Pred tim to nedelalo, ted to dela. Mozna proto, ze ted se obsah profilu naharava pres ten stejny formular, pres ktery se nastavuje i nick.
Geojarry 2
Publikováno 30 listopad 2014 - 21:45
Publikováno 30 listopad 2014 - 21:47
Diky za vysvetlenie. Ale je zvlastne ze predtim mi mi to nedelalo. Myslis, ze pokud bych zmenil nick tym stylem, ze pred a za & bych zrušil mezeru (bylo byto ...2655&mony), tak by to problem mohlo vyresit?
Určitě ne...
Publikováno 01 prosinec 2014 - 10:39
Ahojte, chcel by som poprosit panov programatorov o vysvetlenie javu, co pozorujem od novej verzie Geojarry. Po spusteni Autostatu (co vytvara statistiky za databaze geogetu) vsetko prebieha standardne jak doposud, v zavere generovani statistik sa zobrazi to cerne okno (vypisuje pocet kesi, pocet statu, slov atd...) a potom se za normalnych okolnosti otevrela webstranka s novou statistikou na profilu geocaching.com.
Teraz vsak v zaverecnej faze (komunikacia GJ s GC profil) vybehne chybova hlaska GJ ... (nezapsal som si ju, ale mozem dodat dodatecne... )
Lenze ked pozeram potom na svoj ucet GC.com, ci mi tu statistiku udelalo, tak mi udrie do oci ze nick petjo2655 & mony sa prepisal na petjo2655 & mony. Neviem ako to vysvetlit inac, ale mam dojem ze komunikaciou pri nahravani na profil dojde k prepisu nicku. Je jedno na ktorom je to pocitaci. Ten nick si potom musim na GC.com ručne opravit, inak mi uz GG nieje schopny z uctu nic nacist (chyba v komunikaci s geocaching.live)...
Btw statistika je na profile nahrata v poriadku, muj problem s nickem je mozno videt na GC stat bar na zacatku statistiky (pod textem o nasi vizi GC)
http://www.geocachin...8f-2ee263f98046
A vim že ten znak v nicku & neni prilis doporucene pouzivat, ale pochopte ze s tim nic nenadelam.
Zatim necham na svojom ucte ten chybny nick, at se na to muzete trebars podivat. Poradte co se s tim da delat...značka-jednoduše. díky za IT analytiku tohto problemu.
Potvrzuji, v poslední verzi geojarry je zanesena nová chyba.
Publikováno 01 prosinec 2014 - 12:51
A opravdu potrebujete pouzivat GJ?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 prosinec 2014 - 18:21
A opravdu potrebujete pouzivat GJ?
Nepotřebujeme. Vrátil jsem se k předchozí verzi, aby se mi na GC neměnil nick a dělám to dál pomocí Ctrl+C/Ctrl+V.
Publikováno 01 prosinec 2014 - 19:45
A kdyz nepotrebujete, proc jsi se vratil k predchozi verzi?
GeoGet:
Publikováno 01 prosinec 2014 - 21:11
V Autostatu se Gorde upload do profilu nedá snadno vypnout. A když nová verze mrší nick, jsou jen dvě možné cesty:
- Přepnout Autostat na upload na FTP (třeba i neexistující).
- Vrátit starou verzi GJ, která sice nenahraje, ale taky nezmrší.
Publikováno 01 prosinec 2014 - 21:30
Vypnout se urcite da, treba zmenou scriptu Autostat jsem nikdy nepouzival. A skoro k romu nevidim duvod - Mikrom napsal davku pro Combine (ani tu jsem vsak nepouzival), ktera dela v podstate totez a tam se da vypnout cokoli.
Tento příspěvek byl upraven od gord: 01 prosinec 2014 - 21:32
GeoGet:
Publikováno 01 prosinec 2014 - 22:02
No jo, to já všechno vím ... A trochu jsem i čekal, že tohle napíšeš ... Jenže uživatel, co kdysi nainstaloval Autostat a naučil se na něm klikat OK, tohle slyšet nechce. Nebude se pochopitelně hrabat v kódu a dokonce se nepustí ani do Combine. Ale dost řečí, jdu na tu mapu Slovenska...
Publikováno 01 prosinec 2014 - 22:54
A kdyz nepotrebujete, proc jsi se vratil k predchozi verzi?
Protože předchozí verze sice nefunguje co se uploadu týče, takže musím (opět) používat Ctrl+C/Ctrl+V pro nahrání statistik z GgStatu na profil, ale aspoň mi geojarry při pokusu o upload nezmění nick. Ale je fakt, že v nastavení autostatu jde přepnout na ftp a nevyplnit žádné údaje a změna nastavení jde překvapivě uložit. Aspoň jsem se tedy dokopal udělat tuhle změnu v nastavení.
Publikováno 02 prosinec 2014 - 7:35
Ty tvrdis, ze po pokusu uploadovat statistiky na server mas na gc.com zmeneny nick? To by byla uzasna implementace, to by prekonalo veskere moje negativni zkusenosti s programatory na strane gc.com. Tomu se mi ani verit nechce.
GeoGet:
Publikováno 02 prosinec 2014 - 10:23
Jo, právě o tom je víc než stránka diskuze. Dneska je to Gorde jeden formulář, kde se mění jak nick, tak obsah profilu. Nová verze GJ evidentně zadá i nick do příslušného políčka a protože ho zadá zmršeně, změní ho. Toť vše. Programátoři GC.COM jsou v tom nevinně. Protentokrát a zcela výjimečně...
Publikováno 02 prosinec 2014 - 10:33
Zjevne i v zahranici jsou povazovani za exoty ti, kteri so dobrovolne daji do nicku &. A tak si toho asi pri testovani nikdo nevsiml...
Publikováno 02 prosinec 2014 - 11:24
Pokud to systém umožňuje při zadání, tak by s tím měl být schopen pracovat.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 02 prosinec 2014 - 12:41
Jo, právě o tom je víc než stránka diskuze. Dneska je to Gorde jeden formulář, kde se mění jak nick, tak obsah profilu. Nová verze GJ evidentně zadá i nick do příslušného políčka a protože ho zadá zmršeně, změní ho. Toť vše. Programátoři GC.COM jsou v tom nevinně. Protentokrát a zcela výjimečně...
Programatori jsou v tom samozrejme vinne. Tak zasadni informaci jako je nick menit takovymto zpusobem spolecne s "nepodstatnymi" vecmi je opravdu tristni. A i kdyby to bylo mysleno vazne, tak pri zpracovani URL se znaky museji prekodovat zpet do entit. Ne jen nektere, ale vsechny znaky. A za to ti programatori mohou take.
GeoGet:
Publikováno 02 prosinec 2014 - 14:07
Ale ne Gorde... Nick přestal být zásadní informací už před časem, kdy GS přešel od změny na vyžadání ke změně na kliknutí. A promiň, ale o "zpracování URL" a "překódování entit" se tu nejedná už vůbec. Ta stránka umožňuje změnit nick a další údaje účtu včetně popisu v profilu. To jakým způsobem se do ní násilím nabourává GJ a co všechno tam zprzní, je už jen a jen jeho jeho věc...
Publikováno 02 prosinec 2014 - 14:19
Prinejmensim s prvni pulkou posledniho prislevku nesouhlasim (nick proste je zasadni informaci uz jen proto, ze se jim logujes, heslo take nemenis na tomto formulari), ale je to jedno. Tady jsme OT
Tento příspěvek byl upraven od gord: 02 prosinec 2014 - 14:20
GeoGet:
Publikováno 06 prosinec 2014 - 23:51
Funguje vám poslední úprava GJ 2 korektně ? Poslední nálezy mi geoget zobrazuje obrácený datum a měsíc...dnešní nález 6.12 ukazuje jako 12.6.Všem to funguje správně ?
Publikováno 07 prosinec 2014 - 0:25
vsem co maji na webu gc.com nastaveny spravny format datumu. Ty sis asi nastavil ze vsech formatu ten jediny, u ktereho se neda urcit co je mesic a co den. mas nastaveno dd/mm/yyyy, ne?
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů