Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#701 cufik_team

cufik_team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 240 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2011 - 11:53

Poraďte mi prosím, případně pomozte odkazem na správné místo v diskuzi, jak nastavit GJ, aby stahoval jen mnou zadaný počet logů. Nějak to nedokážu vyhledat. Např. jen poslední 2 logy. Děkuji.
  • 0

#702 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2011 - 11:56

Ted to stahuje pouze 10 logu, nebo vsechny.
  • 0

#703 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 969 příspěvků(y)

Publikováno 30 září 2011 - 14:11

dodal bych, ze tohle geojarry nikdy neumel, driv to bylo 5 nebo vse, stejne tak jako v listingu se zobrazovalo pet logu nebo po kliknuti na "view them all" vsechny ted je to asi jak rika haluma
  • 0

#704 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2011 - 14:46

Ahoj, problém vyřešen
  • 0

#705 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 11:30

Muzu nejak ulozit HTML v prohlizeci? Jde mi o to, ze je treba PMO, kterou chci importovat rucne a kdyz to ulozim v Chrome, tak to mam bez logu :-(
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#706 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 11:33

Nejak nerozumim.. pokud je keska PMO, tak ji vidi jen PM uzivatel, a ten nema sebemensi potrebu to ukladat jako HTML, protoze ma na webu primo volbu na stahnuti GPXka...
  • 0

#707 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 11:37

S474N napsal/a:
Muzu nejak ulozit HTML v prohlizeci? Jde mi o to, ze je treba PMO, kterou chci importovat rucne a kdyz to ulozim v Chrome, tak to mam bez logu :-(

logy už nejsou součástí HTML stránky, dotahují se dynamicky
  • 0

#708 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 11:49

HaLuMa: to je sice pekne, ale kdyz ji BM spolecne s PM najde a chce si ji stahnout do Geogetu, tak mel driv moznost prave pres ulozeni HTML. dr.vota: to samozrejme vim, ale zajimal by me zpusob, jak to obejit.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#709 Parkis

Parkis

Parkis

• Members
  • PipPipPip
  • 1 912 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 11:55

S474N napsal/a:
HaLuMa: to je sice pekne, ale kdyz ji BM spolecne s PM najde a chce si ji stahnout do Geogetu, tak mel driv moznost prave pres ulozeni HTML.

no a taky měl možnosto přes stažení GPX, tu má furt.

Ovšem to o co ti asi jde to neřeší, v tom GPX je jen pár posledních logů a ten tvuj tam být nemusí, tak už ho do geogetu nedostaneš.
  • 0

#710 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 11:59

S474N napsal/a:
HaLuMa: to je sice pekne, ale kdyz ji BM spolecne s PM najde a chce si ji stahnout do Geogetu, tak mel driv moznost prave pres ulozeni HTML.

No a? Driv toho bylo... uz ta moznost neni a nebude!
  • 0

#711 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:06

HaLuMa: no a proc tak nervne? To nestacilo napsat rovnou, ze to uz nejde a neni mozne? Parkis: diky za normalni a neafektovanou reakci. ;)
  • 0

#712 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:13

...protoze uz se to tu rozebiralo nekolikrat.
  • 0

#713 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:14

Tak v tom pripade se omlouvam, ze jsem to nezaznamenal. Parkis: tva rada pomohla, GPX jsem stahl a je to tam, takze diky!
  • 0

#714 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:24

No jinak samozrejme jde stale pouzit stazeni listingu se vsemi logy pres geojarry a PM ucet a pak vzit ta vygenerovana GPX, ktera budou obsahovat vsechny logy. Soubory z posledni iterace spusteni GeoJarry jsou ve slozce script\geojarry\last\download Ty staci poslat milemu BM a naimportovat a hotovo. Ja to takhle teda delal vzdycky - a na tom se nic nemeni. Akorat to dyl trva, nez se pres ten javascript natahaji logy.
  • 0

#715 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:42

S474N napsal/a:
HaLuMa: no a proc tak nervne? To nestacilo napsat rovnou, ze to uz nejde a neni mozne?

Jake nervne? Ze kolem stroheho faktu nenapisu slohove cviceni, preci neznamena, ze je to nervozni, ne?

Ze uz predposledni verze GG prestala importovat logy, protoze v HTML stazenem pres GJ nebyly, to jsi urcite musel zaregistrovat. Opravdu se o tom mluvilo! Ze kvuli tomu GJ zacal tahat veci do GPX, to jsi asi taky pochytil, ne?

Takze fakt nechapu tvuj udiv. Zrovna ty, ktery je tu peceny vareny. :o

A ja jen dodal informaci, ktera doposud asi poradne nezaznela - import HTML listingu v dalsich verzich Geogetu nebude. Neni uz fakticky potreba a nestoji to za to ten kod pri neustalych zmenach webu udrzovat.

Tebou prezentovany pripad vubec zadne HTML nepotrebuje. Pro PM listing se stejne musis zeptat nekoho, kdo je PM. A ten udela bud:
1. sahne do sve databaze a vyexportuje to GPX
2. sahne na web a stahne GPX z webu
3. pusti si GJ a stahne GPX, a preda bud rovnou stahnute GPX, nebo vyexportuje GPX.
4. v dohledne budoucnosti stahne kesku pres gc.live vyexportuje GPX

Nikde nepotrebuje HTML listing.
  • 0

#716 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:48

HaLuMa: proc nervne? Protoze je rozdil napsat treba "uz to bohuzel nejde" nebo "No a? Driv toho bylo... uz ta moznost neni a nebude!". To, ze GG neimportuje logy jsem zaznamenal, ale myslel jsem, ze pokud si pockam a nactu stranku, tak ze tam proste budou, pripadne, ze bude existovat jiny figl. Ke vsemu co pises je potreba bud GG nebo GJ (nepocitam-li moznost GPX, kdyz mam treba log az na dvanactem miste). Stazeni HTML bylo bez nutnosti vlastnit kterykoliv z techto nastroju. Proto jsem se na to i ptal. medwyn_cz: chapu, i to je moznost. Asi si nastuduji poradne prikazovou radku a udelam si nejakej BAT soubor, do kteryho vzdycky pouze doplnim GC kod.
  • 0

#717 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:52

S474N napsal/a:
Ke vsemu co pises je potreba bud GG nebo GJ

Kdyz sis chtel stahnout HTML s listingem, tak jsi k tomu pak GG snad nepotreboval? Vyrabis problem tam, kde neni.
  • 0

#718 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 12:57

HaLuMa: nic nevyrabim, davno mam vyreseno. Drive jsem tento postup vubec nepotreboval a stacilo mi pozadat kohokoliv PM, aby nacetl cache a dal Ulozit jako HTML. Zadny Geoget ani GJ nepotreboval. Pokud to ted nejde, tak to holt nejde a nechapu, co zde resime.
  • 0

#719 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 13:10

No, jak myslis... ja to dale nekomentuji. ;) Asi to vidim nejak jednoduseji.
  • 0

#720 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2011 - 13:17

Ale neni co videt, proste puvodni postup uz nejde, takze proc to porad dokola resime?
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama