Gowalla - Geocaching naruby
Publikováno 08 květen 2010 - 12:37
http://www.zive.cz/c...69/default.aspx
Publikováno 08 květen 2010 - 12:44
Pokud kačer nehledá kešky, ani nechlastá na geoeventu, tak sedí u počítače a hádá se s ostatními kačery na diskusním fóru. Smyslem diskuse na fóru je dokázat, že všichni ostatní jsou blázni a on je letadlo, zatímco ostatní se snaží dokázat totéž. (necyklopedie)
Publikováno 08 květen 2010 - 13:26
to uz jse skorem 40 let co jsem na tabore prvne hru "Hledani pokladu"... takovy predchudce multimysterky. uz jen z toho titulu bych si netroufl tvrdit ze nekdo parazituje na GC kdyz on sam nema tu myslenku puvodni.S474N napsal/a:
Dle meho dalsi z parazitu na napadu geocachingu.
Publikováno 08 květen 2010 - 13:34
Publikováno 08 květen 2010 - 20:06
Publikováno 08 květen 2010 - 20:40
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 08 květen 2010 - 21:56
Publikováno 08 květen 2010 - 21:57
mauricie napsal/a:
Přijde mi to jako takový GC pro puberťáky.
Zdá se mi, že hlavním smyslem hry je sbírání bodů za přítomnost na nějakém místě. Takže pokud si vytvořím ten "spot" např. v práci/ve škole, tak si můžu každý den připsat bod (možná i několikrát za den?)... Stačí jen z místa opakovaně odesílat logy.
Navíc se mi zdá, že spíš než hra je to chytrý marketingový tah od mobilních operátorů, kteří se tak zřejmě nejvíce napakují. Log je totiž potřeba odeslat přes mobil přímo z konkrétního místa.
Publikováno 08 květen 2010 - 22:08
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 08 květen 2010 - 22:32
Publikováno 09 květen 2010 - 0:29
Pitel napsal/a:
Protoze pokud me Gowalla nedonuti lozit do kanalu a davat bacha na mudly, tak je to podle meho celkem nuda a o nicem.
imho je to o tom, že zajdeš na pivko, mrkneš na mobil na Gowallu a ejhle... je to vedeno jako spot, tak si napíšu "log" že tu jsem... jeee ona je to serie náleven u nás ve městě, už vím kam pujdu příště...
nějak mi tam chybí ono "jeee keška v kanále 4/5... starý uranový důl... tak tam se zajdu podívat"
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 14 říjen 2010 - 22:10
Publikováno 14 říjen 2010 - 23:28
Publikováno 14 říjen 2010 - 23:50
Publikováno 14 říjen 2010 - 23:54
Další je zde: říká se tomu SOTA "Summits on the Air"
Publikováno 15 říjen 2010 - 0:14
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 15 říjen 2010 - 8:07
mauricie napsal/a:
Přijde mi to jako takový GC pro puberťáky.
Pokud Gowalla přetáhne puberťáky z GC, vytáhnu šampus a budu slavit
Publikováno 15 říjen 2010 - 9:05
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 15 říjen 2010 - 9:27
Citecka napsal/a:
Hele, v čem přesně se to liší od Waymarkingu? Těma "jako-předmětama"?
(BTW, ty jediný by mě asi bavily...)
Myslím, že by tě nebavily. A víš proč? Virtuální plyšák? S tím že se někdo chce mazlit? Chm chm, nevěřícně kroutím hlavou... To prostě ne-mů-že fungovat - pocit libosti z hlazení něčeho chlupatého je instinkt ještě z dob, kdy se chlupatí předkové nás a opic vozili po stromech u mámy na kožiše; funguje jen při fyzickém doteku. Můžu tě ujistit, že míšánek toliko namalovaný a na displeji ukázaný účel splnit nedokáže.
Stejnak je to jen další marketingový fígl na špiclování a manipulaci lidí... A koukám že autoři té "zábavy" uznávají za zajímavá místa především hospody. No děkuju pěkně za varování, nezájem. Jak praví Robert Antonio, pokud to odtud vydestiluje týpky, kterým se něco podobného může líbit, jenom dobře.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů