Jak hromadne logovat ?
Publikováno 12 květen 2010 - 15:40
Publikováno 24 červen 2010 - 10:33
Jestli jsem to pochopil správně, tak toto makro vytvoří fieldnotes vždy ze všech nalezených keší v databázi Geogetu? Ještě jsem si všiml, že makro nebere v potaz keše, které označím, že jsem je nenašel. Nějaká chyba u mě nebo vlastnost?Osik napsal/a:
Tak na vyzkoušení ... vypadá to OK, ale ještě jsem s tím nelogoval ...
Nakopírujte FieldNotes-Osik.gge.pas z přiloženého ZIPu do datového adresáře GeoGetu.
Pokud se někomu nelíbí obsah zapisovaných informací tak je možno poznámkovat jednotlivé řádky (//)
Pokud nějakýprogramátor objeví slabinu technického charakteru (tedy ne "je to nanic, to má dělat úplně něco jiného, třeba to co psal medwyn" ) tak ať dá vědět, opravím.
Jo a nezapomeňte při používání křížit prsty ...
Spusťte exportní makra (Ctrl+E), FieldNotes (Osik), soubor, OK, otevřete stránku http://www.geocachin...fieldnotes.aspx a uložte vygenerovaný soubor (Procházet, UploadFieldNotes). Pak už jen postupně "Compose Log" a tak dále ...
Publikováno 24 červen 2010 - 11:15
je to exportní makro takže exportuje keše ze seznamu (bez ohledu na jejich nalezení/nenalezení). Takže nejdříve vyfiltrovat nalezené, pak ze seznamu smazat ty, co nechci logovat, a pak Export...Misha kulicka napsal/a:
Jestli jsem to pochopil správně, tak toto makro vytvoří fieldnotes vždy ze všech nalezených keší v databázi Geogetu? Ještě jsem si všiml, že makro nebere v potaz keše, které označím, že jsem je nenašel. Nějaká chyba u mě nebo vlastnost?Osik napsal/a:
...
Spusťte exportní makra (Ctrl+E), FieldNotes (Osik), soubor, OK, otevřete stránku http://www.geocachin...fieldnotes.aspx a uložte vygenerovaný soubor (Procházet, UploadFieldNotes). Pak už jen postupně "Compose Log" a tak dále ...
Publikováno 08 říjen 2015 - 15:54
Rád bych se dozvěděl jak se dá hromadně zalogovat více krabiček najednou v programu gsak či geoget. Pokud poradíte něco jiného budu více než rád
Tento příspěvek byl upraven od tomy.22: 08 říjen 2015 - 16:02
sloučeno s threadem k tomuto účelu již založeným
Publikováno 08 říjen 2015 - 17:28
Ahoj Radku, já to exportuju z GG pres jeden textový exportní skript, který mi doplní datum a čas, připadne nějaký fixní text. A pak to natáhnu po jednom na GC.com. Takto jsi to myslel? Gsak nepouzivamRád bych se dozvěděl jak se dá hromadně zalogovat více krabiček najednou v programu gsak či geoget. Pokud poradíte něco jiného budu více než rád
Edit: no vlastně pres ten script, o kterém píše Ovsík výše :-)
Tento příspěvek byl upraven od plavcik: 08 říjen 2015 - 17:31
Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C
Publikováno 08 říjen 2015 - 18:27
Pokud používáš novější Garmin GPS, tak ten automaticky tvoří field note geocache_visits, kde je vše potřebné k zalogování (můžeš si v GPS ještě dopsat vlastní poznámku) a toto z GSAK / GG "samo" zaloguje keše. Samozřejme před odesláním je možno vyladit výsledné logy.
Pokud máš jen tydlifon, tak v něm musíš mít nějakou aplikaci, která ti FN vytvoří a pak to je opět na pár kliknutí.
Pak jsou ještě další (delší) varianty. Jako, že si v db uděláš filtr keší a ty zaloguješ, .... Prostě tady to už je o tom, jak hodně daný sw ovládáš.
Publikováno 09 říjen 2015 - 6:07
Rád bych se dozvěděl jak se dá hromadně zalogovat více krabiček najednou v programu gsak či geoget. Pokud poradíte něco jiného budu více než rád
Hrať sa môže každý a v každom veku...
http://mozigo.zubor.net/?q=node/388
S MoZiGo to je jednoduchšie...ledaže je tu ešte MoZiLive
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů