Zdravím všechny kačery. Přispěji Vám taky svoji troškou do mlýna a třeba taky někomu trochu pomohu. Jelikož mi kleknul můj starej fonek, tak jsem taktéž pátrala po vhodné alternativě chytrého telefonu s požadavky - dobrá GPS, solidní výdrž baterie, slušné fotky, velikost do 5", systém android a za rozumnej peníz. Volba ve finále padla na Gygabite smart elite a co se keší týče, rozhodně to nebyla špatná volba. Testli jsme to na 13ti kešové serii z větší části tažené lesem a pokaždé nás GPS dovedla na metr ke keši - paráda ), tedy za nás veliké plus. Telefon s aplikací C geo běžel parádně, nesekal se, offline použití také bez problému, radar na dohledání nebyl u keší ani třeba. Občas si lidi na recenzích stěžovali na kvalitu fotek, toho jsem se trochu bála - a ano v základním automatickém režimu jde o pod průměr kvality fotek. Po přenastavení foťáku na vysokou kvalitu a používání režimů však jsou fotky pro běžného uživatele v kvalitě přijatelné - jsou tedy ostré a pěkné, takže ve finále taky dobrý. Výhodou je, že telefon nemá předinstalovaného spoustu balastu - jen pár aplikací a ty co nechcete se dají smazat, takže taky super. Telefon je sice v plastu, ale za ty prašule (3300 - 3800 Kč - jak kde) to pro normálního extra nenáročného smrtelníka myslím není problém - stejně tak nezvučná značka. Suma sumárum si zatím myslím, že jsme koupí tohoto telefonu neudělali velkou chybu. Nicméně praxe ukáže, jak bude fonek šlapat třeba po roce ). Kačerům a keškám zdar ).