3D režim samozřejmě nastavit jde, noční režim už je zase konečně zpět, tak jak jsem byl zvyklej z Visty HCx, no a rychlost je dobrá, taky se mi zdá rychlejší než Oregon. Co mě ale hodně štve je ta nemožnost nastavit si barvu aktuální naplánované trasy, ta blbá fialová je opravdu o ničem a ne jenom že je špatně vidět když jsou horší světelné podmínky, ale taky semtam splývá s pozadím map. Dosti využívám 62s i v při jízdě v automobilu, protože mám takové zaměstnání kde hodně autem najezdím, takže většinou navigace po silnicích a tam mi to vadí, jako nechápu když taková základní věc šla u Visty HCx, tak proč to tady najednou nejde, vždyť to je krok zpět. První co mě ale napadlo když se mi dostala 62s do rukou že to zase konečně vypadá jako turistická navigace a ne jako Oregon, kterej vypadá jako PDA (teď mě začnou napadat majitelé Oregonů
) Vzhledově se mi líbí 62s o mnoho více, lépe se drží v ruce a zámek krytu baterek se mi taky více líbí jak je vyřešenej na 62s. Abych zase jenom nechválil, tak se mi nelíbí že když zadávám vyhledávání města či adresy tak to má jistou setrvačnost a vždycky se to na chvíli zadrhne když to vyhledává, třeba se to ale dalšími firmwawry zlepší.