Hugh Thompson napsal/a:
Naše rada pro všechny, kdo mají v kapse Legenda HCx nebo dokonce Vistu, je: "držte se ho a opatrujte"
No nevím, proti ovládání eTrexů mi to přijde podstatně pohodlnější - už jen kvůli tomu, že to má víc tlačítek.
Horší mi přijde, že v nabídce Hledat chybí třeba bankomaty...
Eeek?
Hledat - Obecní - Banka nebo bankomat. U mne to bankomaty najde. Většina těch ikonek v "Hledat" má pod sebou více podkategorií.
(Poznámka: ano, český překlad je dementní)
Nikdo tu nepíše o krkolomném ovládání nebo o absenci voleb, které jsou u těch levnějších a prý jednodušších přístrojů samozřejmé a hlavně logické.
Krkolomné ovládání ... fakt se mi to nezdá. Možná je to pro tebe jen šok ze změny logiky ovládání proti eTrexu, ale proti třeba 60Csx změna až tak velká není. A s Oregonem/Dakotou je to takřka totožné. Jediná "krkolomnost" je nemožnost pomocí In/Out přeskakovat mezi písmeny při zadávání textu, to mi chybí.
Absence voleb - jaké ti chybí? Je to dost odvislé od verze firmware, spousta věcí se objevila až ve 2.44 a výše (např. nastavení archivace tracklogu). Reálně mi proti 60Csx nechybí nic, co jsem opravdu používal.
Část věcí byla asi překategorizována do šuplíku "běžný uživatel na to nemá co sahat" - např. zmizelo proti 60Csx nastavení, kdy se má použít magnetický kompas a kdy GPSkový. Ale na druhou stranu - nechybí mi.