V Geogetu se dá velice jednoduchým způsobem provést aktualizace databáze z mobilu, vytvoření FN čerstvě nalezených a jeho odeslání na web. Tak nějak to krásně běhalo automaticky. A teď právě musím používat prostředky webových stránek.
Geojarry 2
Publikováno 13 červen 2016 - 11:31
Myslim, ze jsem i videl funkci pro odeslani FN pomoci GC.Live.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 13 červen 2016 - 16:42
Jenze nikdo se s ni v GG nechce patlat. Haluma uz mi kvuli tomu parkrat vycinil, ze prej si to mam radsi udelat sama
PS: Nefacha to proto, ze GS presel na https. Oprava je snadna - v konfiguraku svyho nahravadla jsem si to proste upravila a jede mi to
Publikováno 13 červen 2016 - 17:22
Tak on se da napsat sctiptik, ktery to bude umet pouzit. Ale ja k tomu nemam tu spravnou motivaci protoze FN nepouzivam.
GeoGet:
Publikováno 13 červen 2016 - 17:26
já k tomu dnes chvíli motivaci měl, ale když jsem začal studovat GC.Live API funkce a jak se to poskládá, posílá, čte.. tak mě veškerá motivace přešla a radši to budu psát levou rukou zrcadlově vzhůru nohama než skriptem
Publikováno 13 červen 2016 - 19:14
Oprava byla vážně snadná. Děkuji mnohokráte! Už to běží jak má.
Publikováno 20 červen 2016 - 13:43
Tos objevil opravdu Ameriku. O tom se tu bavíme už měsíce. A náhrada je v tomto případě víc než jednoduchá. Hledej. Napovím že jde o CtrlA,CtrlV.
Publikováno 20 červen 2016 - 14:42
Měsíce možná ano, ale to byly v tom případě jiné problémy. Ještě 23.5. to fungovalo. A není to jen Ctrl+A - ještě najít soubor, otevřít, eventuálně přihlásit na profil a až pak Ctrl+V.Tos objevil opravdu Ameriku. O tom se tu bavíme už měsíce. A náhrada je v tomto případě víc než jednoduchá. Hledej. Napovím že jde o CtrlA,CtrlV.
Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!
Publikováno 20 červen 2016 - 15:02
To prave neni. Na konci ti Stator sam otevre prislusnou stranku na webu (maximalne se do ni prihlasis, pokud si na pocitaci nenechavas zapamatovat prihlaseni), a novy obsah statistiky uz mas ve schrance. Takze opravdu jen zmacknes CTRL+A a CTRL+V.. a tuknes do tlacitka na ulozeni. Prace na dve vteriny.
Publikováno 20 červen 2016 - 15:54
To prave neni. Na konci ti Stator sam otevre prislusnou stranku na webu (maximalne se do ni prihlasis, pokud si na pocitaci nenechavas zapamatovat prihlaseni), a novy obsah statistiky uz mas ve schrance. Takze opravdu jen zmacknes CTRL+A a CTRL+V.. a tuknes do tlacitka na ulozeni. Prace na dve vteriny.
akorát že nebyla řeč o statoru...
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015, Hajastán 2016, Sakartvelo 2017, Azərbaycan 2018, Transilvania GeoQuest 10 (Alba Iulia 2018), Balt Cache Tour 2019, Expedice Nový Bor 2020, Go East! 2020, Dobytí jižního pólu 2020, Expedice Ísland 2021, Go East 2022, Go West 2022
Publikováno 20 červen 2016 - 17:17
Kdyz to dokaze udelat stator, tak to dokaze udelatr i jakykoliv jiny generator statistik, kdyz uz nekdo trva na necem jinem. O nahravani statistik rec rozhodne byla!
Publikováno 20 červen 2016 - 19:58
Pokud používáš Autostat, tak ti asi nezbyde než ten soubor najít, zkopírovat do schránky, otevřít příslušnou stránku a zkopírovat to do BIO. Stator používám už tak dlouho, že o jiném jsem ani neuvažoval.
A to že to nejde není verzí GG ani Statoru, ale změnami na Groundspeaku.
Publikováno 21 červen 2016 - 18:02
Jenze nikdo se s ni v GG nechce patlat. Haluma uz mi kvuli tomu parkrat vycinil, ze prej si to mam radsi udelat sama
PS: Nefacha to proto, ze GS presel na https. Oprava je snadna - v konfiguraku svyho nahravadla jsem si to proste upravila a jede mi to
A nemohla by jsi uvést konkrétnější postup, prosím, jak si to mám také upravit?
Vin - Lin Team
Publikováno 22 červen 2016 - 8:06
Já v takovýchto případech, když vím, že jde o záměnu http za https, ale když už vůbec nevím, kde to hledat, si zkusím najít tu adresu, která dělá problémy a nechat ji vyhledat textově v souborech v příslušné složce. V textovém obsahu souborů. Umí to třeba Total Commander nebo jeho klony. A pak už většinou najdu, kde to změnit. V tomto případě bych to tak složitě nedělal a hledal asi INI soubor ve složce Geojarry. Ale jak jsem psal, už před delším časem jsem přešel na Stator a nahrávání statistik přes GJ nepoužívám.
Publikováno 01 červenec 2016 - 13:35
Děkuji za opravu, stahování a aktualizace kešek v Geogetu mi už funguje dobře.
Publikováno 02 červenec 2016 - 21:15
Updatoval jsem taky na verzi 2.6.1 a changelog říká "Opravena chyba ve stahovani ze stranek Geocaching.com". Tak snad se v další verzi povede opravit i ten upload.
SW: a:Drake 6
HW: Ulefone PowerArmor 18t (Android 12), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
Publikováno 03 červenec 2016 - 9:46
Mam takovy pocit, ze ani to stahovani uplne nefunguje. Ale nezkoumal jsem to podrobne, nemel jsem cas, tak jsem to utnul a vyzkum nechal na jindy.
GeoGet:
9 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 9 návštěvníků 0 anonymních uživatelů