Další obrazce na geomapě
Publikováno 21 květen 2010 - 10:29
Publikováno 21 květen 2010 - 10:32
majkeld napsal/a:
Dalsi troska olejicka do ohynku. A co udelate s timhle, prosim? :DDD
Archivovat a ownerům utáhnout šrouby
Publikováno 21 květen 2010 - 10:34
Publikováno 21 květen 2010 - 10:36
http://www.hoax.cz/h...arodni-galerii/
Jinak mi přijde celkem škoda, že [hoax] se v tom Skupec (což je DarkLord, Bohemian a GeoHorse) začal zase vrtat a pussy_licker (což je Sutech, Chemic77 a Poník) nakonec vyměkl... [/hoax] ...vtipálek kundolízal to zabalil a jediný, kdo si může mnout ruce, je patolízal Slavek_CZ a pár jemu podobných jedinců, kteří prostě vždy a všude budou otravovat tak dlouho, dokud tomu jejich svatouškovskému kňourání někdo neustoupí...
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 21 květen 2010 - 10:37
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 21 květen 2010 - 10:50
docile napsal/a:
Citecka napsal/a:
... Nebo ti budou chybět body?
Jo - představ si, že mi budou chybět body. A už mi docela leze na nervy, jak lidi, kteří mají sami bodů minimum - nanejvýš pár set - se pořád nejapně jeví nad tím, že někdo chce body. Body prostě v GC jsou, tak je chci.
No comment
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 21 květen 2010 - 10:54
Publikováno 21 květen 2010 - 12:39
Publikováno 21 květen 2010 - 12:52
Publikováno 21 květen 2010 - 13:40
Publikováno 21 květen 2010 - 13:57
Publikováno 21 květen 2010 - 14:27
oP napsal/a:
disable bude v nedeli, takze do soboty se da odlovit ... pak bude archivovana a konec ... takže kdo jede z brna?? souřadnice mám sosnutý
už se ti někdo přihlásil ?
Publikováno 21 květen 2010 - 14:38
Mrzi me, ze tady prehlizite velkou cast lidi, ktera se vam snazi normalne argumentovat a reagujete jen na ty, kteri nadavaji. Pokud nechcete dialog, tak na to forum fakt asi radsi vubec nechodte.
Podotykam, ze ja jsem byl vzdycky prvni, kterej rikal - nechte reviewery bejt, delaj to pro nas zadaco a maj toho hodne. Ze neco delam zadarmo neznamena automaticky, ze mam pravo to delat povysenecky - protoze takhle to fakt vyznelo - a spatne. A jeste jedna vec - s tim vyhrozovanim o utahovani sroubu uz bez nekam. Bud schvalujes podle pravidel nebo ne - tak zacni utahovat u sebe.
Edit: Zeggo, kdyz nemas argument, tak radsi mlc.
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 21 květen 2010 - 15:45
hplus napsal/a:prehlizite velkou cast lidi, ktera se vam snazi normalne argumentovat a reagujete jen na ty, kteri nadavaji. Pokud nechcete dialog, tak na to forum fakt asi radsi vubec nechodte.
tak zacni u sebe...
Publikováno 21 květen 2010 - 16:08
Viz. prilohafremen.cz napsal/a:
pleskněte sem někdo GPX s tou serií, at si to mužou lidi archovovat a nepřijdou o možnost procházky po hezkém lese
Vsak pokud byl volac aktivni, tak uz ma odloveno. U me napriklad jiz ve stavu "DONE"Slavek_CZ napsal/a:
Za mě můžu říct, že jsem rád, že zastydlá puberta, která jinak volá po spreji na mostě byla z gc.com odstraněna, už jen nick ownera v reálu stojí za zvážení, že hvězdný člověku. Nechápu všechny volače po tom, že obrazec na mapě chtějí, že bez něj nemůžou žít, přijdou mě dost ubozí a přízemní a za tím si stojím, česká malost zase měla préééé.
A kdyby ano, tak se stane co? Serezes je opaskem nebo das jenom jednu vychovnou takovou, ze vezme pusou o futra? Taky uz jsem potkal par takovych lidi, kteri takto "vychovavali" sve deti. O to vetsi gauneri to potom v dospelosti byli.Slavek_CZ napsal/a:
OK, u mě ne, a to už mám děti i ve škole, holt jiný oddíl....
Osobne mam tedy namet na hromadu jinych UBK, ktere jsou doslova UBK. U Marty byla alespon super prochazka v prirode po lese a bylo i videt, ze se majitel o cache aktivne stara - my meli "cerstve" logbooky.alkes napsal/a:
Holt je ale potřeba udržovat určité meze, jinak by tu zachvíli byl totální bordel, tahle cache je už překročila...
Jeste trosicku dopiluj tu cestinu. Evidentne jsem se v predchozim komentari moc nemylil a doma vladnes tezkou rukou, ze?Slavek_CZ napsal/a:
Dobrá Pražáku, ulevil sis na inetu, hubu plnou keců, nohy v nočníku, ale obávám se, že by Ti rychle došli proti mím 105 kg, rád bych tě v tom lese potkal, ..........................
A to nemuzu mit nazor i presto, ze uz to mam odlovene? Pokud ano, tak jsem vsemi deseti za zachovani!Chryseis napsal/a:
Ach jo. Co to vzít stylem "jako fór to bylo dobrý a jako fór to taky stačilo" a jít radši ven? Zbytek republiky už máte vylovenej, že vám chybí zrovna těchhle 20 bodů?
=====================================
A ted muj komentar k necitovanemu - mapa patri vsem, takze co ted Skupec bude delat u tech, co to odlovili a maji to v mape nalezu v profilu? Bude to rucne premalovavat? :D
Dalsi zajimavosti je pomer tech, kteri souhlasi a nesouhlasi s archivaci. Vsiml jsem si jedne zajimavosti - vekovy prumer "odpiracu" je pomerne vysoky - cim to asi bude? Opravdu nechapu to, ze pokud naprosta vetsina lidi pise pozitivni ohlasy, ze k tomu neni vubec prihlednuto a ze se da na rady par zapsklych starych pannen ci starych mladencu. Navic ani po prectenych 20ti strankach porad nevim, co bylo na danych kesich proti pravidlum.
Publikováno 21 květen 2010 - 16:28
ne maximálně můžu obvolat pár kámošů, zda by se někdo přidalArne1 napsal/a:
oP napsal/a:
disable bude v nedeli, takze do soboty se da odlovit ... pak bude archivovana a konec ... takže kdo jede z brna?? souřadnice mám sosnutý
už se ti někdo přihlásil ?
Publikováno 21 květen 2010 - 16:44
brundi
Publikováno 21 květen 2010 - 17:13
HuntBehind napsal/a:
Autacku, když už nic jiného, aspoň tu nerozšiřuj hoaxy!
http://www.hoax.cz/h...arodni-galerii/
Jinak mi přijde celkem škoda, že [hoax] se v tom Skupec (což je DarkLord, Bohemian a GeoHorse) začal zase vrtat a pussy_licker (což je Sutech, Chemic77 a Poník) nakonec vyměkl... [/hoax] ...vtipálek kundolízal to zabalil a jediný, kdo si může mnout ruce, je patolízal Slavek_CZ a pár jemu podobných jedinců, kteří prostě vždy a všude budou otravovat tak dlouho, dokud tomu jejich svatouškovskému kňourání někdo neustoupí...
Moc mne mrzí, že série bude nakonec archvována. Brala jsem to jako dobrý fórek, pro který zde v Čechách není porozomění tudíž ani místo.
Bohužel se u nás příliš oháníme morálkou a nemaje dosti síly a vytrvalosti tak výše citovanému svatouškovskému kňourání podléháme. Jak říkal již pan Werich "Jsem rád že jste zůstal Čech".
Publikováno 21 květen 2010 - 17:14
Publikováno 21 květen 2010 - 20:34
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů