dalsi :|Demkes3 napsal/a:
... (ale geodálnice nás zachraňovali)
Další obrazce na geomapě
Publikováno 20 květen 2010 - 23:40
Publikováno 20 květen 2010 - 23:44
Argumentace "je to dobré pro děti?" je stejně debilní jako když se novináři snaží rozcupovat řidiče co srazil kočárek který do vozovky natlačila mamina co se rozhlídla až když to ubohý dítě bylo metr ve vozovce.
Reviewři mají nezavidění hodnou pozici. Jednou ty kešky pustili, pak dvě poslal nějaký Frantík do archivu a teď je asi donutili celou tu maškarádu ukončit. Celé to ale drhne. Už jen kvůli tomu že disable dal někdo jiný než ten kdo kešky publikoval. Pánové, nebudte trapní jako PČR. Jestli chcete/musíte střílet ostrými tak tak učinte bez varování a nekompromisně!
Přestože mě a Evu owner svou serií pobavil, tak si nemohu pomoct a musím konstatovat že je to sráč. Když už chci provokovat tak pod svou identitou. Založit si pro tento účel nový nick je ubohost. Obvzlášt když to vypadá že všichni místní moc dobře vědí kdo to byl... Pokud nějaká provokace nestojí za to abych se pod ni podepsal vlastním jménem, tak pravděpodobně stojí za piču!
Je tu ještě někdo koho jsem neurazil? Jo! Ale nebudu to přehánět protože se bojím, že by mi přišel rozbít hubu. Sice jsem větší a těžší, ale on je možná mrštnější a krom toho jsme se ho dotkli už se skoro týdením předstihem.
Takže jděte všichni do píči, dřív než nám ji zaarchivují!
Publikováno 21 květen 2010 - 2:59
Publikováno 21 květen 2010 - 6:14
Auťáček nostalgicky vzpomíná na Haggaea.:D:D To jsou mi teda po ránu věci.Autacek napsal/a:
Je to tady samý mravokárce, ale ti skuteční svůj skutečný nick nepoužijí.. a jdou s tím příkladem hned i reviewři, svoji nezastíranou anonymitou, tím u mne hluboce propadli... Činnost reviewra byla původně čestná funkce kdy ze svého středu vybrali zúčastnění toho nejlepšího, ke kterému měli důvěru, respekt, uznání. Dnes mi to přijde tak, že si "bratrstvo kočičí pracky" vybere mezi sebou někoho, kdo bude hlavně po vůli Groundspeeku, a ten jim z celé vděčnosti poleze do řitního otvoru ještě dřív, než vnikne reálný problém...
Přátelé, já nevím, na co si to tu všichni hrajeme, ale Pussy Licker si musí mnout ruce, protože takovýhle úspěch asi ani nečekal.
Publikováno 21 květen 2010 - 6:16
Slavek_CZ napsal/a:
Já nepsal, že ho chci zbít, to si "vyprošuji", já jen napsal, že předpokládám, poté co by mě viděl naživo, že by ho ty choutky přešli a tomu věřím, nebyl by první, někteří spoluobčané tmavší pleti by mohli vyprávět :-)))))
tak tohle mi neda...neco o tve inteligenci jsem si zacal myslet uz po procteni prvnich tvych prispevku vcetne pravopisu, o socialni inteligenci pak po argumentaci stylem "stovce kaceru se to libi, ale MNE ne, tak to znicim, protoze ja jsem tu zakon", a tento tvuj prispevek mne presvedcil, ze jsem si myslel dobre... tyhle rasisticky drsnaky, a upozornuji ze ze vsech stran, povazuju za nejvetsi ubozaky lecici si komplex svy vlastni malosti
Btw... Choutky preslY... porad se ti to tam plete...
brundi
Publikováno 21 květen 2010 - 6:40
bylo proneseno ve stavu přechodného pominutí smyslů v afektu)Ano nejsem a dal bych si tu práci ty cache z míst sundat, a nestydím se za svůj postoj....
Publikováno 21 květen 2010 - 9:03
Publikováno 21 květen 2010 - 9:06
fremen.cz napsal/a:
o půlnoci mám pro vás překvapení a pak jdu spát
0:00 - máte to tu
#1 - 29.jsme tam a prijedeme Renaultem, at maj vztek
Publikováno 21 květen 2010 - 9:29
Publikováno 21 květen 2010 - 9:44
Publikováno 21 květen 2010 - 9:46
Publikováno 21 květen 2010 - 9:57
Publikováno 21 květen 2010 - 9:58
Nemůžeš to nechat zapnuté alespoň do konce měsíce? Příští víkend jsme tam chtěli udělat nájezd a projít si to :-(((((((((((((((((
Dyk tam zajeď a projdi si to... na opencachingu. Nebo ti budou chybět body?
Lickere, jseš frajer.
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 21 květen 2010 - 9:58
pussy_licker napsal/a:
lidi, lidi, lidi.
reakce na tuto "provokaci" predcily nekolikanasobne me ocekavani, jak v dobrem, tak ve spatnem...
Jen jednu vec.
K disable po 14 dnech bohemian rev. uvedl, ze byl na dovolene a ze tudiz nemohl ihned reagovat. Ale disabloval skupec rev. - mam to tedy brat tak, ze byl na dovelene s tebou nebo se s prominutim bez tebe ani jeden rev. neuprdne?
Bohužel jsem plný emocí a nemám patřičný nadhled. Proto se nemohu vyjadřovat k tomuto tématu tak, aniž bych něco nepodělal. Bylo by to neadekvátní a neobjektivní.
Jedno ale musím objasnit.
Pokud je jeden reviewer na dovolené, tak druhý se musí starat o jeho kraje. Tvůj "fórek" jsem neregistroval, protože jsem schvaloval kraj PHA, střední Čechy, HK, PU, Vysočinu, Moravskoslezský, kraj, Olomouc. Myslím, že jsem udělal dost práce ke kačerské spokojenosti. Snažil jsem se poctivě pracovat, schvalovat, radit a být nad věcí.
O celé věci jsem se dozvěděl v sobotu na eventu.
To bylo jen pro tvojí informaci a ne pro to , abych se zviditelnil.
Každopádně děkuji za tvé rozhodnutí.
Ahoj Skupec
P.S.
Je mi velice smutno z vulgárních reakcí lidí. Děkuji za slušné argumenty.
Ahoj Tupec
Publikováno 21 květen 2010 - 10:03
_eda_ napsal/a:
dalsi :|Demkes3 napsal/a:
... (ale geodálnice nás zachraňovali)
Opraveno. Díky za upozornění. Jsem zrovna šel spát a tak jsem text jen rychle prolítl.
Publikováno 21 květen 2010 - 10:06
Publikováno 21 květen 2010 - 10:12
Citecka napsal/a:
Nemůžeš to nechat zapnuté alespoň do konce měsíce? Příští víkend jsme tam chtěli udělat nájezd a projít si to :-(((((((((((((((((
Dyk tam zajeď a projdi si to... na opencachingu. Nebo ti budou chybět body?
Lickere, jseš frajer.
Jo - představ si, že mi budou chybět body. A už mi docela leze na nervy, jak lidi, kteří mají sami bodů minimum - nanejvýš pár set - se pořád nejapně jeví nad tím, že někdo chce body. Body prostě v GC jsou, tak je chci.
Publikováno 21 květen 2010 - 10:15
Publikováno 21 květen 2010 - 10:25
Hamerinski napsal/a:
Keška umístěná na památníku, na který se pro její odlov musí vylézt je zcela nezávadná? I když tam dochází k poškozování cizí věci, dle příslušných zákonů.
jestli je to multi, tak si cestou nazbíráš levitační bylinky (jistě je o tom zmínka v listingu) a potom se ke kešce vzneseš (opět zajisté popsané v listungu) ... co ti je na tom nepochopitelného? a žádnou cizí věc nepoškozuješ
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 21 květen 2010 - 10:26
3 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů