Přejít na obsah

Fotka

Kačeři na koloběžkách

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
628 odpovědí na toto téma

#181 kostroun

kostroun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 5:00

Trocha propagace event: Trhni si nohou http://www.geocachin...spx?wp=GC3HKFX#
  • 0

#182 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 11:15

kostroun napsal/a:
Trocha propagace event: Trhni si nohou http://www.geocachin...spx?wp=GC3HKFX#

aj jaj 214 km to je dalka :(
  • 0

#183 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2012 - 11:18

Hodne dost z ruky a v terminu kdy se budu splhat na jeden z Beskydskych vrcholku. Skoda.
  • 0

#184 Fridolini

Fridolini

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2012 - 9:43

Dnes dorazil balík a v něm Kostka dog hill :) Takže jsem zvědavej jak moc z toho bolej nohy a jak si poradí pesan :D Ale jede to parádně....
  • 0

#185 MadDogTeam

MadDogTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2012 - 12:30

hmm nohy jsou vetsinou OK, ale zjistis kolik svalu mas na zadech a ze o nic do teto doby nevis, pokud uz tedy nemas nejake kolobezeni za sebou :D doporucuji si nechat na druhy den volno :D jest vetsinou pomaha, pokud clovek aktivne plave, to ma pak svaly na zadech zvykle na zaber :) Vitej mezi silenci na dvou kolech bez slapek :D
  • 0
Galaxy SII + search dogs Phalko a Ela :)

#186 dipous

dipous

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 13:24

Výhody koloběžky při geocachingu. Článek je psán spíš pro mudly, ale třeba se Vám bude líbit http://www.kolobezky...u-na-kesky.html
  • 0

#187 mikkija

mikkija

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 13:33

Po delší době rozhodování mi včera dorazila Kostka hill cross. Už se nemůžu dočkat, až ji dneska po práci vytáhnu na první keškovací mini výlet. Už zase si můžu říkat kolo-běhno-kačer:)
  • 0

#188 druzicka

druzicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 15:56

mikkija napsal/a:
Po delší době rozhodování mi včera dorazila Kostka hill cross. Už se nemůžu dočkat, až ji dneska po práci vytáhnu na první keškovací mini výlet. Už zase si můžu říkat kolo-běhno-kačer:)

Pěkný stroj. Zadní 16" se mi vzadu líbí dost, guma vydrží určitě déle než 12". U téhle kolobky mi trošku vadí délka nášlapu, je až moc dlouhý do terénu, ale zase pohodlný pro běžnou jízdu. Hodně kiláku bez nehody přeju :)
  • 0
Jsme svéprávní a svobodní lidé a nepotrebujeme aby za nás jednala jakákoliv asociace, aliance ani jiný bordel podnik.

#189 Fridolini

Fridolini

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 17:31

Tak už se mi povedlo párkrát vyjet a mužu napsat zkušenosti :D Svaly na zádech dobrý, asi trenink z koně. Ale nohy bolej fest. Jinak jezdim tedy spíš se psem a těším se až se někdy vyřádím sám. Ale kolik toho ujedu netuším. Koupě nelituju a doufám že si dám i víc kešek koloběžmo než doposud.... Díky za přivítáníB)
  • 0

#190 mikkija

mikkija

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2012 - 6:20

druzicka napsal/a:

mikkija napsal/a:

Pěkný stroj. Zadní 16" se mi vzadu líbí dost, guma vydrží určitě déle než 12". U téhle kolobky mi trošku vadí délka nášlapu, je až moc dlouhý do terénu, ale zase pohodlný pro běžnou jízdu. Hodně kiláku bez nehody přeju :)

Děkuji:-). Včera jsem jí trošku vyzkoušel. Oproti jiným, co jsem "sedlal" nebo zkoušel, jsem si na délku opravdu musel chvilku zvykat, ale dá se to a jak říkáš, při mojí velikosti nohy 11 je to o pohodlí, že si můžu pohodlně opřít obě nohy:-). Akorát "přešlapy" z/na chodník vyžadují dlooouhý krok, aby člověk nemusel zastavovat. "Terén" jsem zatím testoval jen ve městě mimo cesty. Jsem ale zvědavý, jak se 20" a 16" kola budou chovat na nějaké lesní cestě.
  • 0

#191 mikkija

mikkija

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2012 - 6:23

Fridolini napsal/a:
Tak už se mi povedlo párkrát vyjet a mužu napsat zkušenosti :D
Svaly na zádech dobrý, asi trenink z koně. Ale nohy bolej fest. Jinak jezdim tedy spíš se psem a těším se až se někdy vyřádím sám. Ale kolik toho ujedu netuším. Koupě nelituju a doufám že si dám i víc kešek koloběžmo než doposud....
Díky za přivítáníB)

Blahopřeji ke koupi:-). Napiš poté další zkušenosti. Sám hill cross teprve začínám testovat, tak jsem zvědav i na názor druhých:-)
  • 0

#192 dipous

dipous

Member

• Members
  • PipPip
  • 19 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2012 - 9:04

pro více info o koloběžkách se mrkněte sem www.priblizovadla.cz nebo se s ostatními kolobkáři družte zde https://www.facebook.com/#!/Kolobeh ;)
  • 0

#193 kutitko

kutitko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2012 - 19:02

Znovu bych se chtěl začlenit do toho threadu :)... po ročním přemýšlení, vymýšlení a zkoumání trhu jsem se tedy od všemi odmítaným Yedoo dostal ke třem potenciálním přibližovadlům. První: http://www.kostka-ko...ll-classic.html, druhá:http://www.kostka-ko...ur-classic.html a nebo třetí: http://xn--kolobka-u...katalog_k7.html. Mohl by mi někdo shrnout výhody a nevýhody pro mou postavu: 185cm, 65 kg, 15 let a tipy mých výprav: něco málo po městě, ale hlavně po silnicích a lesních cestách za keškami (denně maximálně tak 50km)? Návrhy na jiné koloběžky samozřejmě uvítám, ale aby se s cenou vešly do pěti tisíc. Děkuji
  • 0
Šipka vede kamkoliv, jenom né za keškou...ale to se poddá!
Acer n311 na listingy, HTC Kaiser, stařičký Béďa

#194 kostroun

kostroun

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 27 květen 2012 - 21:53

Já sám jezdím http://www.kostka-ko...hill-cross.html rozdíl proti tvé první je v lepších pláštích které se dají nahustit na vyšší tlak a tím menší valivý odpor.Doma mám ještě http://www.mibo.cz/e...duct/mibo-mastr a rozdíl v pneumatikách je opravdu znát.Myslím žě 26"kolo už ztrácí výhody skladnosti koloběžky.Největší vzdálenost na jeden odpolední výlet mám něco okolo 67km.A ke K7 ti můžu říci jedno je zastaven příjem objednávek tak by jsi si zajezdil asi tak o vánocích.
  • 0

#195 kutitko

kutitko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2012 - 15:26

Přesně něco takového jsem potřeboval, dík ;) ke K7: to vím a byl to takový záložní plán po těch Kostkách. Právě jsem potřeboval vědět jestli bych se tím 26" kolem ještě někam vešel (vlak,...). Ke kostce hill: myslím, že za těch 600 bych i nějaké dobré pláště sehnat mohl, ale uvidím a možná rovnou koupím tu tvou. Podle rozměrů má ta tvá ještě o 0,5 cm vyšší nášlap a podle někoho je 7(+ trubky) cm už moc, jak jsi na tom ty? "neudřepuješ se"?
  • 0
Šipka vede kamkoliv, jenom né za keškou...ale to se poddá!
Acer n311 na listingy, HTC Kaiser, stařičký Béďa

#196 druzicka

druzicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 28 květen 2012 - 17:59

Pokec o koloběžkách :)
  • 0
Jsme svéprávní a svobodní lidé a nepotrebujeme aby za nás jednala jakákoliv asociace, aliance ani jiný bordel podnik.

#197 blatoplaz

blatoplaz

Member

• Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 29 květen 2012 - 10:29

Vážené kačerstvo, dávejte si na ty kolobrndy pozor, ať nedopadnete jako já. Tak mě to vzalo, že kešku jsem odlovil naposled ani nevím kdy, ale o víkendu jdu na druhé kolo rollo ligy :-)
  • 0
Zážitky nemusí být dobré, ale silné!

#198 HruskozroutCZ

HruskozroutCZ

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 03 červen 2012 - 22:05

Zdravim, mam certve kostku hill cross a muzu doporucit, i do lehciho terenu je fajn - tez mam dlouhe nohy takze naslap pro me ok Kesky uz jsou v planu, ale zatim ladim fyzicku, je to docela zahul :D
  • 0

#199 Fridolini

Fridolini

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 6:37

Záhul to je, ale jak jinak se dá odlovit multinka v čase složitější tradičky? :) Přifrčim ke stage, shodim stojánek, kolikrát teda odečtu indicii za jízdy, dopočítám a u finálky jsem cobydup;) Akorát teda ještě kromě držáku zvažuju nějaký pultík na listing, pak to bude dokonalý keškopřibližovadlo. Jo a nějako záhadou už jezdím většinou bez psa, nějak mě nestíhá B) Adrenalin jsem zažil v pátek po dešti, dával jsem si sjezdík a driftovalo to jak blázen. Tak si říkám jestli náhodou nazařadit i helmu.... No a silně teď zvažuju koupi nové kostky, té skládací. Ale cena není uplně příznivá, přeci jen 8,5 tisíce :@ Líp by se vešla do auta a třeba časem nebudu z rodiny jezdit sám..... A samozřejmě vítám další nové koloběžkoblázny.
  • 0

#200 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 8:24

Ahoj, se musím pochlubit, že i díky tomuto vláknu jsem se rozhoupal ... a toužebně očekávám kolobrndu od pana Puklišťáka... Tak jsem zvědav, páč nemaje žádné zkušenosti :) Bude to zábava. Jedním z hlavních důvodů bylo i to, že s dcerkou to bude jednoduší cestování po keších (má svou dětskou a tak nebude na mně muset čekat "o kus dál") :)
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama