Citace
dalsi :|Demkes3 napsal/a:
... (ale geodálnice nás zachraňovali)
Publikováno 20 květen 2010 - 23:40
Citace
Publikováno 20 květen 2010 - 23:44
Publikováno 21 květen 2010 - 2:59
Publikováno 21 květen 2010 - 6:14
Citace
Auťáček nostalgicky vzpomíná na Haggaea.Autacek napsal/a:
Je to tady samý mravokárce, ale ti skuteční svůj skutečný nick nepoužijí.. a jdou s tím příkladem hned i reviewři, svoji nezastíranou anonymitou, tím u mne hluboce propadli... Činnost reviewra byla původně čestná funkce kdy ze svého středu vybrali zúčastnění toho nejlepšího, ke kterému měli důvěru, respekt, uznání. Dnes mi to přijde tak, že si "bratrstvo kočičí pracky" vybere mezi sebou někoho, kdo bude hlavně po vůli Groundspeeku, a ten jim z celé vděčnosti poleze do řitního otvoru ještě dřív, než vnikne reálný problém...
Publikováno 21 květen 2010 - 6:16
Citace
Slavek_CZ napsal/a:
Já nepsal, že ho chci zbít, to si "vyprošuji", já jen napsal, že předpokládám, poté co by mě viděl naživo, že by ho ty choutky přešli a tomu věřím, nebyl by první, někteří spoluobčané tmavší pleti by mohli vyprávět :-)))))
brundi
Publikováno 21 květen 2010 - 6:40
Citace
bylo proneseno ve stavu přechodného pominutí smyslů v afektu)Ano nejsem a dal bych si tu práci ty cache z míst sundat, a nestydím se za svůj postoj....
Publikováno 21 květen 2010 - 9:03
Publikováno 21 květen 2010 - 9:06
Citace
fremen.cz napsal/a:
o půlnoci mám pro vás překvapení a pak jdu spát
0:00 - máte to tu
Publikováno 21 květen 2010 - 9:29
Publikováno 21 květen 2010 - 9:44
Publikováno 21 květen 2010 - 9:46
Publikováno 21 květen 2010 - 9:57
Publikováno 21 květen 2010 - 9:58
Citace
Nemůžeš to nechat zapnuté alespoň do konce měsíce? Příští víkend jsme tam chtěli udělat nájezd a projít si to :-(((((((((((((((((
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 21 květen 2010 - 9:58
Citace
pussy_licker napsal/a:
lidi, lidi, lidi.
reakce na tuto "provokaci" predcily nekolikanasobne me ocekavani, jak v dobrem, tak ve spatnem...
Jen jednu vec.
K disable po 14 dnech bohemian rev. uvedl, ze byl na dovolene a ze tudiz nemohl ihned reagovat. Ale disabloval skupec rev. - mam to tedy brat tak, ze byl na dovelene s tebou nebo se s prominutim bez tebe ani jeden rev. neuprdne?
Publikováno 21 květen 2010 - 10:03
Citace
_eda_ napsal/a:
Citace
Publikováno 21 květen 2010 - 10:06
Publikováno 21 květen 2010 - 10:12
Citace
Citecka napsal/a:
Citace
Nemůžeš to nechat zapnuté alespoň do konce měsíce? Příští víkend jsme tam chtěli udělat nájezd a projít si to :-(((((((((((((((((
Dyk tam zajeď a projdi si to... na opencachingu. Nebo ti budou chybět body?
Lickere, jseš frajer.
Publikováno 21 květen 2010 - 10:15
Publikováno 21 květen 2010 - 10:25
Citace
Hamerinski napsal/a:
Keška umístěná na památníku, na který se pro její odlov musí vylézt je zcela nezávadná? I když tam dochází k poškozování cizí věci, dle příslušných zákonů.
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 21 květen 2010 - 10:26
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů