PaBa napsal/a:
Az donedavna se 62ka chovala stejne jako 60CSxka, ale s poslednim firwarem se to zmenilo - cele sety jsou brany jako jedna mapa a daji se zapinat/vypinat jen dohromady. Reseni je ale jednoduche - nahraj si tam vzdycky jen jednu mapu, pak ji na karte prejmenuj a nahraj dalsi. Takhle se to pak da zapinat vypinat samostatne a i pri upgradu staci nahrat jen jednu novou mapu misto celeho setu....psmolda napsal/a:
Mám dotaz na šťastné majitele 62jek - stáhl jsem na kartu z Mapsource kompilaci map CykloCzech a TopoCzech 2010 a CZNEU 2011 a v nastavení mapy jsem zjistil, že všechny 3 se hlásí jako jeden soubor. To by až tak nevadilo, ale v 60CSx bylo možné zaškrtnutím respektive odškrtnutím právě nepoužívané jednotlivé části mapy vyřadit, což mělo vliv na rychlost překreslování mapy. V 62st na tuto funkci nemohu narazit ať dělám co dělám.............
Poradíte prosím někdo?
Díky, po odeslání dotazu mě právě tohle napadlo, právě to co jsi poslal provádím, jen nechápu jestli je to chyba posledního firmwaru, nebo úmysl.........
Každopádně díky