Kačeři na koloběžkách
Publikováno 25 duben 2013 - 11:34
Publikováno 25 duben 2013 - 12:02
Brzdy - asi ne, Alivia stačí a dlouho stačit budou,
Pláště - stejně se jednou sjedou
ložiska (středy komplet) - pokud mě stávající budou brzdit, odejdou, budou se zanášet,... vyměním
ráfky - netuším, neuvažoval jsem o změně ani do budoucna
no a nic jiného podstatného mě na koloběžce nenapadlo.
U crosse jsem zvažoval i tu výšku nášlapu, byla pro mně velké plus, počítám i jízdu v nezpevněném terénu.
No a teď si stím poraď :-)
Publikováno 25 duben 2013 - 20:40
Publikováno 25 duben 2013 - 21:15
Jo jo, vím o tom. =) Na těch mejch pár kilometrů to bude tak akorát.pripluv napsal/a:
Zase pozor, čím vyšší nášlap, tím větší dřep...
Publikováno 26 duben 2013 - 6:46
pripluv napsal/a:
Zase pozor, čím vyšší nášlap, tím větší dřep...
Naprosto souhlasím, s tím jsem ji vybíral, počítal jsem, a zatím to vychází, ježdění tak nějak napůl silnice (zpevněný povrch) a všechno ostatní. A radši budu na silnici dřepovat než na rozbité lesní nebo polní cestě nebo v lese nebo na louce házet šipky přes řídítka :-)
Ale moje úvahy jsou teoretický, před čerstvým nákupem koloběžky jsem jel jen tak kilometr na Mibo Geroy a byl jsem na prášky na chodníku a cestě na Barrandově, chytal jsem i boule co jsem vůbec neviděl.
Jinak petulo, rozhodni se jak chceš, hlavně musíš být přesvědčená, že je to jak jsi chtěla ty. Hezké svezení.
Publikováno 26 duben 2013 - 7:32
hplus napsal/a:
Já měl zážitek se skládacím Mastrem v MHD v Hradci - vlezl jsem do autobusu, kupoval lístek, u toho se mi koloběžka rozložila, takže jsem sbíral drobný (frajer platil 15,- dvoustovkou a zaslouženě dostal zpátky kov), koloběžku a pak se s ní potácel na to rozšířený místo uprostřed, když se autobus už začal rozjíždět (lístky prodaný, můžeme jet) - takže jsem určitě způsobil hned několika lidem zlepšení nálady.
Ale příplateček nebyl - na kola a zřejmě taky na koloběžky se vztahuje bezplatná přeprava, viz http://www.dpmhk.cz/...-kralove/jizdne.
Ahoj, a jak mastra v busu vozíš? jedeš po předním kole a zadní složené vedle řidítek ve vzduchu? nebo ho neseš?
já většinou nastupuju s rozloženou (ne zlomenou), a když není místo, tak ji na schodech teprve skládám.
ale prý je tu ve Zlíně nějaký pitomec revizor, který dělá, že koloběžka je kolo a do trojejbusu nesmí. doufám, že na něj ještě chvíli nenarazím, protože jinak bude vcelku efektní hádka k pobavení cestujících na okolo. argumenty už mám nachystané. bude tóčo
Publikováno 26 duben 2013 - 7:33
Publikováno 26 duben 2013 - 8:57
Ja busem obvykle nejezdim (kolobrnda bydli v kufru auta), tohle byla vyjimecna cesta do hospody a nebyl cas a moral tam odhopkat na kolobrnde. Jinak do vlaku, hospod a dalsich budov to nosim dle situace - kdyz je nekde potencialni prudic, tak ji nesu, kdyz ne tak jedu prednim po zemi.Bruca napsal/a:
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 30 květen 2013 - 22:52
Publikováno 31 květen 2013 - 5:52
A tos nečetla spousty facebookových příspěvků!Kniga napsal/a:takove nadavani jak tady jsem jinde na netu nenasla...
Tady je to ještě okay.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 31 květen 2013 - 7:39
Garmin Dakota 10
C:geo - Huawei P8 Lite
Publikováno 31 květen 2013 - 8:40
Publikováno 31 květen 2013 - 8:58
http://xn--kolobka-u...katalog_k7.html
Publikováno 31 květen 2013 - 9:08
Publikováno 31 květen 2013 - 9:12
Garmin Dakota 10
C:geo - Huawei P8 Lite
Publikováno 31 květen 2013 - 9:22
Publikováno 31 květen 2013 - 11:04
Kamaradka ma Hotu, na tu jsem krome ni neslysela ani n dobreho, presto je s ni ona strasne spokojena...
Mam ten stary typ (http://imageshack.us/g/1/10172644/)
(p.s. Uz vim, ze mam riditka obracene, ted uz je to spravene)
Po prvnim kolecku tady po dedine:
Vaha je problem jen do kopce, mirne stoupani a dalo mi zabrat teda fest... no snad Grace potahne...
Na rovince pohoda, z kopce dvojnasobna ...
Stupatko je kratke, ale siroke, vlezou se mi na nej obe dve nohy vedle sebe, problem s kratkosti je zase jen do toho kopce, tam by asi kvuli stridani, bylo lepsi, abych je davala za sebe... no snad si nejak zvyknu...
Ja proste vim, ez to neni takova kvalita a ze je to tezky, ale holt na lepsi nemam takze s emuzu smirit bud byt bez kolobky nebo s takovu na jakou mam.
Publikováno 31 květen 2013 - 12:11
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů