AHA & team napsal/a:
Sakra dneska jsem nejak pomaly. :D
Publikováno 20 May 2010 - 20:18
AHA & team napsal/a:
Publikováno 20 May 2010 - 20:19
Publikováno 20 May 2010 - 20:20
never vsetkemu, co sa tu pise...
To se tu resilo. DLR nevidel vysledny obraz drive nez se kese opublikovali. Za to nemohou.
Publikováno 20 May 2010 - 20:24
Saman napsal/a:
To se tu resilo. DLR nevidel vysledny obraz drive nez se kese opublikovali. Za to nemohou.
Publikováno 20 May 2010 - 20:24
Saman napsal/a:
Publikováno 20 May 2010 - 20:25
Publikováno 20 May 2010 - 20:27
Publikováno 20 May 2010 - 20:31
Mimochodem já nevím, jak u vás v Praze, ale jinde se to kreslí i takhle, nějaké přesné proporce nikdo neřeší, širší nebo delší, vsjo ravnoalkes napsal/a:
Mimochodem na těch pračkácch fakt není kosočtverec. Je to v tomhle vláknu zmíněno už několikrát, ale to je jedno, i kdyby byl, tak je asi jasný, že vypínací tlačítko touhle sérií nikdo na mysli neměl.
Publikováno 20 May 2010 - 20:33
alkes napsal/a:
Mimochodem na těch pračkácch fakt není kosočtverec. Je to v tomhle vláknu zmíněno už několikrát, ale to je jedno, i kdyby byl, tak je asi jasný, že vypínací tlačítko touhle sérií nikdo na mysli neměl.
Publikováno 20 May 2010 - 20:34
je nieco ine nesuhlasit a dat to slusne najavo a nieco ine urazat (vid Skupec tupec...)wabicek napsal/a:
Saman napsal/a:
Ja sa z viacerych dovodov priklanam k archivacii tejto serie, ale nie o tom chcem napisat.
Je mi smutno z toho, ako sa kvoli takejto "pizdovine" dokazu ludia anonymne urazat. Wabicku, to je dost ubohe od teba...
nemyslim si ze bych to nejak prehnal, proste nesouhlasim s hrozbou archivace a s predlozenymi pseudoargumenty.
kazdopadne dam na tebe a radeji to nebudu uz vice rozebirat.
Publikováno 20 May 2010 - 20:34
Publikováno 20 May 2010 - 20:35
skupec napsal:
Po domluve revieweru pristupuji k tomuto kroku.
Autorovi ponechávám prostor do nedele 23.5. aby s keškama neco udelal. Pokud je jednoduché vytvorit tento obrazec, není pro nej asi problém vytvorit jiný, méne závadný. V nedeli bude následovat archivace. Pokud autor nestihne presunout cache do nedele, tak muže v klidu v presunech pokracovat, dávám výjimku a po prezkoumání obrazce bude následovat unarchived.
Duvody tohoto kroku:
-špatná reprezentace CZ v zahranicí
-vulgarita
-je to dobré pro deti? Ne, není!
-špatné prezentování hry u nekacerské verejnosti
-mapa kešek patrí všem, proto umístením tohoto obrazce na mapu to beru jako vandalismus. Také si tento obrazec nenastríkáte na plot nebo dvere vašeho bytu.
Duvody vstrícného kroku:
-pozitivní ohlasy u cásti kaceru a ta cást není malá
-listingy mají hlavu a patu
Dekuji všem kacerum za pochopení. Ty, kdo s tímto krokem nesouhlasí prosím, at se zamyslí nad jinými duvody. Jakými? Treba to, že po tom, co se to prosáklo do zahranicí, se muže stát, že se budeme muset na popud a tlak od našich šéfu, utáhnout šrouby. A to asi nechce nikdo, že?
Ješte jednou dekuji a ahoj
Skupec Reviewer - CZ kraje, Stredoceský, Královéhradecký, Pardubický, hl. mesto Prahu
ice-cream_licker:
Mily Skupce...
pochybuji, ze jednas za vsechny reviewery, ale budiz. Napriklad ponik se na gc.cz nevyjadril nijak negativne k teto serii, ale to je jen mezi vami.
S keskami nehodlam delat absolutne nic, neshledavam na nich nic proti pravidlum, ani groundspeaku ocividne "obrazec" nijak nevadi, nepohorsuje. Primo se Sandy z groundspeaku jsem sve prohresky proti pravidlum ve dvou listingach - ty uz byly napraveny - resil, ta mi pak na zaklade nasi komunikace zkratila ban ze 14 dnu na 7. Kdyby to byla takova spatna prezentace CZ v zahranici, jak jsi uvedl, asi by se ke me tak vedeni GS nezachovalo, nemyslis?? Proc jsi serii, kdyz te tak strasne pohorsuje, nearchivoval hned, dokud nemela, jak uvadis, pozitivni ohlasy u casti kaceru, ale az po 14 dnech existence??
Ted k vysvetleni obrazce. Nekdo by mohl rict, ze jsem asi jednodussiho mysleni, ale kazdy vidi v obrazci to, co chce. Jak se psalo na foru - nekdo v tom vidi knoflik od kopirky, nekdo od faxu, nekdo dve sipky a nekdo kubisticke slunicko.
Ja pracuji u predniho vyrobce automatickych pracek - montuji ovladaci panely. A protoze tento obrazec mam pred sebou denodenne v praci, chtel jsem se o nej podelit i s ostatnimi kolegy kacery. Opravdu nechapu, co na tom shledavas za VULGARNI, nevhodne pro deti... Jestli v tom vidis neco jineho a nelibi se ti to, mozna bys mel zacit premyslet o sve orientaci a vytvorit si nejaky jiny obrazec, Tobe blizsi.. a nebo bys mel zacit psat maily vsem vyrobcum kopirek, pracek, faxu...., ze pohorsuji mladez...
Mapa kesek patri vsem?? Myslim ze prinejmensim pan google a pani groundspeakova by s tebou nesouhlasili.. ale to uz je o necem jinem...
Takze moje resume... Menit tuto oblibenou serii - ANO, oblibenou pisu na zaklade navstevnosti, kde se behem 14 dnu vystridalo na 200 kaceru, NEBUDU a timto ji enabluji. Pokud k ni budes mit i nadale vytky, archivuj ji, ale necekej, ze to necham jen tak.
ice-cream_licker
Publikováno 20 May 2010 - 20:37
Publikováno 20 May 2010 - 20:38
Publikováno 20 May 2010 - 20:38
Publikováno 20 May 2010 - 20:39
U nás se držíme klasických proporcí.dr.vota napsal/a:
Mimochodem já nevím, jak u vás v Praze, ale jinde se to kreslí i takhle, nějaké přesné proporce nikdo neřeší, širší nebo delší, vsjo ravno
A Marta je marta, což dostává zajímavý smysl, že?
Publikováno 20 May 2010 - 20:41
Slavek_CZ napsal/a:
Za mě můžu říct, že jsem rád, že zastydlá puberta, která jinak volá po spreji na mostě byla z gc.com odstraněna, už jen nick ownera v reálu stojí za zvážení, že hvězdný člověku. Nechápu všechny volače po tom, že obrazec na mapě chtějí, že bez něj nemůžou žít, přijdou mě dost ubozí a přízemní a za tím si stojím, česká malost zase měla préééé.
Publikováno 20 May 2010 - 20:42
Promin kolego, ok, opravujem, DLR vysledny obraz nevidel, ale o celej serii vedel dopredu a vedel, co na nom bude. Je to pravda alebo nie? Napis, ze nie, a svojmu dobre informovanemu zdroju vynadamSutech napsal/a:
Saman napsal/a:
Šaman se nám dal do řad reviewerů? Promiň, kolego, jak to je tedy s těmi kešemi před publikací na mapě?
Publikováno 20 May 2010 - 20:45
Publikováno 20 May 2010 - 20:46
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů