Přejít na obsah

Fotka

Kačeři na koloběžkách

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
628 odpovědí na toto téma

#201 Fridolini

Fridolini

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 9:29

Tak to je super, uvidíš že budeš jezdit i sám :)
  • 0

#202 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 9:49

Fridolini napsal/a:

Ano, tomu verim... ;) I kdyz ... hlavni naplni bude preprava po kesovani... a nechi tak uplne zanevrit na mtb.. ;)
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#203 mikkija

mikkija

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 04 červen 2012 - 12:05

brazajar napsal/a:

Fridolini napsal/a:

Ano, tomu verim... ;) I kdyz ... hlavni naplni bude preprava po kesovani... a nechi tak uplne zanevrit na mtb.. ;)

To jsem si říkal taky, ale od té doby co jí mám se na mtb moc nedostává:-)
  • 0

#204 peetr

peetr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 06 červenec 2012 - 11:27

Zdravím... sháním tuhle kolobku - K-bike K7. Pokud by náhodou někdo uvažoval, že už ji může pustit, mám o ni vážný zájem. Platí stále.. kontakt na mail: petrnos(zavin)tiscali.cz díky
  • 0

#205 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 11 červenec 2012 - 11:42

Ahoj, začínám taky nějak uvažovat o kolobrndě a nejvíc se mi asi zalíbila (hlavně kvůli skladnosti) Mibo Mastr. Jen jsem na koloběžce nebyl už tak 20 let, takže vůbec nevím, jak se na tom jezdí :D Nebyl by tu někdo třeba ze Zlína, Otrokovic či Kroměříže, kdo by ji byl ochotný ukázat naživo a případně na minutku půjčit? Případně někdo, kdo by se jí chtěl zbavit, protože povýšil na něco "lepšího"? ;) Jen možná dotaz pro ty, co ji mají... Jak velký je rozdíl mezi standardními a průmyslovými ložisky? Pozná to i laik, který nikdy nepojede na závody? A u těch obyčejných je stejný problém s praskáním duše, tak jako u těch lepších? Díky! Brůča
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#206 cz_bew

cz_bew

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 113 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2012 - 18:00

Bruca napsal/a:
Ahoj,
začínám taky nějak uvažovat o kolobrndě a nejvíc se mi asi zalíbila (hlavně kvůli skladnosti) Mibo Mastr. Jen jsem na koloběžce nebyl už tak 20 let, takže vůbec nevím, jak se na tom jezdí :D
Nebyl by tu někdo třeba ze Zlína, Otrokovic či Kroměříže, kdo by ji byl ochotný ukázat naživo a případně na minutku půjčit?
Případně někdo, kdo by se jí chtěl zbavit, protože povýšil na něco "lepšího"? ;)

Jen možná dotaz pro ty, co ji mají... Jak velký je rozdíl mezi standardními a průmyslovými ložisky? Pozná to i laik, který nikdy nepojede na závody? A u těch obyčejných je stejný problém s praskáním duše, tak jako u těch lepších?

Díky! Brůča

Ahoj.
Odpovím ti jenom k ložiskům - nejsem zrovna drobek, takže jsem si je pořídil rovnou. Řekl jsem si že je to menší investice než je třeba muset (nebo taky ne, to je to) po čase měnit. :) Takže i tohle zvaž ...
K prvnímu nemůžu sloužit - od Ostravy je to trosku z ruky ...
  • 0

#207 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2012 - 19:20

díky moc za odpověď. já právě taky nejsem zrovna drobek :D:D:D
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#208 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2012 - 20:02

Mám Mibo master - letošní model, nejde jen o ložisko jsou to celá jiná kola mohu jen doporučit.
  • 0

#209 davee77

davee77

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2012 - 20:34

Bruca: Já jsem ze Zlína, ale jako správný patriot jezdím na K5 od Kbiku. Pokud bys chtěl půjčit i tuhle kolobku, není problém.
  • 0

#210 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 14 červenec 2012 - 21:05

to Slashiik - aha, já to chápal tak, že je tam jen jiný "střed". ale hezčí je stejně ten původní vzhled. je takový koloběžkovatější B) to davee77 - ta vypadá taky dobře, potíž je leda s tou nosností 110 kg. to by mohlo být první a poslední půjčení, já jsem totiž velmi blízko nosnosti :D ale díky moc ;-)
  • 0

#211 Slashiik

Slashiik

Slashiik

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 15 červenec 2012 - 5:35

Bruca napsal/a:

to davee77 - ta vypadá taky dobře, potíž je leda s tou nosností 110 kg. to by mohlo být první a poslední půjčení, já jsem totiž velmi blízko nosnosti :D

ale díky moc ;-)

Ja kvuli nosnosti (skladani)volil mibo, az pak jsem zjistil, ze pokud zvolis u K5 jina kola jses taky na nosnosti 150Kg.
  • 0

#212 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 17 červenec 2012 - 14:33

takže otázka na davee77 - máš standardní kola nebo kola pro slony? :D
  • 0

#213 peetr

peetr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2012 - 23:57

brazajar napsal/a:
Ahoj,
se musím pochlubit, že i díky tomuto vláknu jsem se rozhoupal ... a toužebně očekávám kolobrndu od pana Puklišťáka...
Tak jsem zvědav, páč nemaje žádné zkušenosti :) Bude to zábava.
Jedním z hlavních důvodů bylo i to, že s dcerkou to bude jednoduší cestování po keších (má svou dětskou a tak nebude na mně muset čekat "o kus dál") :)

To je p.Kulišťák a brnda Bizon?
Jak se osvědčila, dá se doporučit? I na delší trasy? díky P
  • 0

#214 davee77

davee77

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2012 - 7:38

Bruca: Kola mám standardní. Sám se však blížím hmotností ke 100, s kolobkou seskakuju z patníků, nijak ji nešetřím a drží.
  • 0

#215 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2012 - 7:55

peetr napsal/a:

brazajar napsal/a:
Ahoj,
se musím pochlubit, že i díky tomuto vláknu jsem se rozhoupal ... a toužebně očekávám kolobrndu od pana Puklišťáka...
Tak jsem zvědav, páč nemaje žádné zkušenosti :) Bude to zábava.
Jedním z hlavních důvodů bylo i to, že s dcerkou to bude jednoduší cestování po keších (má svou dětskou a tak nebude na mně muset čekat "o kus dál") :)

To je p.Kulišťák a brnda Bizon?
Jak se osvědčila, dá se doporučit? I na delší trasy? díky P

Jj, presne ta.
V pripade zajmu poslu fotky.
Ac je to uz dyl co jsem to psal ... diky ruznym problemum, zdravotnim i jinym, nejenom mym, jsem se poradne na ni nedostal este.. Krom par cvicebnich okruhu kolem baraku.
Jsem nadsen! :)
A pokad jsi z Prahy nebo budes nekdy ... da se domluvit setkani.
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

#216 druzicka

druzicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 201 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2012 - 8:06

Tak fotka BIZONa by potěšila, stejně jako zkušenosti s provedením a osazenýma komponentama. Osobně se mi BIZON moc líbí a uvažoval jsem o ní jako o brndě pro dceru, no teda jako, že by ji třeba i půjčila tatínkovi sem tam ;)
  • 0
Jsme svéprávní a svobodní lidé a nepotrebujeme aby za nás jednala jakákoliv asociace, aliance ani jiný bordel podnik.

#217 peetr

peetr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2012 - 10:57

BIZON, brazajar: Ano, fotky by bodly, stejně tak jako opravdové zkušenosti dalších majitelů..! Je jich asi pomálu.. Nevypadá špatně, geometrie je téměř identická s Mibo Crazy (kterou si lidi celkem chválí), takže jízdní vlastnosti snad podobné, ale je o cca 1,2kg lehčí než Mibo! Možná by se dala ještě aspoň trochu doladit (gumy Schwalbe, možná ráfky, drobnosti, design..) Sem s Bizonem!
  • 0

#218 peetr

peetr

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2012 - 10:59

A zajímalo by mě srovnání Bizona (vlastnosti, použitelnost) třeba s takovou Kostkou Hill, pokud to jde...
  • 0

#219 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2012 - 11:22

peetr napsal/a:
BIZON, brazajar:

Ano, fotky by bodly, stejně tak jako opravdové zkušenosti dalších majitelů..! Je jich asi pomálu.. Nevypadá špatně, geometrie je téměř identická s Mibo Crazy (kterou si lidi celkem chválí), takže jízdní vlastnosti snad podobné, ale je o cca 1,2kg lehčí než Mibo! Možná by se dala ještě aspoň trochu doladit (gumy Schwalbe, možná ráfky, drobnosti, design..)
Sem s Bizonem!

Schwalbe v planu.. ;) Design - mne se libi hranaty veci, vzpominam treba - z cyklistiky - s nostalgii na RB Dragster! :)
Mam lehce pres 100kg, a mylsim ze to bude ok. Minule nani v byte zkousl jezdit svagr ... ma asi o 15-20vic, a v pohode.
Snad pristi tyden.
Je to ma prvni kolobezka... ;)
A k designu - dostane jesterku jen, a mozna s trackovacim cislem... a na riditka pak Vistu, az pojedem spolu na kese.
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

#220 lemrousek

lemrousek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 160 příspěvků(y)

Publikováno 20 červenec 2012 - 8:27

ahoj, chci se vás koloběžkářů zeptat: jaké výhody má koloběžka oproti kolu? (je to myšleno vážně, ne jako rýpání!) Já jsem delší túru na koloběžce absolvovala kdysi a musím říct, že mi to přišlo strašně namáhavý a navcí jsem byla tak nějak nesouměrně natáhnutá. ale je mi jasný, že dneska jsou koloběžky jiný než tenkrát. proto by mě to zajímalo - moc díky!
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama