Asi stejný problém, na který jsem při této funkci narazil já.
Jestli jsem dobře pochopil funkce "Aktualizovat nálezy" aktualizuje nálezy od svého posledního "spuštění" (je jedno v které databázi, kterého uživatele atp. - alespoň co jsem pochopil z HaLuMovay odpovědi zde)
Nebylo by logičtější v databázi zjistit poslední můj nález a stáhnout nálezy od tohoto data?
Jedná se mi i o ten případ, kdy postupně loguji kešky třeba x dní dozadu, nezaloguji je všechny, protože nestíhám, stáhnu si je však do GG, aby se mi alespoň ty, co jsem stihl zalogovat označily za nalezené pro export mezitím... pak dologuji zbytek - ovšem další aktualizací se mi už nestáhnou.
Případně při stahování nálezů bude nějaká chyba a ty nálezy se nestáhnout.
Nechci stahovat všechny nálezy, protože mám pocit, že jsem jednou takhle přišel o nastavení hodin v nálezech, které jsem si pracně nastavil u již stažených nálezů, kde jsem ty hodiny neměl zapsané v lozích.
PS.: Chtěl jsem to nejdříve vyzkoušet, než jsem chtěl tento dopis napsat na fórum, ale to budu moct vyzkoušet asi až večer, tak se omlouvám, jestli jsem to jen špatně pochopil a špatně jsem nějak importoval nálezy, když se mi to chovalo takto...