Ja bych řekl že funguje normalneStanB99 napsal/a:
Vnutím se sem s jedním dotazem. Funguje vám po instalaci geojarry 2.0.0 makro pro stažení trackovatelných předmětů (trackable_list.ggp.pas)? Já jsem po instalci vlastně nerozchodil pouze tohle makro. Verze 2.2 vygeneruje pouze html soubor s hlavičkou, verzi 2.1 už nevezme GeoGet vůbec na vědomí - objeví se sice v záložce konfigurace, ale v seznamu pluginů už nikoliv. Ve staré instalaci jsem měl geojarry v.21 a trackable_list v.2.1 a vše fungovalo a stále funguje (ověřeno včera na pracovním PC).
Pozn: v TEtemp se objeví dva soubory s vyhledávací stránku na GC.com, ale je na nich sdělení, že nejsem přihlášen. Z popisu verze 2.2 jsem ale pochopil, že by měla stahovat i bez přihlášení.
Geojarry 2
Publikováno 28 únor 2010 - 16:03
Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X
Publikováno 28 únor 2010 - 17:10
To je mozne, ovsem pod wine si tyhle veci nezobrazim a u konzoloveho programu jsem tak nejak predpokladal parametr -v popripade u toho helpu co se zobrazi pri spusteni bez parametru vypsani verze, ale to je jedno to byl jenom takovy postesk...gord napsal/a:
Mylis se. Lze to snadno. Staci si zobrazit vlastnosti prislusneho exe souboru a na zalozce Verze je prislusna informace videt. Pokud jde o makro pro geoget, pak je tato informace videt v tooltipu nad ikonou v toolbaru.
Publikováno 28 únor 2010 - 21:28
No u mě také předstírá že "Seznam byl úspěšně vygenerován", ale výsledkem je prázdná html stránka (s hlavičkou). Ono při mých aktivitách celkem o nic nejde, jenom mě trochu vadí, že tahle "stavebnice" instalací jednoho zruší funkčnost jiného, aniž se mohu dopátrat proč. Že tady chybí (respektive neumím nalezt) informace o sestavení, které spolu zaručeně komunikuje. Ale na druhou stranu chápu - kdo by to měl udržovat a proč.lukabike.com napsal/a:
Ja bych řekl že funguje normalneStanB99 napsal/a:
Vnutím se sem s jedním dotazem. Funguje vám po instalaci geojarry 2.0.0 makro pro stažení trackovatelných předmětů (trackable_list.ggp.pas)? Já jsem po instalci vlastně nerozchodil pouze tohle makro. Verze 2.2 vygeneruje pouze html soubor s hlavičkou, verzi 2.1 už nevezme GeoGet vůbec na vědomí - objeví se sice v záložce konfigurace, ale v seznamu pluginů už nikoliv. Ve staré instalaci jsem měl geojarry v.21 a trackable_list v.2.1 a vše fungovalo a stále funguje (ověřeno včera na pracovním PC).
Pozn: v TEtemp se objeví dva soubory s vyhledávací stránku na GC.com, ale je na nich sdělení, že nejsem přihlášen. Z popisu verze 2.2 jsem ale pochopil, že by měla stahovat i bez přihlášení.
Publikováno 01 březen 2010 - 7:52
Tak to mozna chtelo tu informaci o wine nezatajovat a uvest ji do otazky. Ty bys mozna ocekaval nejake parametry, ale autor/autori zrejme z nejakeho duvodu tuto moznost neimplementovali. Treba proto, ze jsou windowsaci a tam to zase tak bezne neni, prave proto, ze verzi lze ziskat jinym zpusobem. Verzi zistis take z toho zipu, v kterem jsi ten exe ziskal - jednak z jeho jmena, druhak z dokumentace.druzicka napsal/a:
To je mozne, ovsem pod wine si tyhle veci nezobrazim a u konzoloveho programu jsem tak nejak predpokladal parametr -v popripade u toho helpu co se zobrazi pri spusteni bez parametru vypsani verze, ale to je jedno to byl jenom takovy postesk...gord napsal/a:
Mylis se. Lze to snadno. Staci si zobrazit vlastnosti prislusneho exe souboru a na zalozce Verze je prislusna informace videt. Pokud jde o makro pro geoget, pak je tato informace videt v tooltipu nad ikonou v toolbaru.
U emulatoru (wine) bych ocekaval, ze bude emulovat i tuto jednoduchou funkci ;-).
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 01 březen 2010 - 7:56
gord napsal/a:
U emulatoru (wine) bych ocekaval, ze bude emulovat i tuto jednoduchou funkci ;-).
wine = Wine Is Not Emulator mi slo o to, ze mi to s geojarry.exe nefungovalo a s gejarryw.exe ano cili jsem chtel zacit tim, jestli nemam treba rozdilne verze tech exe, ale to uz se posouvame nekam uplne jinam. ) Neexistence verze nic nemeni na tom, ze ten nastroj je pohodly a uzitecny a tim bych tuto debatu uzavrel.
Publikováno 01 březen 2010 - 8:22
Publikováno 01 březen 2010 - 10:22
Geojarry 2.0.1:
http://www.uloz.to/4124971/geojarry-2.0.1.zip - oprava stahovani bookmarku.
SGS7 + Locus Pro + Geocaching4Locus
----
Vývojář Geocaching4Locus, Handy Geochaching...
Publikováno 01 březen 2010 - 10:32
Publikováno 01 březen 2010 - 11:34
"Problém" vyřešen, zbytečně jsem čeřil vodu. trackable.list v.2.1 skutečně s novým GJ v.2.0 nepracuje, ale já jsem při instalaci a konfiguraci TAL 2.2 přenesl neúplné guid. Chyba se potom táhla všemi pokusy až do doby, než jsem po přeinstalaci TAL opoměl změnit guid autora na své ... ejhle fungovalo to.StanB99 napsal/a:
....................................
Omlouvám se tedy za mírné "zaneřádění" tohohle vlákna.
Publikováno 03 březen 2010 - 19:11
Publikováno 03 březen 2010 - 19:25
Ahojky,ghost from meadows napsal/a:
Mám dotaz. Předestírám, že jsem pouhy uživatel. Pro instalaci jsem použil návod a postupoval jsem podle něj. Vše proběhlo, akorát se mě teď v GG zobrazují pouze Download listing, Download listing+all logs a load cache. A nikde jinde nemohu nic dalšího najít. Nevím kde se stala chyba.
V GeoGetu nabidka Pluginy - Správce Pluginu - karta Konfigurace pluginu - zde si nastav vše potrebné. Pak se prepni na kartu Toolbar pro hlavni pluginy a zde si zatrhni co chces mit na liste v GG.
Publikováno 03 březen 2010 - 19:29
Publikováno 03 březen 2010 - 19:44
ghost from meadows napsal/a:
to Archi1: Toto vše mám nastavené. I tak to nabízí pouze výše zmiňované GJ
Jenom napad, stahl jsi opravdu geojarry2.0.1.zip? Nestahl jsi stary geojarry22.zip?
Publikováno 03 březen 2010 - 19:45
Publikováno 03 březen 2010 - 19:58
Publikováno 03 březen 2010 - 20:02
ghost from meadows napsal/a:
to druzicka: stahnul jsem GJ2.0.1. GJ22 jsem použival do dneška
Smazal jsi veskere veci souvisejici s GG1 vcetne starych konfigu, ini a i gjtemp slozky?
Publikováno 03 březen 2010 - 20:02
Publikováno 03 březen 2010 - 20:50
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 03 březen 2010 - 20:51
Publikováno 03 březen 2010 - 20:54
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů