BadgeGen pro GeoGet - odznáčky do statistik generovaných GgStatem
Publikováno 29 červenec 2011 - 6:48
Publikováno 29 červenec 2011 - 7:02
minigibboni napsal/a:
Zdravím, nejdřív díky za super scriptík a jeho další vývoj. No a teď po cukru trochu biče... Mám problém, mám trochu víc prolezlé Turecko, i když 10% to stejně nebude a BadgeGen bere hodnoty přímo z informace o keši, tj. z PQ, které se přepisuje.
1) Tento údaj je zavádějící (určuje jej autor keše a ne poloha keše)
2) Konkrétně Turecko ho nemá vůbec (nebo ty mé keše ho nemají)
3) Když jsem si dal tu práci a provincie dohledal ručně, tak mi je PQ smázly
Rád bych přišel s nějakým nápadem, ale neznám přesné vazby, takže radši sobecky radši nic nenavrhnu...
Díky.
ad 3)
Zatím bohužel beru věci z PQ jediný + co jsem tam dodělal právě z tohoto důvodu je, že pokud by keše neměly provincie (kraje) tak se i tak načte alespoň jeden kraj je to zobrazeno i v hintu když najedeš nad odznáček myší tak pokud se ti v hintu objeví ? tak tam máš nedefinované kešky - teda nedefinovanou oblast u keše.
Jediný co by na to pomohlo, je že by se daly dopočítat regiony podle souřadnic což myslím u GSAKu jde u GeoGetu nevím jak úplně přesně toho docílit .. no ani sem se po tom zatím nepídil ale myslím by to mělo nějak jít
ad 1) ano je zavádějící ale v mnoha zemích už je to zkorigováno a sedí to (bohužel v mnoha taky ne)
ad 2) nevím v turecku sem nebyl
na závěr:
Země jsou věc otevřená zatím ale postupně se to vyvíjí a lepší... i groundspeak má snahu to rozkouskovat na regiony a dát tomu řád takže ono se to postupně vyvine ... nedávno bylo rozkouskováno Maďarsko a prostě to postupuje
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 29 červenec 2011 - 7:15
Publikováno 29 červenec 2011 - 7:15
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 29 červenec 2011 - 7:17
minigibboni napsal/a:
Díky za okamžitou odpověď, z dlouhodobého hlediska se to určitě zlepší, když já jsem strašně netrpělivý. Až budu mít chvilku čas (asi tak za dva roky??) tak to pořádně nastuduju a pokusím se vytvořit plug-in třeba s názvem "Nedodělky či nedotahy GroundSpeaku". Představa by byla zažazení scriptu do Combine těsně před tvorbu statistik. Už mám dva úkoly:
1) Přepis druhu keše podle ID z "event" na "lost and found"
2) Přepis území keše podle ID asi ze spešl tagu...
Stejně díky moc. Třeba to nebudou dva roky...
Jo ono by se toho dalo :-D jen mít čas to znám
Publikováno 29 červenec 2011 - 11:01
~~~ 29.7.2011 11:57:52 C:\GeoGet\data\script\BadgeGen\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\GeoGet\data\script\BadgeGen\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas(461:48): Type mismatch
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 29 červenec 2011 - 11:32
fremen.cz napsal/a:
zajímavý update...
~~~ 29.7.2011 11:57:52 C:\GeoGet\data\script\BadgeGen\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\GeoGet\data\script\BadgeGen\BadgeGenSettingSilent.ggp.pas(461:48): Type mismatch
hmm závorka jedna blbá
no nic vydržte moment v té silent verzi je prostě překlep... a protože ji nepoužívám tak sem to nezjistil grrrrr
Publikováno 29 červenec 2011 - 11:38
DrakMrak napsal/a:
hmm závorka jedna blbá
no nic vydržte moment v té silent verzi je prostě překlep... a protože ji nepoužívám tak sem to nezjistil grrrrr
Tohle varování mi GG vyblil hned po instalaci dole v oznamovacím poli chyb skriptů... příště sleduj žluty trojúhelníky
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 29 červenec 2011 - 11:41
Publikováno 29 červenec 2011 - 11:42
Publikováno 03 srpen 2011 - 12:16
Publikováno 03 srpen 2011 - 12:20
DrakMrak napsal/a:
Taky je to i na reviewrech a možná i celé geopartě...
U nás proběhlo zařazení do Krajů a kešky prostě svůj Kraj mají myslím si, že všechny
Třeba v Rakousku už to tak není nevím jak v dalších zemích... slováci v tom měli chvilku binec ale už to taky srovnali... prostě asi je potřeba vydržať
a nebo někdo z místních machrů musí říct jak přiřadit kraje jinemjm státům :-)
růčo nějakým skriptem
Stejně jako u nás okresy - máme přece skript pro rozdělování známých států. Rozhodně Rakousko a Maďarsko umíme.
Výsledek je v Tagu.
Publikováno 03 srpen 2011 - 16:38
asi jo ale zatím jsem s tím nic nedělal budu na to muset juknout a případně upravit dotazy....Arne1 napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
Taky je to i na reviewrech a možná i celé geopartě...
U nás proběhlo zařazení do Krajů a kešky prostě svůj Kraj mají myslím si, že všechny
Třeba v Rakousku už to tak není nevím jak v dalších zemích... slováci v tom měli chvilku binec ale už to taky srovnali... prostě asi je potřeba vydržať
a nebo někdo z místních machrů musí říct jak přiřadit kraje jinemjm státům :-)
růčo nějakým skriptem
Stejně jako u nás okresy - máme přece skript pro rozdělování známých států. Rozhodně Rakousko a Maďarsko umíme.
Výsledek je v Tagu.
Publikováno 05 srpen 2011 - 11:41
Publikováno 05 srpen 2011 - 11:42
Merencin napsal/a:
Mám malý problém. Pakliže si pustím BadgeGen Settings, upravím někteé hodnoty (TB, GC) a dá vše Uložit, skript mi zaktualizje jednu kešku ulovenou 1.června 2011 ve 23.36 a přesune ji do následujícího dne, čas nezmění. Poznám to snadno, zkrátí se mi souvislý úsek lovu o jeden měsíc.
Děje se tak pouze v souvislosti s BadgeGen Settings. Nevíš, kde by mohl být zakopán pes?
BTW: Ta keška se jmenuje Noční můra.
Publikováno 05 srpen 2011 - 21:30
Publikováno 07 srpen 2011 - 12:27
Publikováno 07 srpen 2011 - 12:43
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 07 srpen 2011 - 12:47
Publikováno 07 srpen 2011 - 12:51
Nepočítají se keše ale regiony... takže pokud jsi lovil v jednom regionu Španělska nemusí to stačit na odznak ... španělsko má 19 regionů takže potřebuješ lovit aspoň ve dvou aby to přesáhlo 10%convert23 napsal/a:
Kolik je potřeba nálezů aby se mi zobrazil odznáček za španělsko...mam 35 keší a to jsem myslel že to bude stačit
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů