Kačeři na koloběžkách
Publikováno 09 březen 2013 - 20:31
Publikováno 09 březen 2013 - 21:29
jirifno napsal/a:
To jsem si zase otevřel vlákno. No samo, že už mi to šrotuje v hlavě, že bych si nějakou kolobku měl pořídit. Celý den nedělám nic jiného, než projíždím info na netu.
Jelikož jsem naposledy stál na kolobce naposledy někdy na ZŠ a od té doby vývoj pokročil, tak bych se chtěl zeptat jestli tady není někdo v okolí FM u koho bych si mohl tento stroj osobně odzkoušet. Zatím se můj výběr směřuje směrem k firmě Kostka a modelu Cross Hill nebo něco podobného. Děkuji.
Uplně stejně jako já když jsem zahlédl tohle vlákno tady na fóru poprvé :-D hledal jsem až jsem si našel :-)
Publikováno 25 březen 2013 - 12:34
Publikováno 25 březen 2013 - 15:14
jirifno napsal/a:
Asi vás tu všecky zazdím Dnes proběhla objednávka a v pátek si pro ni jedu do OV. Bude to Kostka Hill Cross a několik málo příslušenství k tomu. Tož jsem zvědav. Pán v prodejně byl velmi ochotný a mohl jsem se i projet. A uz je to "skoro" doma.
Tak super :-) máš se na co těšit :-)
Já jsem byl už dvakrát na té mojí kolobce v práci a super jízda :-)
Publikováno 25 březen 2013 - 16:40
Publikováno 25 březen 2013 - 19:03
jirifno napsal/a:
Tak bude to ta samá co máš ty, také v černé a navíc jsem si tam nechal dát rohy, tachometr a blatníky To ať nejsem jak čuník. Na kole jsem si toho užil až až. No a ještě nějaké světlo a výbavu. Jsem zvědav kam to všechno dám
Ale jo. Už se těším. U nás ve městě budu asi první exot na koloběžce Ještě jsem tu nikoho neviděl ani v sezóně a to jsme celkem vytížená oblast. Jen aby bylo počasí a dalo se to hned zkusit.
Tak to mám uplně tu samou :-) také na ní mám rohy ale blatník jen přední... tacháč taky :-) světla jsem si taky už namontoval aby mě nesrazilo auto když jsem jel v pul sesty rano do práce :-D
Publikováno 27 březen 2013 - 13:53
jirifno napsal/a:
To jsem si zase otevřel vlákno. No samo, že už mi to šrotuje v hlavě, že bych si nějakou kolobku měl pořídit. Celý den nedělám nic jiného, než projíždím info na netu.
Jelikož jsem naposledy stál na kolobce naposledy někdy na ZŠ a od té doby vývoj pokročil, tak bych se chtěl zeptat jestli tady není někdo v okolí FM u koho bych si mohl tento stroj osobně odzkoušet. Zatím se můj výběr směřuje směrem k firmě Kostka a modelu Cross Hill nebo něco podobného. Děkuji.
:-) Takle jsem dopadl loni, pročtení tohohle vlákna mě hodně pošouplo k pořízení si K-bike K6, na kterou nedám dopustit. Už aby bylo slušnejší počasí...
Publikováno 27 březen 2013 - 20:40
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 30 březen 2013 - 14:59
Publikováno 30 březen 2013 - 18:49
Publikováno 30 březen 2013 - 23:35
Garmin Dakota 10
C:geo - Huawei P8 Lite
Publikováno 31 březen 2013 - 3:22
Mukina napsal/a:
Koloběžku jsem si pořídila už vloni, teď se nemůžu dočkat, až bude opravdový jaro a konečně zase vyrazím ...
Mám dotaz pro pražáky - jakou máte zkušenost s koloběžkou v MHD, konkrétně v tramvaji? Mám v plánu zkusit jezdit ráno do práce, cesta je skoro celá po cyklostezce s tím, že poslední úsek v centru bych hupla do tramvaje a zajímá mně, jak se v cca 7:00 hod. (a v 16:00 zpět) bude tvářit řidič tramvaje, až se tam budu cpát s koloběžkou (16"/12" )
Díky za případné reakce.
co chces resit? slozis napul pokud ne tak mavnes na ridice a svezes se
Publikováno 31 březen 2013 - 8:56
Publikováno 31 březen 2013 - 10:50
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 31 březen 2013 - 11:05
Dain & Olik napsal/a:
no ono to neni zase tak jednoduchy kola muzou do tramvaje jen na vybranych trasach (a ve vsedni den jeste omezeno na 17 az 7) a je kolobezka kolo? na komunikaci ano. takze pokud je kolobezka skladaci treba mibo master (16 a 12) nemel by byt problem. a jinak? no to je prave ta otazka mukiny. ja jsem s tim do tramvaje tedy nikdy nelezl, ani si to pri spicce v centru nedokazu predstavit. jen klasicky v metru.
nebo ty s tim mas olii s velikou kolobezkou v tramvaji osobni zkusenost? mne by realna praxe ridicu taky zajimala.
zajimave tak to treba v Brne muzes kdy chces kam chces.
Publikováno 31 březen 2013 - 11:06
Tady mas odkaz na dopravni podniky http://www.ropid.cz/..._s191x1102.html, myslim, ze velka kolobezka je brana jako kolo. Osobne jsem jednou videl, jak ridic pozadal, at ten clovek s tim kolem vystoupi, kdyz se tam cpal v dobe, kdy preprava neni povolena.Mukina napsal/a:
Koloběžku jsem si pořídila už vloni, teď se nemůžu dočkat, až bude opravdový jaro a konečně zase vyrazím ...
Mám dotaz pro pražáky - jakou máte zkušenost s koloběžkou v MHD, konkrétně v tramvaji? Mám v plánu zkusit jezdit ráno do práce, cesta je skoro celá po cyklostezce s tím, že poslední úsek v centru bych hupla do tramvaje a zajímá mně, jak se v cca 7:00 hod. (a v 16:00 zpět) bude tvářit řidič tramvaje, až se tam budu cpát s koloběžkou (16"/12" )
Díky za případné reakce.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 31 březen 2013 - 12:01
Olii05
zajimave tak to treba v Brne muzes kdy chces kam chces.
no jo, to mame smulu, holt tramvaj neni salina . ale jinak - ja si to v prazskych tramvajich ve vsedni den nedokazu predstavit, i kdyby to povolene bylo .
Publikováno 31 březen 2013 - 14:27
Garmin Dakota 10
C:geo - Huawei P8 Lite
Publikováno 31 březen 2013 - 16:04
Doprava: Author Reflex SX, Mibo Gepard
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů