Přejít na obsah

Fotka

Geojarry 2

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1221 odpovědí na toto téma

#861 Keres

Keres

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 18:22

Vyšla nová verze 2.4.1. - děkuji. Mám problém přibližně od prosince: Pokud si stahuji nebo aktualizuji kešky do geogetu pomocí geojarry, stav se mi vždy u všech nastaví na - aktivní. Pokud chci mít kešky nastavené podle skutečnosti, musím použít - aktualizovat stav pomocí geocaching live a pak mám vše vpořádku. Vím že loni mi vše fungovalo správně. Kde bych mohl mít chybu?
  • 0

#862 Stepanci

Stepanci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2013 - 22:16

Fantazie - ani nevíte jak se mi ulevilo, že to není moje nemehlovatost :) Díky moc!
  • 0
S4 active / Locus pro / WhereYouGo

#863 blatta

blatta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 8:18

ahoj,
ještě minulý týden jsem bez problémů stahoval přes geojarry kešky do geogetu a následně importoval přes POI loader do navigace.Včera mi to začlo házet chybu API klíče a nic nestáhnu.Může mi někdo jako laikovi napovědět,kde dělám chybu nebo co mám kde změnit v nastavení? Přikládám screen.

http://www.2i.cz/cd81f2d80b
  • 0

#864 bluetracer

bluetracer

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 300 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 8:47

Používáš verzi 2.4.0. Co si zkusit nainstalovat aktuální 2.4.1?
  • 0
Vložený obrázek

#865 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 8:50

... a kdyz uz davas obrazek s chybovou hlaskou, tak by bylo moc fajn, kdyby ta chybova hlaska byla videt a nebyla prekryta.
  • 0

#866 Nemo02

Nemo02

Nemo02

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 8:57

Mám verzi 2.4.1 a dělá to při vyhledávání umístění pomoci Googlu. A chybová hláška je "Chyba API klíče. Opakujte vyhledávání." Že by něco změnili v API u Googlu? Já to ale stejně nepoužívám, jen jsem to teď vyzkoušel.
  • 0

#867 blatta

blatta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 8:57

bluetracer napsal/a:
Používáš verzi 2.4.0. Co si zkusit nainstalovat aktuální 2.4.1?

zkoušel jsem i 2.4.1 ,je to to samý :(

HaLuMa napsal/a:
... a kdyz uz davas obrazek s chybovou hlaskou, tak by bylo moc fajn, kdyby ta chybova hlaska byla videt a nebyla prekryta.

nevím,jak to myslíš,že chybová hláška není vidět? nic víc než je vidět na screenu se tam nezobrazí.....
  • 0

#868 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 9:14

Zda se, ze GG neumi ted spolupracovat s Google Api pro vyhledavani mist. To ale neni problem, vytvor si referencni bod jinym zpusobem a pak ho v GJ pouzij. Nicmene predpokladam, ze Olomouc potrebujes casteji, takze uz ho v referencich bodech mas, treba jako domovske souradnice. Tak jej vyber a pouzij bez vyhledavani. (Mas spatne provazany profil zde a na gc.com, takze se jednoduse nepodivam, kde prevazne lovis, abych svou teorii o HC podporil. Hledat tvuj nick se mi nechce.) Nebo muzes do GJ zadat primo nejake souradnice. EDIT: Neni pravda, ze nemuzes nic stahnout, jen nemuzes vyhledat ke jmenu Olomouc jeho souradnice. Stahovat pomoci GJ muzes, ted jsem si to vyzkousel.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#869 blatta

blatta

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 13 březen 2013 - 9:50

Je to tak jak píše gord,přes vytvoření referenčního bodu stahování jede bez problémů.Jen přes to vyhledávání to přestalo spolupracovat s google mapami a proto to hází chybu.Díky za pomoc.
  • 0

#870 LebkounTom

LebkounTom

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2013 - 13:44

Může mi někdo poradit. Mám poslední verzi geogetu 2.7.6.708 a ge 2.4.1 a nejde mi vyhledat dle umistění. Píše chyba API klíče. Díky za jakékoliv info
  • 0
[img][/img]

#871 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2013 - 17:37

Už to zlobí nějakou dobu... Nicméně jde to obejít - místo na "Podle umístění" klikni na "Změnit" a tam na poslední pásek - Adresa... Zadej požadovaný umístění a pak vyhledej, ulož a dej OK...
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#872 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 20:01

Při stahování ggt podle Země, pro kombinaci Spain-Cataluna (tradičky-nenalezené) stáhne první stránku a zahlásí chybu:

Byla stažena neplatná stránka. Je možné, že neexistují žádné body vyhovující zvoleným kritériím.

nestáhne a neuloží nic, přestože jich tam je dost (přes web ověřeno). Jiné oblasti fungují. Verze 2.4.1 Geojarry, všechno aktualizované.
  • 0

#873 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2013 - 21:16

Drahy anonymni autore :D Myslis, ze by bylo mozny, udelat trochu poradek v tom, jak se srovnaj polozky GJ v menu Pluginy? Momentalne mam pocit, ze je v tom strasnej bordel. Samostatny podmenu, k tomu jeste nejaky polozky mimo nej, to docela mate. A lidi, ktery jsou radi, ez to vubec pustej, si to tezko budou rovnat pres spravce pluginu ;) Dekuji :)
  • 0

#874 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2013 - 19:46

dr.vota napsal/a:
Při stahování ggt podle Země, pro kombinaci Spain-Cataluna (tradičky-nenalezené) stáhne první stránku a zahlásí chybu:

Byla stažena neplatná stránka. Je možné, že neexistují žádné body vyhovující zvoleným kritériím.

nestáhne a neuloží nic, přestože jich tam je dost (přes web ověřeno). Jiné oblasti fungují. Verze 2.4.1 Geojarry, všechno aktualizované.

tak chyba je v tom, že pro Cataluna se předává geojarryw.exe parametr
country_id=186&state_id=0&...
místo správného
country_id=186&state_id=121&...
a podobně v ini:
countryid=186
stateid=121

• 0

#875 Norbert_G

Norbert_G

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 430 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2013 - 21:55

Také zdravím anonymního autora. ;) U kešky GC4CPPJ se nestahují child waypointy, ačkoli tam jsou. Hint: prefix o délce 1
  • 0

#876 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2013 - 21:20

Zajimave, tohle byla castecne chyba i v Geogetu, protoze tam se ty waypointy z GPX neimportovaly, ale z geocaching Live to fungovalo. Nicmene GJ s tim ma take problem.
  • 0

#877 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 459 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2013 - 22:12

dr.vota napsal/a:

dr.vota napsal/a:

tak chyba je v tom, že pro Cataluna se předává geojarryw.exe parametr
country_id=186&state_id=0&...
místo správného
country_id=186&state_id=121&...
a podobně v ini:
countryid=186
stateid=121

další chyba ve stateid je pro Belgium/Liège
country_id=4&state_id=0&...
místo správného
country_id=4&state_id=80&...

• 0

#878 Keres

Keres

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 10:00

Tak se mi zdá, že po změnách na geocaching.com verze 2.4..1 nepracuje. Doufám že nejsem jediný komu nefunguje.
  • 0

#879 sjirka79

sjirka79

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 82 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 14:39

Taky bych řekl, nejprve to vypadá, že se vše stahuje v pohodě, ale nic se nenaimportuje :(
  • 0

#880 Firestone-

Firestone-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 609 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2013 - 14:58

Hlásím stejný problém...
  • 0
Mrkněte na Geocaching v médiích (rozcestník). Třeba Vás něco zaujme :-)

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka