Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#561 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 21:20

- aktualni verze geojarry je 2.2.4 - geojarry nic neparsuje - parsuje geoget, ktery nemas nainstalovany v nejnovejsi verzi - zapni si automaticke aktualizace v geogetu
  • 0

#562 dojdoj

dojdoj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 21:35

Tak bohužel hlásím, že mi GJ taky nefunguje. Píše "Chyba při přihlašování na server Grounspeaku" Naposledy jsem ho použil 30.4. bez problému, dne nefunkční. Nesouvisí to s posledními úpravami se webu Groundspeaku? GeoGet jsem právě aktualizoval, GJ mám aktuální. Můžete, prosím, někdo z oborníků porait, co s tím? Díky.
  • 0

#563 BoB.C

BoB.C

Member

• Members
  • PipPip
  • 17 příspěvků(y)

Publikováno 08 květen 2011 - 22:20

Nešlo mi to také. Pomohlo nainstalování http://www.microsoft...&displaylang=en a upgrade geoGet a už to jedéééé:D
  • 0

#564 dojdoj

dojdoj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 7:20

BoB.C napsal/a:
Nešlo mi to také. Pomohlo nainstalování http://www.microsoft...&displaylang=en a upgrade geoGet a už to jedéééé:D

A je možné i v opačném pořadí? Teny nejdřív upgrade GG (což jsem už provedl) a následně doinstalovat "tvůj odkaz"? Ještě jedna otázka:kam instalovat? Do složky GG nebo kamkoliv jinam?.
Takže vlastně dvě otázky. ;) Předem díky.
  • 0

#565 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 7:34

Geogetu je ta microsofti knihovna ukradena. Dulezite je to nainstalovat pred pouzitim geojarry. ;-) A instaluje se to do systemu, ono se te to nepta, kam to chces, proste to nainstaluj.
  • 0

#566 dojdoj

dojdoj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 8:55

HaLuMa napsal/a:
Geogetu je ta microsofti knihovna ukradena. Dulezite je to nainstalovat pred pouzitim geojarry. ;-)

A instaluje se to do systemu, ono se te to nepta, kam to chces, proste to nainstaluj.

Provedu! :) A díky.
  • 0

#567 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 9:56

GC2V95Q - GJ stáhne jen polovinu listingu.
  • 0

#568 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 10:05

Koukam, ze je to usekle na prvnim znaku NULL (znak s kodem 0), co se v listingu vyskytuje. (Proc se tam vyskytuje, to vi buh, ale nemelo by jej to takto zmatnout.)
  • 0

#569 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 11:30

Ahoj, měl bych dotaz Při spuštění generování statistik vše proběhne až do okamžiku, kdy mi GG nahlásí : "GeoJarry chyba: problém v http.komunikaci" Nevíte někdo co s tímto udělat? toto se mi děje poté, co jsem dnes udělal upgrade na aktuální GG a zkontroloval jsem všechny ostatní aktualizace včetně GJ. díky
  • 0

#570 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 15:48

Poslední dobou se mi stahují i keše mnou nalezené i když zatrhnu nestahovat. POradí mi někdo kde je chyba? nejsem PM
  • 0

#571 dojdoj

dojdoj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:01

HaLuMa napsal/a:
Geogetu je ta microsofti knihovna ukradena. Dulezite je to nainstalovat pred pouzitim geojarry. ;-)

A instaluje se to do systemu, ono se te to nepta, kam to chces, proste to nainstaluj.

Tak jsem instaloval a nepomohlo. Sakra! Máš, prosím, nějaký jiný nápad?
  • 0

#572 kuris

kuris

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 16:56

Mel jsem ten samy problem. GeoJarry me padalo pri prihlasovani, takze se nic nestahlo. Preinstalace GeoGetu nepomohla, instalace posl. verze GeoJarry (2.2.4) nejde... hlasi to chybu. Tu microsofti knihovnu mam na PC nainstalovanou od zacatku, takze tim to asi nebylo, pro jistotu jsem ten stazeny balicek spustil a dal Opravit (Repair). Ale tim to fakt asi nebylo. Jediny zpusob, jakym se mi povedlo dostat do GeoGetu tu novou 2.2.4 verzi GeoJarry, bylo dat ve spravci pluginu "Aktualizovat". To bylo bez problemu a od te doby me to chodi. Jsem si skoro jisty, ze to souvisi s tim novym designem Geocaching.com a politikou prihlasovani a ze na to reagovala ta nova verze GeoJarry. Takze takhle to s nejvetsi pravdepodobnosti je... a nyni plna spokojenost...:) Mam dva kompy a jeden notas a zatiom jsem to testoval na tom jednom kompu. Kdyby se to nejak zvrtlo, dam dalsi prispevek, ale myslim, ze je to OK.
  • 0

#573 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 969 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 17:02

a nestacilo by jen smazat session?.. JMENO.session.txt nekde v adresari geojarry/last.. ?

HonDav: asi se ptas na AutoStat, ne? >>>>>>>
  • 0

#574 bikepunxtripper

bikepunxtripper

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 17:27

ahojte, nainstaloval som najnovsiu verziu geoget 2.5.11.624 + update geojarry 2.2.4 no GG po stiahnuti vyhlasi chybu parsovani. podrobne som prestudoval vsetky dostupne vlakna, ale odpoved na moj problem som nenasiel. dakujem za Vase rady.
  • 0

#575 dojdoj

dojdoj

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 17:36

kuris napsal/a:
Mel jsem ten samy problem. GeoJarry me padalo pri prihlasovani, takze se nic nestahlo.
Preinstalace GeoGetu nepomohla, instalace posl. verze GeoJarry (2.2.4) nejde... hlasi to chybu.
Tu microsofti knihovnu mam na PC nainstalovanou od zacatku, takze tim to asi nebylo, pro jistotu jsem ten stazeny balicek spustil a dal Opravit (Repair). Ale tim to fakt asi nebylo.....

BINGO! To bylo ono. Přestože se GJ tvářil, že je aktuální, tvůj postup pomohl. Díky moc.
  • 0

#576 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 17:51

Tlacitko "aktualizovat" je k dispozici pouze ve chvili, kdy GG opravdu vi, ze plugin neni aktualni. Takze se tezko "mohl tvarit" jako aktualni. Aktualizace se nainstaluji samy, musi si je nainstalovat uzivatel. Tohle presne se taky pise v te zlute bubline vlevo, ktera upozornuje na nove verze! A tohle presne jsi udelal tim kliknutim na tlacitko "aktualizace balíčku". Kuris, jakou chybu ti hlasila instalace Geojarry? Ze nejakou hlasila asi nikomu pri hledani priciny moc nepomuze.
  • 0

#577 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 17:59

Pripomina mi to klasicke: "V kabine letadla neco klepe!" - odpoved technika: "Neco jsme utahli." :D
  • 0

#578 nycolka

nycolka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 18:27

HaLuMa napsal/a:
Ha, to je zajimava stopa! Koukam se totiz na pouzite OpenSSL knihovny, co jsou u geojarry.. a ony potrebuji C-ckovy runtime, ktery nemusi na vsech pocitacich byt.

Takze pokud to nekde nefunguje, zkuste nainstalovat tohle:
http://www.microsoft...&displaylang=en

Tohle je přesně to, co náš noťas potřeboval. Funguje to, takže HaLuMovi VELKÉ DĚKUJI
  • 0

#579 kuris

kuris

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 18:52

Me to pri instalaci cisteho balicku psalo proste, ze instalace je porusena, nelze nainstalovat... Jeste muzu otestovat doma, nicmene dostanu se k tomu az v 22h, nebo zejtra...
  • 0

#580 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 19:36

HonDav: asi se ptas na AutoStat, ne? >>>>>>>[/quote]

Ne ptám se na GJ: když stahuju kešky z GC přes GG a plugin GJ a zatrhnu nestahovat mnou nalezené, tak se stejne stáhnou i mnou nalezené a to dřív nedělalo.
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama