Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#461 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2011 - 12:32

medwyn_cz napsal/a:
Tohle je ve skutecnosti chyba v GG, respektive ve funkcich, ktere GG GeoJarrymu poskytuje.
K jejimu vyreseni staci jedine - vzit mnou prilozeny soubor countryid_3.txt a nahradit jim existujici soubor countryid.txt v adresari DISTDATA v instalacni slozce GeoGetu. Pak GeoGet restartovat a vesele stahovat.

Byls rychlejší - právě jsem požádal GJ aby mi tu novou tabulku vygeneroval, pak kouknu sem a už tu je.
  • 0

#462 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2011 - 12:38

mikrom napsal/a:
<ot>zajimavy, ze dokud nebyl v madarsku ten power trail tak tu po madarsku nikdo ani nesteknul :)</ot>

Dříve jsem tam měl 10 nálezů ve 4 župách, teď mám 124 nálezů zase jen ve 4 župách. Ale časem se to určitě změní !
  • 0

#463 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2011 - 12:56

mikrom napsal/a:
<ot>zajimavy, ze dokud nebyl v madarsku ten power trail tak tu po madarsku nikdo ani nesteknul :)</ot>

medwyn_cz napsal/a:
<ot>Taky si rikam, ze kvuli tomu tedka furt kazdej otravuje s nefunkcnim Madarskem </ot>

Ono se sice říká nikdy neříkej nikdy, ale v současné době nemám ambice, chutě ani důvod jezdit na nějaké powertraily. Takže kluci tak to jste úplně vedle, jen mě baví čumět do mapy Evropy na ikonky (geokuk) :D
  • 0
www.povetrnik.cz

#464 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2011 - 14:01

Eh, nove beta mapy na gc.com ti dovoli cumet do mapy taky a nemusis kvuli tomu sosat listingy. To uz bych radeji slysel, ze jedes na ten power trail.
  • 0

#465 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 09 March 2011 - 22:34

medwyn_cz napsal/a:
Eh, nove beta mapy na gc.com ti dovoli cumet do mapy taky a nemusis kvuli tomu sosat listingy.
To uz bych radeji slysel, ze jedes na ten power trail.

Je to beta, je to pomalejší a funkce jak jsou zatím nastavené mi nesedí.
To co by si radši slyšel nebo neslyšel je tvoje věc.
  • 0
www.povetrnik.cz

#466 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 18:47

Zdravím.. určitě to tu je.. ale jsem začatečník .. nekde sem četl ze stahovani bez PM je ilegalni.. ale ze v rozumným počtu to je v pořádku.. Kolik je ten rozumný počet stahovani kešek?
  • 0

#467 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:09

WinD3 napsal/a:
Zdravím.. určitě to tu je.. ale jsem začatečník .. nekde sem četl ze stahovani bez PM je ilegalni.. ale ze v rozumným počtu to je v pořádku.. Kolik je ten rozumný počet stahovani kešek?

V pořádku to není nikdy, ale čím míň tím menší naděje že na to přijdou a zabanují tě.

Prostě když si stáhneš 20 listingů kolem, tak se nic neděje. Když si nastavíš celou republiku ... tak to bych já osobně nedělal :-)
  • 0

#468 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:10

Arne1 napsal/a:

WinD3 napsal/a:

V pořádku to není nikdy, ale čím míň tím menší naděje že na to přijdou a zabanují tě.

a třeba 600 je už hodne moc?
  • 0

#469 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:13

WinD3 napsal/a:

Arne1 napsal/a:

WinD3 napsal/a:

a třeba 600 je už hodne moc?

To ti nikdo neřekne.... Ale můj osobní názor je, že bych se 1) zkusil domluvit s nějakým PM jestli by mi tu obalst nestáhl; za 2) pokud bych to tahal sám tak určitě ne naráz ale rozdělil bych to do alespoň deseti etap.
  • 0

#470 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:15

Je jedno jestli máš nebo nemáš PM - automatizované stahování pomocí GJ a podobných programů je porušením podmínek, se kterými jsi souhlasil při registraci na gc.com. Pokud chceš takovéto programy používat, tak ti GS může účet kdykoliv zablokovat
  • 0

#471 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:20

rsc_cz napsal/a:
Je jedno jestli máš nebo nemáš PM - automatizované stahování pomocí GJ a podobných programů je porušením podmínek, se kterými jsi souhlasil při registraci na gc.com. Pokud chceš takovéto programy používat, tak ti GS může účet kdykoliv zablokovat

hm :( a nejaka jina rada jak si stahnout keše i s listingem? ani mi nejde o toze si stahnu 600 keší najednou.. jako abych tam mel i listing u keše co si chci stahnout..
  • 0

#472 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:23

Bohužel nepíšeš o co ti vlastně jde a na gc.com tvůj nick neexistuje Pokud budu předpokládat, že používaš GeoGet, tak můžeš listingy stáhnout ručně jako HTML soubory a pak je naimportovat (už se to tady na fóru probíralo několikrát). GJ dělá v podstatě to samé (to stahování), ale automatizovaně, což porušuje podmínky gc.com. Importo do GeoGetu je už něco úplně jiného, tam žádná omezení nejsou (pokud tedy tento program používáš)
  • 0

#473 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5892 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:24

Regulerní metoda podle pravidel je, že si to stáhneš libovolným prohlížečem Internetu různým od IE, uložíš jako HTML a to pak do GeoGetu naimportješ.
  • 0

#474 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:28

rsc_cz napsal/a:
Bohužel nepíšeš o co ti vlastně jde a na gc.com tvůj nick neexistuje
Pokud budu předpokládat, že používaš GeoGet, tak můžeš listingy stáhnout ručně jako HTML soubory a pak je naimportovat (už se to tady na fóru probíralo několikrát). GJ dělá v podstatě to samé (to stahování), ale automatizovaně, což porušuje podmínky gc.com. Importo do GeoGetu je už něco úplně jiného, tam žádná omezení nejsou (pokud tedy tento program používáš)

muj nick na GC.com je W!nD3 prave sem si pořidil novou gps.. :) je někde nejaky navod na import html ? a jak z toho udelat GPX do gpsky?
  • 0

#475 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:31

Import kam (tedy do jakého programu)? Na přechroupání do GPX si můžeš nějaké udělátko sepsat sám, jazyků je na to spousta... Jestli ti jse o GeoGet, tak ten to bude mít popsané v dokumentaci (import HTML i export GPX)
  • 0

#476 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:33

rsc_cz napsal/a:
Import kam?

hm, asi sem tedy napsal blbost.. jak řikám je to pro mě španělská vesnice.. jediné co chci vlastně jako BM uživatel stáhnout cache i s listingem hintem.. Což kdyz dam stahnout do GPS tak nemam .. tak jestli je někde nejakej návod ?
  • 0

#477 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:36

Jestli ti jde o tlačítko "Send to My GPS" na začátku listingu, tak pro jeho použití je potřeba nainstalovat jakýsi plug-in pro komunikaci s GPS (osobně s tím ale zkušenosti nemám, používám MDA) GeoJarry jako takový pouze stáhuje HTML soubory z internetu, ale neumí je nijak zpracovávat. Na to jsou potřeba jiné programy
  • 0

#478 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:38

rsc_cz napsal/a:
Jestli ti jde o tlačítko "Send to My GPS" na začátku listingu, tak pro jeko použití je potřeba nainstalovat jakýsi plug-in pro komunikaci s GPS

ano to vim vše funguje.. jenže jak uz tu píšu už asi po 3 jsem BM a tim padem mi to stahne sice cache v GPX ale neni tam listing ani hint.. jen GPS nazev terain atd...

Proto se snazim sehnat jiné řešení abych měl vše kompletně v GPS a PM se nam platit nechce
  • 0

#479 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1397 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:41

Normalne vezmi GeoGet + GeoJarry, na rucni stahovani listingu se vykasli, to je dlouhodobe neudrzitelna otrocina. Pokud nastavis v GJ rozumny interval (3 sekundy? myslim ze i vychozi interval je fajn), tak se ti nemuze nic moc stat. Snaz se neprekrocit treba 100 dotazu na server v rade (= +- 100 stazenych kesi). To ti prece uz musi stacit. Jen to chce poradne planovat, aby v te stovce kesi byly zrovna ty, ktere chces lovit. Na nahravani do GPS (Oregon? Dakota?) pouzij moje makra z podpisu.
  • 0

#480 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 March 2011 - 19:42

Jasné. Co se tím tlačítkem vlastně stáhne nebo nestáhne netuším, nikdy jsem neměl potřebný hardware a ani ho nikdy mít nechci (tedy GPS Garmin) Řešením toho co chceš je stáhnout si ručně HTML soubory s listingy a pak je pomocí nějakého programu převést do GPX. Asi nejlepší je na to GeoGet
  • 0

11 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama