Tomaaas napsal/a:
Nic proti....Poslanecká sněmovna hadr:D:D.
No jo, je to tady spíš takové zaDUMAné - inu to je ta široká slovanská duše
Publikováno 20 květen 2010 - 22:31
Nebyl jsem v době publikace v Čechách, takže jsem nemohl reagovat rychleji. Po návratu jsem si to musel nejdříve srovnat v hlavě a nereagovat s horkou hlavou.k-lord: Tak co vam potom tak dlouho trvalo, ze to chcete archivovat az po tolika nalezech?
Nebo moc mladý. Tohle s věkem nemá co dělat.Subzero: Jestli už na to nejsi starý...
sprostý není ten kdo sprotstě "kreslí"
Protože to se předem poznat nedá. K tomu proč byly publikovány ty problematické se vyjadřovat nemohu, neboť jsem je neschvaloval. A proč to nebylo archivováno hned taky ne, neboť jak víš, tak jsem tu nebyl.Citecka: Proč proboha jste vůbec tu pindu pustili?
Publikováno 20 květen 2010 - 22:36
Publikováno 20 květen 2010 - 22:37
Slavek_CZ napsal/a:
Tome, mě Ti poslanci ještě přijdou jako "výkvět" národa :D:D
Publikováno 20 květen 2010 - 22:39
MaK_cz napsal/a:
Jen k tý archyvaci. Já bych archivoval jen ty čtyři uprostřed a byl by klid.
Publikováno 20 květen 2010 - 22:45
MaK_cz napsal/a:
Jen k tý archyvaci.
Publikováno 20 květen 2010 - 22:54
Publikováno 20 květen 2010 - 22:56
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 20 květen 2010 - 23:00
Slavek_CZ napsal/a:
Dobrá Pražáku, ulevil sis na inetu, hubu plnou keců, nohy v nočníku, ale obávám se, že by Ti rychle došli proti mím 105 kg, rád bych tě v tom lese potkal, ..........................
Publikováno 20 květen 2010 - 23:02
wmh napsal/a:
Slavek_CZ napsal/a:
Dobrá Pražáku, ulevil sis na inetu, hubu plnou keců, nohy v nočníku, ale obávám se, že by Ti rychle došli proti mím 105 kg, rád bych tě v tom lese potkal, ..........................
Tak beru zpět tvrzení o nejsmutnějším výroku tohoto vlákna, tohle je ještě o několik řádů dále.
Na druhou stranu - je dobré vědět, jaké jsou nutné předpoklady pro to, být moderátorem regionálního subfóra.
Publikováno 20 květen 2010 - 23:10
Treba se wmh ohradil proti Tvymu znasilnovani pravopysu. Jinak myslim, ze vyhrozovanim niceni kesi jsi tady zacal Ty - coz byla opravdu myslenka hodna nasledovani. Dal to asi nemusime rozebirat.Slavek_CZ napsal/a:
... proti mím 105 kg ...
Publikováno 20 květen 2010 - 23:12
Publikováno 20 květen 2010 - 23:14
Mozna min chlastej, kdyz pises.Slavek_CZ napsal/a:
:-) To ěm nenapdlo, holt jinej oddíl :-)
Publikováno 20 květen 2010 - 23:15
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 20 květen 2010 - 23:16
Násilí nikam nevede (Ať je to krádež krabiček nebo vyhrožování zmlácením.).Slavek_CZ napsal/a:
wmh napsal/a:
Slavek_CZ napsal/a:
Tak beru zpět tvrzení o nejsmutnějším výroku tohoto vlákna, tohle je ještě o několik řádů dále.
Na druhou stranu - je dobré vědět, jaké jsou nutné předpoklady pro to, být moderátorem regionálního subfóra.
Promin, ale proč se nemůžu bránit, když mi někdo vyhrožuje zmlácením, musím být sticha a schovat se do koutku? Kde je logika celého toho výroku prosím?
Pro ty co mají problém sledovat vlákno, bránil jsme se tomuto výroku: Eda píše: "Potkat te pri tom, tak dostanes takovou nakladacku, ze uz si neodlovis nic s terenem >1"
Publikováno 20 květen 2010 - 23:27
Slavek_CZ napsal/a:
wmh napsal/a:
Slavek_CZ napsal/a:
Promin, ale proč se nemůžu bránit, když mi někdo vyhrožuje zmlácením, musím být sticha a schovat se do koutku? Kde je logika celého toho výroku prosím?
Pro ty co mají problém sledovat vlákno, bránil jsme se tomuto výroku: Eda píše: "Potkat te pri tom, tak dostanes takovou nakladacku, ze uz si neodlovis nic s terenem >1"
Publikováno 20 květen 2010 - 23:31
Publikováno 20 květen 2010 - 23:34
Hruza... Asi jsi chodil do posilovny vic nez ja... A i misto skoly... :|Slavek_CZ napsal/a:
Já nepsal, že ho chci zbít, to si "vyprošuji", já jen napsal, že předpokládám, poté co by mě viděl naživo, že by ho ty choutky přešli a tomu věřím, nebyl by první, někteří spoluobčané tmavší pleti by mohli vyprávět :-)))))
Publikováno 20 květen 2010 - 23:37
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů