Přejít na obsah

Fotka

Kačeři na koloběžkách

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
628 odpovědí na toto téma

#241 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 5:57

Nazdar kolobrndari :) Kolobezka je naprosto genialni,ale asi jsem na ni tak na pul roku dojezdil, coz nastve, kdyz ji mam teprve 14 dni, ze... :D Mam od uterka taky trosku vic casu nez jsem cekal na listopad :) V utery jsem jel rano na kole do prace a po ceste me smetlo auto. Se nekdy podari :) mlady kluk pry spatne odhadl mou rychlost a odbocil pres me doprava. Pleskl jsem sebou primo na zada a zlomil si jeden hrudni obratel. Ale zato jsem se svezl houkajici sanitkou, byl poprve na CTcku a ted mam 6 tydnu klidu na luzku za odmenu. Operace nastesti nebude, pry to sroste samo. Tak na to, co se mohlo stat, to dopadlo moc dobre. :) Jen chudakovi mlademu ridici hrozi docela osklivy trest za tezky ublizeni na zdravi. Za sekundu nepozornosti. Nezavidim mu to :( Co uz ted resit, ze? Proste jsme byli v blbou dobu na blbem miste. Jedine, co mi vadilo v sanitce, bylo to, ze jsem se nemohl moc smat - bolela me ze smichu strasne zada. Ted to sice boli dal, ale smat uz se muzu :-D Takze mam na nejakou dobu po keskovani, kole i kolobezce. To nastve. Ale zase se muzu valet v pelechu :D
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#242 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 6:18

Bruca: Ty jo, Bohu díky, že jsi až na ten obratel celej. Taky jsi mohl bejt do smrti nehybnej se zlomenou páteří. Takhle ti asi budeme muset založit letterbox po oddělení :D. Nebo už jsi s tim doma?
  • 0

#243 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 6:35

To Jacka_dominikanka - jsem rad, ze to dopadlo jak dopadlo. Kamaradovi vyjel z lesa traktor a skoncil na voziku. Jsem porad v nemocnici, vcera me prevezli do Kromerize, ale ten prevoz stal fakt za to. Jsem myslel, ze se po ceste zblaznim. Doma zel celodenne nikdo neni, kdo by se o me mohl starat, takze mozna skoncim v nejake LDNce. Tedy pokud si me nenechaji tady. Mohli by, vari tu dobre :D
  • 0
jsem kačer teoretik a nestydím se za to :-)))) PS: fšak já to srovnám. jen netuším kdy ;-)

#244 Jacka

Jacka

Zlobení je dovoleno :D

• Members
  • PipPipPip
  • 4 214 příspěvků(y)

Publikováno 10 listopad 2012 - 7:01

Bruca: no tak to mi mrzí, ale do těch končin to mam na ten letterbox kapku z ruky. možná nějaký jiný kolega...Já to na kole dotáhla akorát na zajímavě zpřelámanou nohu + přetrženej vaz v kotníku, i tak to byla příšerná otrava - tři operace a několik měsíců o berlích, ke konci jsem řešila problém jak vozit berle na kole, protože ježdějí mi na tu nohu vadilo méně než chůze :D. Ale se zádama to bude asi horší, tam kolo i koloběžka nebudou asi připadat v úvahu delší dobu.
  • 0

#245 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2012 - 16:19

Teda to je luxus. Mám půjčenou Kostku Tour Cross. Zatím jsem si dal jen cestu z půjčovny domů. Zhruba 3,5 kilometru a bylo to super. Z kopečka jede jako blázen, roninky na pohodu, do kopečka jsem se docela zahřál. Nohy dobrý, jen jsem trochu cítil záda nad pánví. V sobotu se asi na ní moc nedostanu, těším se na neděli.
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#246 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 18:49

Tak a jsem v tom s Váma :) O víkendu jsem jí měl půjčenou, dneska jsem si jí odvezl a je mooooje. Kostka cross tour - moje nové přibližovadlo.
  • 0

#247 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 18:55

mi prijde, ze vzdycky nekdo mrkne do tohohle vlakna a vysledek je ten, ze je o par tisic lehci a ma o dve kolecka vic :).
  • 0

#248 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 19:25

Jo, to by docela sedělo. Původně jsem si dával stranou peníze na kolo, ale pak jsem objevil koloběžky. A nějak jsem u nich zůstal.
  • 0

#249 MadDogTeam

MadDogTeam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 357 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 19:43

A to se co? To se vyplati! Bo kolobeh je ta spravna preprava :)
  • 0
Galaxy SII + search dogs Phalko a Ela :)

#250 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 19:50

Ja jsem si na ní už taky střádal ale nakonec počkám jestli nebudou po vánocích slevy :-) stejne bych ted nejezdil... jen jsem zvedavej jak na mě budou koukat lidi :-D si budou myslet ze jsem blázen kdyz jsem videl jak koukali ne chlapíka co se tu okolo domu proháněl na hill cross od kostky
  • 0

#251 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 20:10

Kostka minulý týden podražila (+10 až 15%), takže pokud to nebude nějaká akce místního prodejce, tak se slevou moc nepočítej. Taky jsem to chtěl nechat až na později ale bral jsem u prodejce jeden z posledních modelů ještě za původní cenu.
  • 0

#252 Fridolini

Fridolini

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 102 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 20:13

Neboj, já na dog hillu od Kostky vozím dceru ze školy :D To jsou teprve výrazy lidí když je míjíme.... Ale je to pohodička mít o dvě kolečka navíc. Mě teď vrtá hlavou ta nová skládačka od Kostky, ta vypadá nádherně :P Že bych měl 4 kolečka navíc?
  • 0

#253 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 20:18

Arogant napsal/a:
Kostka minulý týden podražila (+10 až 15%), takže pokud to nebude nějaká akce místního prodejce, tak se slevou moc nepočítej.
Taky jsem to chtěl nechat až na později ale bral jsem u prodejce jeden z posledních modelů ještě za původní cenu.

Jojo psali mi ze chystaji zdrazeni... o moc to není :-) kolo mi ukradli ze sklepa tak bych rád zkusil kolobezku :-) uz aby bylo jaro a koupil si ji
  • 0

#254 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 20:24

Ano, není to moc ale jestli máš ty peníze teď a najdeš ji někde za původní cenu, tak proč toho nevyužít.
  • 0

#255 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2012 - 20:30

Arogant napsal/a:
Ano, není to moc ale jestli máš ty peníze teď a najdeš ji někde za původní cenu, tak proč toho nevyužít.

Bohužel nemám... ale budou :-) Už se těšim :-)
  • 0

#256 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 6:14

Pro HloupyHonzaCZ: mibo ma nejake slevy ted. Kolobezka me stala o 15 % min, tedy nestala, pac jsem si k ni navymyslel profi kola "zdarma" :D
  • 0

#257 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 17:06

Bruca napsal/a:
Pro HloupyHonzaCZ: mibo ma nejake slevy ted. Kolobezka me stala o 15 % min, tedy nestala, pac jsem si k ni navymyslel profi kola "zdarma" :D

MIBO se mi nelíbí.... kostka je pro mě přijatelnější :-)
  • 0

#258 Bruca

Bruca

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 248 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 18:06

Treba neni tak pekne, ale ma vcelku nizko podvozek, takze se tak nenadrepujes - aspon, co mam srovnani od tech, co tu v KM maji jinsi znacku a mibo zkouseli ;) Jestli ti jde o imidz, tak si radsi kup kolo, nebudes za blazna :D
  • 0

#259 YanekR

YanekR

YanekR

• Members
  • PipPipPip
  • 276 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 18:56

Tak je to hlavně o zvyku lidí. Jelikož tady u nás moc lidi na kolobezkach nejezdi (spise vubec) a kdyxz nekdo jede tak vsichni koukaj jak vyoraný myši. Me jde hlavne o účelnost. na kole me boleli záda, hodne lidi kolobku chválí že je záda nebolí a hlavne nezabere kolobka tolik místa a neni tak narocna jako kolo
  • 0

#260 Dain & Olik

Dain & Olik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 704 příspěvků(y)

Publikováno 21 listopad 2012 - 19:07

Fridolini napsal/a:
Neboj, já na dog hillu od Kostky vozím dceru ze školy :D

my vloni dcerku do skolky na sedacce a k tomu rocniho prcka v manduce na zadech .... no vysocany si uz zvykly :).
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama