Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#581 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 19:40

Mas vyplnene sve uzivatelske jmeno a heslo? Mas kesky oznacene jako nalezene na webu geocaching.com? (= mas je zalogovane?) Jaky presne prikaz ti nefunguje? Sestkrat zopakovany spatne polozeny dotaz je porad spatne polozeny.
  • 0

#582 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 20:26

NEvím co máš na mysly když se ptáš - jaký příkaz nefunguje. Proto přikládám printscreen - tam je vidět jaký mám požadavek a že je zaškrtnuto nestahovat mnou nalezené. Samozřejmě že je mám zalogované-kontroloval jsem to u více kusů. zdálo se mi že je dotaz položen docela přesně protože předvoleb v Gj není až tak moc, ale pokud ne , tak se omlouvám. dík za rady.

Přiložené miniatury

• gj.jpg

• 0

#583 kuris

kuris

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 20:26

Tak jsem to testoval a vse OK. Dokonce mi to stahuje jen nenalezene...
  • 0

#584 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 09 květen 2011 - 21:36

HonDav: Předovleb v GJ neni zas tak moc? Moznych kombinaci uziti je diky variabilite celeho reseni tak priblizne nekonecno. Na tom tvem obrazku je videt, ze je tam 8 dostupnych zalozek. Vetsina z nich ma moznost filtrovani nalezenych/nenalezenych. To jsou jen dotazy na server GC.com. Pak jsou jeste dotazy na waymarking.com a dotazy zalozene na datech v DB geogetu - a u kazdeho jde filtrovat nalezene. Tohle cele jde pak strkat do davek, kde jde zase filtrovat nalezene.
Takze bohuzel, specifikace skutecne nebyla dostatecna.

Stahujes tedy nenalezene tradicni kesky kolem rucne zvolenych souradnic do vzdalenosti 10 km - tohle je uz +- jednoznacne. Dobra. Jenze vsem ostatnim (vcetne me jako PM uctu a vcetne uctu me pritelkyne jako BM) ta funkce normalne funguje.

Dle meho mas v GeoJarry jako uzivatele nastaveneho nekoho jineho, nezli jsi ty sam. Tim padem zcela logicky server nevi, ze se tam prihlasujes ty a samozrejme vraci (zcela logicky) i tvoje nalezene kese, protoze tvuj ucet nastaveny na stahovani dat je jako nalezene zalogovane nema.

Ted mi rekni, jak daleko (blizko) jsem od pravdy, protoze vylucovaci metodou zustala jen tahle moznost.
  • 0

#585 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 5:30

Jsi daleko od pravdy, protože když dám stáhnout jen nalezené tak se stáhnou v pořádku, takže jméno je nastavené dobře - navíc jsem nic neměnil v nastaveni (alespoň ne vědomě) a tento problém nastal cca před měsícem. Tehdy jsem si myslel, že je to nějakou změnou GC.com, tak jsem zkuošel aktualizovat GG i GJ, ale boužel se nic nezměnilo.
  • 0

#586 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 6:46

OK, pak tedy vylucovaci metoda selhava a pujde o nejaky novy problem.

Budeme ho resit pomoci TeamVieweru. Ozvi se mi v soukrome zprave a domluvime si cas, ve kterem budeme schopni se oba sejit u pocitace a zkusit to poresit.
  • 0

#587 HonDav

HonDav

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 51 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 7:04

ok díky
  • 0

#588 Key

Key

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 22:59

Chci si stahnout sve nalezene kese pomoci gj. Ale asi stovka hlasi problem s parsovanim, Zkuste prosim nekdo naimportovat kes GC106NV.
  • 0

#589 Hojší

Hojší

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 286 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 23:03

Key napsal/a:... Zkuste prosim nekdo naimportovat kes GC106NV.

Bez problému - verze GG a GJ aktuální, poslední po nedávném updatu stránek GC.com ...
  • 0

#590 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 23:22

Bez problému (přes GJ)
  • 0

#591 Key

Key

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 10 květen 2011 - 23:36

Jakou mate verzo GG a GJ? Ted jsem znovu nainstaloval nejnovejsi verze, ale porad hlasi problem s parsovanim. Jaky pouzivate windows a prohlizec? Nevim zda to ma vliv, ale zkusim to.
  • 0

#592 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 5:01

Key napsal/a:
Jakou mate verzo GG a GJ? Ted jsem znovu nainstaloval nejnovejsi verze, ale porad hlasi problem s parsovanim. Jaky pouzivate windows a prohlizec? Nevim zda to ma vliv, ale zkusim to.

Mrkni se do nastavení na gc.com, jaký formát data tam máš....

Měl by být nastaven na MM/DD/RRRR..

Verze GeoJarry 2.2.4 a GG 2.5.11.624.
Kdžy si v GeoGetu zapneš funkci kontrola aktualizací, tak tě sám gg upozorní na aktuálnmí verze.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#593 muschil.pv

muschil.pv

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 17:46

Zdravím. Když GJ stahnu kešky z dané oblasti v GG je převedu do GPX a poté nahraji do GPS, tak se u keší zobrazí popis a td, ale Hinty a nápovědy nee. Jde to nějak?
  • 0

#594 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 20:10

muschil.pv napsal/a:
Zdravím. Když GJ stahnu kešky z dané oblasti v GG je převedu do GPX a poté nahraji do GPS, tak se u keší zobrazí popis a td, ale Hinty a nápovědy nee. Jde to nějak?

Samozřejmě, že to jde. Jakým exportem to exportuješ?
Doporučuji makro od medwyna (export pro nové garminy) - http://geoget.ararat...kript:gpxgarmin , kde si nastavíš co potřebuješ, aby se exportovalo.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#595 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 20:52

Zdravím, nevíte jestli geojarry stahuje i premium cache či ne?
  • 0
Vložený obrázek

#596 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 20:59

Pokud jsi premium member, pak ano.
  • 0

#597 Rogosak

Rogosak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 249 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:01

geojarry je plugin do geoget, stahuje kešky ikdyž jsi basic, slyšel jsem, že nekteré programy to dělají, že Vám ukážom PM aniž by je nějak rozlišili.
  • 0
Vložený obrázek

#598 muschil.pv

muschil.pv

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:23

vin-lin napsal/a:

muschil.pv napsal/a:

Samozřejmě, že to jde. Jakým exportem to exportuješ?
Doporučuji makro od medwyna (export pro nové garminy) - http://geoget.ararat...kript:gpxgarmin , kde si nastavíš co potřebuješ, aby se exportovalo.

Vše,tedy i export jsem dělal přes GG a exportní formát jsem zvolil GPX Garmin-pro nové Garmin GPX
  • 0

#599 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:28

V tom pripade tam hinty mas. Kdyz navigujes na kes, v menu geocaching je dostupna polozka Napoveda. Pokud na kes nenavigujes, hint si neprectes. Leda bys exportoval jinak, treba do POI (a to ma zase jine nevyhody - popsane v dokumentaci pluginu).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#600 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 11 květen 2011 - 21:30

Rogosak napsal/a:
geojarry je plugin do geoget, stahuje kešky ikdyž jsi basic, slyšel jsem, že nekteré programy to dělají, že Vám ukážom PM aniž by je nějak rozlišili.

Ktery program to umi?
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama