Rozlišení mi bylo zdůvodněno tím, že kdyby bylo větší, tak by displej nebyl tak dobře čitelný na slunci a dopadlo by to stejně jako na Coloradu (tady jsem byl upozorněn na nějaké fyzikální zákony). Zákazníci, na které je šedesátková řada směřována, údajně dávají přednost dobře čitelnému displeji před rozlišením. Malou útěchou může být, že displej podporuje 65k barev místo 256 a je to opravdu hodně znát, v tomto směru se displej hodně zlepšil a mapa vypadá dobře (to soudím podle GPSmap 78, kterou jsem měl možnost vidět).marekl napsal/a:Nechápu, proč tam nedali stejný displej jako v Coloradu. Zobrazení mapy na 160 x 240 je bohužel dost hrozné.
Tříosý kompas bude určitě, procesor je stejný jako v Oregonu 550, paměť bude 1,7GB u veze 62S a 500MB u verze s TOPO mapou. Wireless přenos bude také.alkes napsal/a:Snad by taky konecne mohl pribyt triosy kompas... jedna z veci, ktera by me na stare sedesatce citelne chybela.
+ rychlejsi procesor, vetsi pamet, wireless prenos.
Rekl bych, ze tam toho bude docela dost.
Co se týče toho displeje, tak to zase taková tragédie není, to chce prostě vidět na vlastní oči. Aspoň se bude mapa překreslovat pěkně svižně, protože se bude počítat jen polovina displeje oproti třeba Oregonu.
Jinak funkce by měli být dost podobné jako má současná šedesátka, nic by nemělo chybět, protože by ji tento model měl nahradit. Přesné specifikace se mi ale zatím nepodařilo sehnat, obzvláště dle posledních informací to vypadá špatně s podporou Wherigo.