo jit, GJ umi obecne poslat libovolny HTML formular, od verze 2.1 vcetne prilozenych souboru. Jen to vytvoreni prislusnych ini souboru je trosku vyssi divci, ale co o tom vim, melo by to jit. Jen se ted na to nemuzu podivat, leda az pristi tyden. Jsem na cestach...
  • 0

#237 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 21:49

Já bych měl možná taky jednu takovou.... Pomocí GJ odeslat zprávu skupině příjemců přes gc.com. Jedná se mi o info všem nálezcům keší z mé série... B)
  • 0

#238 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 22:03

Groudnspeak ale nepodporuje skupinovy mail, takze kdyby se to povedlo, posilalo by se to postupne po jednom... docela zahul.
  • 0

#239 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 22:19

jasně že po jednom, je to náhrada klikání a kopírování do formuláře... Asi by bylo nutné nějak vytvořit seznam user id pro formulář... ale na rychlosti nezáleží.
  • 0

#240 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2010 - 22:31

Makro na poslani fieldnotes ma web by myslim nemel byt prilis velky problem, mam v planu ho nekdy napsat (v souvislosti s timto balikem). Pomoci gj.exe dnes jde jak logovat, tak odeslat fieldnotes - ale makra na to neexistuji :) (priblizne za 14 dni bych se nicmene rad vrhl na jejich tvorbu, az mi skonci zkousky)...

Ohledne hromadneho mailovani - vidim to na rucni praci, nedovedu si predstavit jak by to melo fungovat. Respektive dovedu, ale i tak bys musel urcite minimalne dodat seznam vsech GUID uzivatelu, kterym to chces odeslat. No a pak by to znamenalo jeste stale nejake skriptovani... Ja to implementovat nebudu, ale teoreticky by to alespon castecne automatizovat asi slo.
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama