Garmin GPS Map 60 má nástupce - GPS Map 62
Publikováno 18 October 2010 - 17:07
Publikováno 18 October 2010 - 17:41
Pak je tam ale ještě Trip Odometer, který normálně uživatelsky v menu mazat jde.
Nejsem si jistý, ale přinejhorším si ji "poupravíš". Když stejně bude koupená, tak bych v tom neviděl problém. (Alespoň ne morální. )1gato
Publikováno 18 October 2010 - 18:01
Nejsem si jistý, ale přinejhorším si ji "poupravíš". Když stejně bude koupená, tak bych v tom neviděl problém. (Alespoň ne morální. )[/quote]
Diky .
Publikováno 18 October 2010 - 19:59
1gato1 napsal/a:
Jen jsem se chtel zeptat: 62 se u nas prodava, jak Garmin pise:turistická mapa ČR 1: 25 000 na micro SD kartě a na CD pro využití v PC. To znamena, ze si mapu do pristroje nahrat nemuzu? Musi byt jen na karte?
Mozna nerozumim otazce. Pokud koupis mapu na CD, tak k ni dostanes registracni kod a s timto kodem ji muzes zaregistrovat pro zvolenou GPS. Do ni a jen do ni pak muzes mapu nahrat.
Pokud koupis mapu na karte. Muzes tu mapu dat do libovolne GPS. Ale musi zustat na te karte od vyrobce. To muze zpusobovat problem, pokud chces soucasne pouzivat vice zakoupenych map najednou.
Jestli jde k mape na karte legalne ziskat i instalacku nevim. Kazdopadne instalacky topomap CR jdou normalne stahnout z webu Garmin.cz. Tak vlastni stazeni bude nejspise legalni. No a z mapy na karte jde nejakymi utilitami ziskat pouzity odemykaci kod. To bude asi take legalni. A ten kod muzes zadat do Mapsource a odemknout jim tu mapu. Mapu jsi zakoupil, odemykaci klic mas legalne, tak asi i takoveto odemceni bude legalni.
Jinak mapa na karte jde, myslim, rovnou z karty zobrazit v programu BaseCamp.
Publikováno 18 October 2010 - 20:26
Publikováno 20 October 2010 - 15:49
Publikováno 21 October 2010 - 17:45
Publikováno 23 October 2010 - 15:11
Publikováno 23 October 2010 - 17:47
http://garmingpsmap....es.com/Versions
Já takhle po downgradu z 2.60 pořád existuju s verzí 2.50 a dokud neuvidím ve změnách něco, co se mi oravdu zásadně hodí, tak neexperimentuju. 2.70 jsem ani nezkoušel.
Publikováno 23 October 2010 - 18:06
Jsi moudry muz, to ja experimentuji rad, ale porad se palim.. Moc Moc diky! jdu se na to podivat..alkes napsal/a:
Vrátit se ke starším firmware není problém. Soubory i návod jsou zde:
Já takhle po downgradu z 2.60 pořád existuju s verzí 2.50 a dokud neuvidím ve změnách něco, co se mi oravdu zásadně hodí, tak neexperimentuju. 2.70 jsem ani nezkoušel.
Publikováno 23 October 2010 - 20:00
alkes napsal/a:
Vrátit se ke starším firmware není problém. Soubory i návod jsou zde:
Tak se povedlo, zatim se 62s tvari na FW 2.5 dobře, už se hodku nevypla.. Jeste jednou dekuji za radu..
Publikováno 29 October 2010 - 15:03
Publikováno 29 October 2010 - 22:33
S tím problém není, to funguje znamenitě, naprostá spokojenost.. Na kešky je to asi nejlepší stroj co jsem měl ja v ruce, když zapomenu na problemy s FW..libory napsal/a:
Takže signál to má opravdu výborný? Už si na 62s brousím zoubky
Publikováno 29 October 2010 - 22:47
.... a taky kdyz zapomenes na rozliseni displeje, ktere je na dnesni dobu opravdu male. A taky neumi wherigo ....tabacek napsal/a:
S tím problém není, to funguje znamenitě, naprostá spokojenost.. Na kešky je to asi nejlepší stroj co jsem měl ja v ruce, když zapomenu na problemy s FW..libory napsal/a:
Publikováno 29 October 2010 - 22:56
Rozlišení je podle mého naprosto v pohodě pro navigaci tohoto typu a k účelum ke kterým je určena, hlavní je čitelnost a tu má opravdu vynikající, ale to už se tu řešilo.kapsa napsal/a:
.... a taky kdyz zapomenes na rozliseni displeje, ktere je na dnesni dobu opravdu male. A taky neumi wherigo ....tabacek napsal/a:
Publikováno 29 October 2010 - 23:07
To si nemyslim, nevidim jediny duvod, proc degradovat dnesni kvalitni mapy mizernym displejem. I nekolik let stare Oregony maji lepsi. Tohle se Garminu opravdu moc nepovedlo.tabacek napsal/a:Rozlišení je podle mého naprosto v pohodě pro navigaci tohoto typu a k účelum ke kterým je určena, hlavní je čitelnost a tu má opravdu vynikající, ale to už se tu řešilo.
Nemluve o te absenci wheriga, coz je prave pro geocaching dost vyrazne minus.
Publikováno 29 October 2010 - 23:26
Rozlišeni je zbytečné rozebírat, měl jsem v ruce Oregona a čitelnost mizerna oproti 62ce a muže mit jaké chce rozlišení, proto je na trhu tolik přístrojů a človek může vybírat a koupí si to, co mu vyhovuje, wherigo má Oregon, tak když chci hrat wherigo, koupím Oregona, je ale pravda, že wherigo nehraji, tak mi to nevadí.kapsa napsal/a:
To si nemyslim, nevidim jediny duvod, proc degradovat dnesni kvalitni mapy mizernym displejem. I nekolik let stare Oregony maji lepsi. Tohle se Garminu opravdu moc nepovedlo.tabacek napsal/a:Rozlišení je podle mého naprosto v pohodě pro navigaci tohoto typu a k účelum ke kterým je určena, hlavní je čitelnost a tu má opravdu vynikající, ale to už se tu řešilo.
Nemluve o te absenci wheriga, coz je prave pro geocaching dost vyrazne minus.
Publikováno 29 October 2010 - 23:43
Ja mel taky v ruce oba dva ale to je jedno, jde o princip, rozliseni proste byl, je a bude zakladni parametr displeje, zvlastepak pri kvalite a detailech dnesnich map. Na vyssim rozliseni proste vidis vic detailu, je to jako klasicka a Full HD televize. Delat nizsi rozliseni je jednoznacne krok zpet.tabacek napsal/a:Rozlišeni je zbytečné rozebírat, měl jsem v ruce Oregona a čitelnost mizerna oproti 62ce a muže mit jaké chce rozlišení, proto je na trhu tolik přístrojů a človek může vybírat a koupí si to, co mu vyhovuje, wherigo má Oregon, tak když chci hrat wherigo, koupím Oregona, je ale pravda, že wherigo nehraji, tak mi to nevadí.
Jinak pokud wherigo nehrajes, tak je to samozrejme tvoje vec ale nelze z toho vyvozovat obecny nazor. Ja byl napriklad zrovna vcera na GC27GNN a je to opravdu narez s beznou multi nebo mystery nesrovnatelnej. Navic je to jen otazka firmwaru a pokud to tam Garmin nedal, tak je to jen marketingova zlomyslnost ....
Publikováno 30 October 2010 - 8:18
Ja z toho nedelam obecny nazor, podle me je tato navigace urcena a postavena pro jine naroky nez-li mas napriklad ty a nemyslim si, ze tam Garmin dodela wherigo a jestli ano, tak to bude i pro me prekvapeni a budu jedine rad. Zlomyslnost v tom neni, to ctu vzdy, kdyz tam vyrobce neudela neco co by se jinym hodilo, tim se te samozrejme nechci nejak dotknout, mas proste jiny nazor a naroky na GPS, to je vse. Rozliseni bych nerozebiral, srovnavat to s TV neni myslim moudre, kdyby mela vetsi rozliseni, tak bude na prekreslovani mapy delsi a citelnost horsi, ale jak pisi, to je jen muj nazor, to je vse co k tomu napisi.kapsa napsal/a:
Ja mel taky v ruce oba dva ale to je jedno, jde o princip, rozliseni proste byl, je a bude zakladni parametr displeje, zvlastepak pri kvalite a detailech dnesnich map. Na vyssim rozliseni proste vidis vic detailu, je to jako klasicka a Full HD televize. Delat nizsi rozliseni je jednoznacne krok zpet.
Jinak pokud wherigo nehrajes, tak je to samozrejme tvoje vec ale nelze z toho vyvozovat obecny nazor. Ja byl napriklad zrovna vcera na GC27GNN a je to opravdu narez s beznou multi nebo mystery nesrovnatelnej. Navic je to jen otazka firmwaru a pokud to tam Garmin nedal, tak je to jen marketingova zlomyslnost ....
Publikováno 30 October 2010 - 8:58
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů