Kačeři na koloběžkách
Publikováno 04 červen 2012 - 9:49
Fridolini napsal/a:
Tak to je super, uvidíš že budeš jezdit i sám
Ano, tomu verim... I kdyz ... hlavni naplni bude preprava po kesovani... a nechi tak uplne zanevrit na mtb..
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 04 červen 2012 - 12:05
brazajar napsal/a:
Fridolini napsal/a:
Tak to je super, uvidíš že budeš jezdit i sám
Ano, tomu verim... I kdyz ... hlavni naplni bude preprava po kesovani... a nechi tak uplne zanevrit na mtb..
To jsem si říkal taky, ale od té doby co jí mám se na mtb moc nedostává:-)
Publikováno 06 červenec 2012 - 11:27
Publikováno 11 červenec 2012 - 11:42
Publikováno 14 červenec 2012 - 18:00
Bruca napsal/a:
Ahoj,
začínám taky nějak uvažovat o kolobrndě a nejvíc se mi asi zalíbila (hlavně kvůli skladnosti) Mibo Mastr. Jen jsem na koloběžce nebyl už tak 20 let, takže vůbec nevím, jak se na tom jezdí
Nebyl by tu někdo třeba ze Zlína, Otrokovic či Kroměříže, kdo by ji byl ochotný ukázat naživo a případně na minutku půjčit?
Případně někdo, kdo by se jí chtěl zbavit, protože povýšil na něco "lepšího"?
Jen možná dotaz pro ty, co ji mají... Jak velký je rozdíl mezi standardními a průmyslovými ložisky? Pozná to i laik, který nikdy nepojede na závody? A u těch obyčejných je stejný problém s praskáním duše, tak jako u těch lepších?
Díky! Brůča
Ahoj.
Odpovím ti jenom k ložiskům - nejsem zrovna drobek, takže jsem si je pořídil rovnou. Řekl jsem si že je to menší investice než je třeba muset (nebo taky ne, to je to) po čase měnit. Takže i tohle zvaž ...
K prvnímu nemůžu sloužit - od Ostravy je to trosku z ruky ...
Publikováno 14 červenec 2012 - 19:20
Publikováno 14 červenec 2012 - 20:02
Publikováno 14 červenec 2012 - 20:34
Publikováno 14 červenec 2012 - 21:05
Publikováno 15 červenec 2012 - 5:35
Bruca napsal/a:
to davee77 - ta vypadá taky dobře, potíž je leda s tou nosností 110 kg. to by mohlo být první a poslední půjčení, já jsem totiž velmi blízko nosnosti
ale díky moc ;-)
Ja kvuli nosnosti (skladani)volil mibo, az pak jsem zjistil, ze pokud zvolis u K5 jina kola jses taky na nosnosti 150Kg.
Publikováno 17 červenec 2012 - 14:33
Publikováno 18 červenec 2012 - 23:57
brazajar napsal/a:
Ahoj,
se musím pochlubit, že i díky tomuto vláknu jsem se rozhoupal ... a toužebně očekávám kolobrndu od pana Puklišťáka...
Tak jsem zvědav, páč nemaje žádné zkušenosti Bude to zábava.
Jedním z hlavních důvodů bylo i to, že s dcerkou to bude jednoduší cestování po keších (má svou dětskou a tak nebude na mně muset čekat "o kus dál")
To je p.Kulišťák a brnda Bizon?
Jak se osvědčila, dá se doporučit? I na delší trasy? díky P
Publikováno 19 červenec 2012 - 7:38
Publikováno 19 červenec 2012 - 7:55
peetr napsal/a:
brazajar napsal/a:
Ahoj,
se musím pochlubit, že i díky tomuto vláknu jsem se rozhoupal ... a toužebně očekávám kolobrndu od pana Puklišťáka...
Tak jsem zvědav, páč nemaje žádné zkušenosti Bude to zábava.
Jedním z hlavních důvodů bylo i to, že s dcerkou to bude jednoduší cestování po keších (má svou dětskou a tak nebude na mně muset čekat "o kus dál")
To je p.Kulišťák a brnda Bizon?
Jak se osvědčila, dá se doporučit? I na delší trasy? díky P
Jj, presne ta.
V pripade zajmu poslu fotky.
Ac je to uz dyl co jsem to psal ... diky ruznym problemum, zdravotnim i jinym, nejenom mym, jsem se poradne na ni nedostal este.. Krom par cvicebnich okruhu kolem baraku.
Jsem nadsen!
A pokad jsi z Prahy nebo budes nekdy ... da se domluvit setkani.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 19 červenec 2012 - 8:06
Publikováno 19 červenec 2012 - 10:57
Publikováno 19 červenec 2012 - 10:59
Publikováno 19 červenec 2012 - 11:22
peetr napsal/a:
BIZON, brazajar:
Ano, fotky by bodly, stejně tak jako opravdové zkušenosti dalších majitelů..! Je jich asi pomálu.. Nevypadá špatně, geometrie je téměř identická s Mibo Crazy (kterou si lidi celkem chválí), takže jízdní vlastnosti snad podobné, ale je o cca 1,2kg lehčí než Mibo! Možná by se dala ještě aspoň trochu doladit (gumy Schwalbe, možná ráfky, drobnosti, design..)
Sem s Bizonem!
Schwalbe v planu.. Design - mne se libi hranaty veci, vzpominam treba - z cyklistiky - s nostalgii na RB Dragster!
Mam lehce pres 100kg, a mylsim ze to bude ok. Minule nani v byte zkousl jezdit svagr ... ma asi o 15-20vic, a v pohode.
Snad pristi tyden.
Je to ma prvni kolobezka...
A k designu - dostane jesterku jen, a mozna s trackovacim cislem... a na riditka pak Vistu, az pojedem spolu na kese.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Publikováno 20 červenec 2012 - 8:27
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů