Geojarry 2
Publikováno 24 únor 2010 - 12:48
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 24 únor 2010 - 12:49
jasně že bych jel, ale termín nesedí, neděle odpolednemedwyn_cz napsal/a:
Ale pokud ti to za to stoji, stav se na GeoGetim skoleni v Praze (a pokud pojedes vlakem, uz vis, jak si stahnout potrebne kesky)
to stahování kolem existující keše v GG - mám ještě jeden důvod, to ale až někdy nebo přes SZ
jdu zkoušet keše podél trasy
Publikováno 24 únor 2010 - 13:04
pozorjed napsal/a:
stahování kolem existující keše v GG
Zobrazit kes v seznamu, kliknout na ni pravym a nastavit ji jako referencni bod (tim se neuklada navzdy, ale jen na docasnou neurcitou dobu)
Ted staci otevrit Geocaching.com query v GeoJarry a dostanu toto okno.
Zde je nahore napsano, ze "nemate vybrane zadne souradnice, geojarry bude pouzivat soucasny referencni bod"
A soucasny referencni bod jsme pred chvilkou zvolili a je to ta konkretni kes.
Nastavime vlastnosti a spustime Download and import. Hura - prave se nam stahuji kesky kolem jine kesky.
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 24 únor 2010 - 13:13
ale Ty zadnej web otevirat nemusis, jen vyberes..pozorjed napsal/a:
Vzniká mi tím nový problém, jak Geoget přinutit, aby stránky otevíral v jiném než defaultním prohlížeči (kvůli firemní aplikaci mám IE8, ale pro geocaching mi stačí FireFox).
delam video
EDIT: no nejak jsem zapomnel ten prispevek odeslat a ted uz je uplne out.. nicmene az se mi dosifruje disk na novym pisidle, tak ty videa zkusim udelat.. objevil sem peknej programek, a verim, ze videt na videu jak se zkopiruje par souboru a autostat facha by par lidi uvitalo
stay tuned
Publikováno 24 únor 2010 - 13:28
už jsem vyzkoušel, zadává se adresa, dle prvního popisu jsem si myslel, že se otevře okno s mapou, vyberu bod (lépe konkrétní keš), tuto přenesu zpět jako bod (= souřadnice) a pokračuji dál.mikrom napsal/a:
ale Ty zadnej web otevirat nemusis, jen vyberes..
delam video
nyní zadám adresu.
za chvilku vyzkouším, když zadám něco nejednoznačného, např. Hodonín, který z Hodonínů si vybere či jak se mě zeptá.
Teď zkouším trasu, jede, včera havarovalo asi na komunikaci klient GJ server GC.com
Publikováno 24 únor 2010 - 17:59
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 25 únor 2010 - 10:20
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 25 únor 2010 - 10:28
já jsem to zkusil na kolegu, má 609 nálezů, GJ stáhlo 590 keší, ale dál jsem nezkoumal, proč. Napadla mě totiž jedna blbost, kolegovi se nedaří rozchodit GG a spol, prostě jak sám říká, počítačově negramotný. že bych keše stáhl za něj a pomocí svého template (jasně, upravené UID, owner, ...) vygeneroval statistiku a tu mu poslal.Rufuc napsal/a:
load caches found by some person
Publikováno 25 únor 2010 - 10:32
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 25 únor 2010 - 10:37
pozorjed napsal/a:
já jsem to zkusil na kolegu, má 609 nálezů, GJ stáhlo 590 keší, ale dál jsem nezkoumal, proč. Napadla mě totiž jedna blbost, kolegovi se nedaří rozchodit GG a spol, prostě jak sám říká, počítačově negramotný. že bych keše stáhl za něj a pomocí svého template (jasně, upravené UID, owner, ...) vygeneroval statistiku a tu mu poslal.Rufuc napsal/a:
load caches found by some person
V tom pripade si zaloz novou databazi, zmen jmeno v GeoGetu na jeho, zmen login v GeoJarrym na jeho a spust Query Geocaches I found (all, basic). Pak budes mit naimportovane jeho nalezene kese vcetne data nalezu a muzes vesele generovat statistiku.
Dle meho je ale jedondussi pouzit nejaky hotovy generator z MyFinds PQ a nehrabat se s tim takhle slozite pres GG (kdyz ho nepouziva)
S tim stazenim 590 vs 609: pokud jsi pouzil LOAD makro, to neimportuje zadne kese (je to tam napsano, zeano). Znamena to tedy jen, ze 590 kesi z jeho nalezenych mas ty ulozene v databazi GeoGetu. Dalsich 19 je zrejme odnekud ze zahranici
Publikováno 25 únor 2010 - 10:42
Rufuc napsal/a:
Jen si úplně nejsem jist, co vlastně dělá Geoget database query.
Prijde mi, ze pro bezne uziti je tenhle typ trochu k nicemu. Sila je ale v davkach. Pomoci tohoto se mi povedlo rozchodit treba automaticke objevovani a oznacovani archivovanych kesi. Nebo muzes timhle zcela jednoduse dotahnout listingy ke vsem kesim v databazi (v nejakem filtru), ktere je jeste stazene nemaji.
Staci zastavit kurzor nad tlacitkem a cist.
Publikováno 25 únor 2010 - 12:46
ano, s druhou DB se to přímo nabízí, jen mít čas .
MyFinds PQ - to má pouze Premium, a točíme se pořád dokola
rozdíl 19 keší - zatím jsem nehledal, zahraniční keše sice má, ale ve své DB 40000 keší mám všechny jeho, problém bude jinde.
díky, někdy zkusím, je to časově trochu náročnější.
Publikováno 25 únor 2010 - 13:24
stahování kolem existující keše v GG
Zobrazit kes v seznamu, kliknout na ni pravym a nastavit ji jako referencni bod (tim se neuklada navzdy, ale jen na docasnou neurcitou dobu)
Ted staci otevrit Geocaching.com query v GeoJarry a dostanu toto okno.
Zde je nahore napsano, ze "nemate vybrane zadne souradnice, geojarry bude pouzivat soucasny referencni bod"
A soucasny referencni bod jsme pred chvilkou zvolili a je to ta konkretni kes.
Nastavime vlastnosti a spustime Download and import. Hura - prave se nam stahuji kesky kolem jine kesky.
super, děkuji, funguje, mě zmátlo "nemate vybrane zadne souradnice", předchozí verze souřadnice zobrazila.
Publikováno 25 únor 2010 - 16:36
Je pouzitelna vicemene jen pro PM, kteri jsou zapojeni do projektu Sdileni PQ.
Pro ostatni to muze byt vhodne jako ucebni material k tvorbe vlastnich davek. Principy jsou stale stejne...
Publikováno 27 únor 2010 - 21:56
Publikováno 27 únor 2010 - 23:12
Publikováno 28 únor 2010 - 13:15
Skoda ze se u geojarry neda zjistit aktualni nainstalovana verze. Kazdopadne geojarry.exe bookmark mi vytvorilo v podadresari \data soubor s nulovou delkou geojarryw.exe bookamrk v gjtemp vytvorilo soubor i s gc kodama. Takze to funguje napul.HaLuMa napsal/a:
Vypada to, ze prave toto je opraveno ve verzi 2.0.1
Publikováno 28 únor 2010 - 15:47
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů