Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#641 Paja.V

Paja.V

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 516 příspěvků(y)

Publikováno 06 červen 2011 - 23:49

Tak ono je tam ještě možnost vytisknout bez logů, 5 logů, nebo 10 logů.
  • 0
Oregon 450 + Topo Czech 2013 PRO

Má čeština pro Oregon x50 a aktuální FW 6.40

#642 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 5:48

Paja.V: To je něco jiného, a sice tisk listingu. Std stránka kešky zobrazuje 5 posledních s možností zobrazení všech.
  • 0

#643 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 8:07

- stranky upravene pro tisk neumi geoget importovat - i kdyby to umel, tak porovnej zatez serveru v pripade: a) stahne se jedna stranka a jsem si 100% jist ze je na ni muj log B) stahne se nejprve 5 logu, pak geojarry skonci zpracovani a preda ho geogetu. Ten zjisti, ze tam log neni. tak to preda zase geojarrymu. Ten stahne prvnich 10 (druhy pristup na web GC.com) a preda to geogetu. Ten zjisti, ze tam log neni. Znovu zavola jarryho, ten se potreti prihlasi na gc.com, stahne vsechny logy, preda je GG a ten konecne importuje. Vic to komentovat nebudu. Reseni je takove jake je a menit se asi tezko bude, protoze takhle je nejlepsi mozne.
  • 0

#644 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 8:37

Arne1 napsal/a:
On to umí takto hlavně proto, že gc.com NEMÁ JINOU MOŽNOST. GJ přece tahá HTML stránky a tam je pouze možnost 5 nebo vše. I když, ten můj log se dá dotáhnout ještě i jinou metodou.

Tak ja to samozrejme vim, ale tady si to nekdo hlavne neuvedomuje.

Jinak ta moznost stazeni vlastniho logu by mohla byt zajimava - kdyz je na nej primo prolink nahore v "Navigation". Jenom se obavam, ze tam nepujde najit zadnou souvislost, aby to slo stahovat primo bez znalosti konkretniho listingu. Idealni by bylo, kdyby treba GC udelal neco ve smyslu:
http://coord.info/GC2CT5Z7&showmylog=1

A toto by ukazalo primo ten log. Jenze GS nema duvod neco takoveho zavadet, i kdyz ve finale by to mohlo dost zmirnit vytezovani serveru Geojarrym.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#645 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 9:08

On se dá ještě můj log vypreparovat ze seznamu mnou odlovených keší. Zdá se mi to ale velmi pracné a na zátěž serveru spíše kontraproduktivní.
  • 0

#646 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 9:33

Paja.V napsal/a:
Docela by si mi líbilo, kdyby v dotazu na geocaching.com přibyla na kartě ......
Nebo dá se toto celé nějak elegantně řešit? Předem díky za odpovědi :)

Velice elegantní je vygenerovat a stahnout PQ My Founds

Ideální o powertrailů a podobného masového rychlokešování.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#647 PaPici

PaPici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 23:18

Ahoj. Omlouvám se, nejsem moc profi kečr, ale již nějakou dobu používám bez problémů GeoGet. Až teď mi měsíc nejdou natáhnout nové logy do GeoGetu a vždy mi to napíše hlášení viz. příloha. Poradíte prosím, co mám špatně? GeoGet mám aktualizovaný, verzi 2.5.13.628. Díky moc. PaPík

Přiložené miniatury

• geojarry.gif

• 0

#648 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 07 červen 2011 - 23:33

PaPici napsal/a:
Ahoj.
Omlouvám se, nejsem moc profi kečr, ale již nějakou dobu používám bez problémů GeoGet. Až teď mi měsíc nejdou natáhnout nové logy do GeoGetu a vždy mi to napíše hlášení viz. příloha. Poradíte prosím, co mám špatně? GeoGet mám aktualizovaný, verzi 2.5.13.628.
Díky moc.
PaPík

Nemáš aktuální GJ!
  • 0

#649 PaPici

PaPici

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 08 červen 2011 - 0:04

Ok, teď jsem zjistil v starších foru, že se mi automaticky neaktualizovalo GJ a Autostat. Již vše ok. Díky.
  • 0

#650 krysar

krysar

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 14:17

mám dotaz... nikde nemůžu najít kloudnou nápovědu jak ke geogetu tak ku geojarry... je možné s geojarry stáhnout pouze základní info o keších (terén atd.) to přidat do seznamu, podle toho filtrovat a až následně stáhnout vybrané listingy (tak jak to uměl skrýšotlač)? protože když dám při vytváření dotazu na gc.com pouze uložit výsledky seznamu jako ggt soubor, po jeho otevření se mi nic neobjeví... při stáhnout a naiportovat se stahují rovnou listingy, přičemž nemám důvod stahovat 500 listingů, když nakonec potřebuju třeba 20... mohl by mi prosím někdo objasnit, jak to přesně funguje? skrýšotlač uměl nejprve rychle zobrazit seznam keší se záklaním infem a stáhnout až podle filtru. Geojarry se tváří že stahuje rovnou vše a až následně je možné filtrovat. První verze mi vyhovuje o něco více - nemám potřebu vytvářet obsáhlou databázi. Chci si vždy jen stáhnout pár keší, které mě zajímají a občas je vyfiltrovati podle něčeho jiného než místa. případně existuje někde nějaká kloudná a ucelená nápověda k těmto dvěma programům? ne jen fragmenty z fóra... (zajímá mě třeba jak přesně fungují databáze/seznam v geogetu a jaký je mezi nimi rozdíl) díky mockrát
  • 0

#651 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 969 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 14:56

stahnou jen zakladni info nelze. pokud vis jak toto na webu gc.com zjistit tak to klidne do jarryho nekdo dodela.

ulozeni jako ggt soubor funguje normalne. ale ulozi jen seznam GC kodu kesi.

na to aby si pri aktualizaci nestahoval 500 listingu se to dela tak, ze stahnes seznam 500 novych kesi, a od nich odectes ty co uz v databazi mas. i na to je v gj predpripravena davka.

porad pises skrysotlac umel, a umi to i ted? pac od jiste doby se k temto informacim na webu gc.com proste neda dostat a tak se musi stahnout vse. jediny co ovlivnis je, zda jen 5 posl. logu, nebo vsechny.

tady jsi koukal http://geoget.ararat.cz/doku.php/start je to oficialni dokumentace geogetu, tak nevidim duvod proc nezacit prave tam. pokud Ti tam neco konkterniho chybi, napis co, idealne primo ten text a nekdo to tam prida. my programatori radeji programujeme, nez piseme napovedy, a kdyz uz nejakou napiseme, tak nam bezni uzivatele nadavaji, ze je nechapou.

howk.

• 0

#652 mpistora

mpistora

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 15:44

mikrom napsal/a:
stahnou jen zakladni info nelze.

Stáhnout základní info lze, a to přesně tak, jak to dělá geniální Skrýšotlač - z běžných tabulkových seznamů keší z gc.com. Je v nich informací docela dost a pro předběžnou filtraci to někomu může stačit.
  • 0

#653 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 17:15

Zakladne info a nielen to pomocou MoZiGo...
http://mozigo.risko..../Favourites.htm
alebo
http://mozigo.risko....tadoGarmina.htm
alebo
http://mozigo.risko....ogleMapkyV3.htm

• 0

Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive

http://mozilive.zubor.net/navod.htm

#654 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 19:53

Klamo, neuniklo ti, ze to byl dotaz na GeoGet? Nebo tu nekdo chtel videonavod na ziskavani informai pomoci MoZiGa?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#655 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 20:02

stahnou jen zakladni info nelze. pokud vis jak toto na webu gc.com zjistit tak to klidne do jarryho nekdo dodela.

@Gorde mozes to teraz doprogramovat do GJ+GG - poslal som Ti navod ako sa to da...

• 0

#656 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 20:06

Krysar: Protoze GJ ke stahovani zakladnich informaci pouzivalo stranku, ktera je po zmene webu dostupna jen pres Captchu, usoudili autori, ze dal tuto funkci nema smysl podporovat. Nekdo tu kdysi navrhoval stahnout vsechny informace a ty "nezakladni" zahodit. To je vsak pomerne nesmyslny postup. ggt soubor je soubor, ktery obsahuje jen ID kesi. Tento soubor pak GG (pripadne i nektere pluginy) povazuji za seznam kesi v databazi, s kterymi maji pracovat. Jestlize ty kese nemas v databazi, nemohou se ti zobrazit. Ano, skrysotlac umel stahovat jen zakladni informace. A umel to i po zmene webu? GJ to take umel, ale uz neumi. Pokud se najde cesta, jak to rozumne udelat, verim, ze autori tuto funkci zpet do GJ zaradi. Jestli si nekdo mysli, ze to umi, prosim napiste sem (nebo klidne i mne osobne) algoritmus. Jak psal mikrom - kloudna a relativne ucelena dokumentace exituje na araratu - materskem webu GG. Pokud ti tam neco chybi, dej vedet co a uvidime, co se s tim da delat. Z naseho pohledu (z pohledu lidi, kteri maji blizko k vyvoji GG) je tam vse potrebne a zrejme nedokazeme dost dobre odhadnout informace potrebne pro mene zasvecene.
  • 0

GeoGet:

#657 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 20:15

klama napsal/a:

@Gorde mozes to teraz doprogramovat do GJ+GG - poslal som Ti navod ako sa to da...

Dekuju, podivam se. Ale mohu ti slibit, ze do GJ nnaprogramuju vubec nic. nejsem autor a nemam zdrojaky. Nicmene treba nejakym plugin by se zvladnout mohl, budu-li na to stacit.
  • 0

GeoGet:

#658 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 145 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 20:17

Klamo, kam jsi poslal ten navod? Zatim nemam nic.
  • 0

GeoGet:

#659 klama

klama

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 881 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 20:34

A tebe nestaci ten videonavod?Z neho je jasne, ze cez recognize PNG ide rozpoznat to co je inak utajene :) - nie je tajomstvo, ze mozigo to robi presne tak.
  • 0

#660 mpistora

mpistora

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 246 příspěvků(y)

Publikováno 13 červenec 2011 - 22:33

gord napsal/a:
GJ ke stahovani zakladnich informaci pouzivalo stranku, ktera je po zmene webu dostupna jen pres Captchu

Aha, na Captchu jsem sice na gc.com nenarazil, ale už vidím ty obrázkové informace v seznamech.
Zdá se ale, že to nepřekonatelné není.

Textově je něco stále na http://wap.geocaching.com, ale je tam jen vzdálenost, název, D/T a typ.
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama