Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#481 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2011 - 19:45

rsc_cz napsal/a:
Jasné. Co se tím tlačítkem vlastně stáhne nebo nestáhne netuším, nikdy jsem neměl potřebný hardware a ani ho nikdy mít nechci (tedy GPS Garmin)

Řešením toho co chceš je stáhnout si ručně HTML soubory s listingy a pak je pomocí nějakého programu převést do GPX. Asi nejlepší je na to GeoGet

a nějaky návod?..
  • 0

#482 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 880 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2011 - 19:46

http://geoget.ararat.cz/doku.php/user

Někde to tam bude - já GeoGet nepoužívám, jen vím, že to umí
  • 0

#483 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 12:09

WinD3: stahni si celej GASP a potom muzes GJ primo predhazovat GC kody kesi, ktere chces stahnout.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#484 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 12:13

Nevim, co to ma spolecneho s GASPem. GC kody muzes predhazovat GeoJarrymu tak jako tak.
  • 0

#485 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 12:19

medwyn_cz: pokud je to dotycny schopen sam o sobe rozchodit, tak pochopitelne ano. ;)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#486 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 13:41

tak uz vše funguje, jen doufam že nedostanu ban :(:D
  • 0

#487 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 16:39

Chci se ještě zeptat kdyz nastavim... podle země.. česko.. stat liberecky kraj.. pouze několik nejnovejších napišu dejme tomu 50... Další den udelam to same napišu tam také 50.. Tak mi to stáhne Dalších 50 nebo znovu ty same?
  • 0

#488 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 16:50

WinD3 napsal/a:
Chci se ještě zeptat kdyz nastavim...
podle země.. česko.. stat liberecky kraj.. pouze několik nejnovejších napišu dejme tomu 50...
Další den udelam to same napišu tam také 50.. Tak mi to stáhne Dalších 50 nebo znovu ty same?

Hledal bych v tom logiku B) Pokud je to 50 nejnovějších, tak je to prvních 50, které se mohou denně měnit, ale také nemusí.... Není to stáhni dalších 50 keší...
  • 0

#489 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 16:52

sobikovi napsal/a:

WinD3 napsal/a:
Chci se ještě zeptat kdyz nastavim...
podle země.. česko.. stat liberecky kraj.. pouze několik nejnovejších napišu dejme tomu 50...
Další den udelam to same napišu tam také 50.. Tak mi to stáhne Dalších 50 nebo znovu ty same?

Hledal bych v tom logiku B) Pokud je to 50 nejnovějších, tak je to prvních 50, které se mohou denně měnit, ale také nemusí.... Není to stáhni dalších 50 keší...

No to mas pravdu.. :D a tak jak to mam nastavit.. abych postupně stahoval po 50 a pokaždé další a vzdalenejší?
  • 0

#490 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 16:54

Nijak. Takhle to (jednoduse) nastavit bohuzel nejde. Proste se vykasli na budovani stabilni databaze. Vzdycky si den pred vypravou stahni 100 nejblizsich kesi kolem mista, kde se budes pohybovat, a je to.
  • 0

#491 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:06

Záleží na tom, jak chceš GG používat atd. ale pro běžný lov ti stačí opravdu tak jak píše Medwyn stahovat keše v okruhu xy km od středu tvého místa lovu nebo podél trasy např. cyklovýletu, dovolené atp. On je pak zase problém s pravidelnou aktualizací takové kompletní databáze a ani stejně nikdy nebude 100% aktuální.
  • 0

#492 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:15

sobikovi napsal/a:
Záleží na tom, jak chceš GG používat atd. ale pro běžný lov ti stačí opravdu tak jak píše Medwyn stahovat keše v okruhu xy km od středu tvého místa lovu nebo podél trasy např. cyklovýletu, dovolené atp.

On je pak zase problém s pravidelnou aktualizací takové kompletní databáze a ani stejně nikdy nebude 100% aktuální.

no jde mi o to že jsem si stahnul nějaky kešky.. v rozděleni na tradičky multi atd.. od kazdyho 50 tusim.. a ted mi to dosaha jen někam.. a kešky ktery bych chtěl tam treba ani nejsou takže to ted dělam ručně po jedné a už mě to nebaví.. :D a stahovat znovu trřeba podle KM.. to by bylo zase habaděj kešek a nechci mit ban :(
  • 0

#493 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:20

Geojarry poskytuje i urcite moznosti filtrace. Neni problem dotahnout treba jen ty kesky, ktere jsou v okoli 30km od mista bydliste a zaroven je zatim nemas v databazi. Takova vec se dela pomoci davek. Zkus si schvalne s GJ trosicku pohrat a uvidis. Kazdopadne pamatuj na to, ze kese se meni. A je stejne NEJLEPSI si VZDY PRED VYLETEM stahnout ty, ktere planujes odlovit, znovu. V ten moment se budovani vlastni databaze pro BM vubec nevyplati. Dle meho jedina rozumna volba je PQ, ale ne tak, jak je poskytuje groundspeak ;-)
  • 0

#494 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:25

Neznám zatím uživatele GJ, který by dostal banána, na rozdíl od jiných podobných prográmků. Být tebou bych si zvolit střed tvého rajonu, zadal okruh 100km a hotovo.
  • 0

#495 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:27

sobikovi napsal/a:
Neznám zatím uživatele GJ, který by dostal banána, na rozdíl od jiných podobných prográmků. Být tebou bych si zvolit střed tvého rajonu, zadal okruh 100km a hotovo.

No ja s tim právě nemam žádné zkušenosti... Bojim se nechci ban.. Takže rači dělám takhle.. Myslíš že když stáhnu treba 2000 kešek tak to je v pohodě jo?
  • 0

#496 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:36

V GJ si můžeš nastavit hodnotu pauzy mezi dvěma požadavky na server. Čím vyšší hodnota, tím bezpečnější přístup, ale taky delší doba stahování. No a pak jde taky "dotahovat" keše přes dávky jak psal Medwyn...
  • 0

#497 WinD3

WinD3

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 211 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:41

sobikovi napsal/a:
V GJ si můžeš nastavit hodnotu pauzy mezi dvěma požadavky na server. Čím vyšší hodnota, tím bezpečnější přístup, ale taky delší doba stahování. No a pak jde taky "dotahovat" keše přes dávky jak psal Medwyn...

no jasny.. To dotahovani sem nezistil... asi dam stahovat podle kraje...Kolik Casu mam nastavit?

škoda ze tam neni tlačitko : Dotáhnout další keše počet : :D

Tak jsem dal 5000 MS
Liberecky kraj:-)
všechny kešky
Tak doufam že nedostanu ban..
  • 0

#498 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2011 - 17:53

Problem je v tom, ze muzes stahovat pouze to, co ti webove stranky nabizi. Abys mohl pokracovat ve stahovani, musel bys stejne projit pres ty predchozi stranky. Takze by to zadnou usporu neprineslo.
  • 0

#499 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2011 - 17:08

Po upgrade na novou verzi linuxu se mi nepodarilo rozjet GgStat v .exe verzi, tak jsem si z nej vytahl pouze perl script a statistiky generuju pomoci nej. Funguje to dobre. Vysledny soubor ukladam tam kam si ho uklada AutoStat, abych ho mohl pomoci jeho "tlacitka" nahrat na profil. ( Pouzivam beta verzi od Mikroma, nevim jestli ve standartni verzi ta funkce je). Nicmene upload se nedari, vysledkem je tento errror.
Netusite kde je problem? Datovy adresar jsem nemenil, pred reinstalaci fungovalo vsechno normalne, verze GJ i GG je aktualni. Nalezene kesky GJ stahne, takze je funkcni.
Vložený obrázek
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#500 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 969 příspěvků(y)

Publikováno 14 březen 2011 - 17:45

jeste to muzes zkusit pustit primo pomoci
geojarryw.exe gjini.txt profile GgStats.html

kde gjini.txt vypada takhle nejak
[geojarry]
username=JMENO
password=HESLO
proxyip=
proxyport=
proxyuser=
proxypass=
sessionfile=C:\Users\mikrom\My Dropbox\GeoGet\data\script\geojarry\last\mikrom.session.txt
datadir=C:\Users\mikrom\My Dropbox\GeoGet\data\script\Autostat\last\gjtemp\

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama