Citace
No já ho taky nešetřímzlicinaci napsal/a:
Citace
To se mi nikdy nestalo a vyvádím s chudáčkem GG fakt psí kusy. Ale v poslední době loguji opačně, nejprve na netu a pak si zalogované kešky načtu, protože stejně do GG potřebuji dostat moje logy a tak mi tam vlezou současně i časy nálezu.DrakMrak napsal/a:
Citace
HaLuMa napsal/a:
Mam v DB 40000 bodu, nalezy zadavam rucne rutinne (ja nejak nejdriv rucne oznacim nalez v GG, a pak teprve loguju na webu...) a nikdy jsem podobny problem nepozoroval.
já to pozoruju furt .... zaloguju keš a mám zalogovaný dvě i nějakou co jsem nechtěl... ručně... nebo změním čas u některý a změní se mi ještě u další a tohle nezávisí na Windows :-) a děje se to náhodně 5x nic a jednou jo... asi mám divný ruce lol ale kam hrábnu 100 let tráva neroste ;-) že by dračí dech...
teď sem jich logoval 28 a asi 5 keší blbě nalogovanejch nějaký navíc někde se změní údaje i u již zalogovaný keše... musím to furt kontrolovat
... a to se fakt hlídám, plácám se přes prsty.... ještě mi to přijde tak, že třeba prvních pět keší pohoda a pak se někde při tom klikání v řádcích vyhledávání další keše něco udá a přijde mi, že zůstanou označené dvě nebo tři krabky naráz (samozřejmně mimo obrazovku) a při zadání se to změní u všech... doměnka
přijde mi to, jako, že když se klikne na řádek v tabulce a předešlá označená keš je mimo zorné pole okna zůstane nadále označena (řádek za horizontem události) ;-) ale to se domnívám zkusím to nějak nasimulovati....