Nevím, co máte s tím HTC Desire. Já mám s HTC spíše špatné zkušenosti.
Asi takhle - mám HTC Desire (prosté, bez dalších písmenek) a fakt na něj nedám dopustit. Jedna taková perlička za všechny: na jednom eventu jsme se s pár kačery vydali odlovit nedalekou keš. Všichni měli v rukách Oregony apod., jen já mobil. Na místě, kam jsme došli se všichni vydali z cesty nahoru do stráně a kroužili tam jak havrani. Jen já zůstala dole u cesty, protože můj HTC mi ukazoval, že stojím cca metr u kešky. A taky že jo, byla mezi kameny v takové jakési zídce, která cestu lemovala.
A takových zážitků s mým mobilem mám víc, většinou takhle "soutěžíme" s mým mužem, on má teď nový mobil a zatímco já dojdu většinou (netvrdím, že vždy) ke kešce téměř na krok, tak on kolem mně krouží i 50 m daleko. Tož tak.
A jestli čekám 10 vteřin, než se mi tam něco načte, to neřeším, resp. ten čas nikdy nepočítám, prostě čekám, nikam nespěchám. :-)
Pravda, když nelovím víc než týden, trvá čekání na satelity déle, ale jak říkám, nespěchám, snažím se mobil zapínat v předstihu a nemám s tím problém.
Teď po několika letech je slabší baterie, nosím sebou powerbanku, ale je to nepraktické. A hlavně - c:geo hlásí, že si nebude rozumět se zastaralým Androidem, což mi dělá v poslední době problém i u jiných aplikací, takže se rozhlížím po důstojné náhradě, ale nerada bych šla do dražšího mobilu, leč horšího než moje HTC Desire co se týká spolehlivosti pro geocaching.
Tento příspěvek byl upraven od Alf Gang: 29 leden 2015 - 9:04