Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#201 kusdreva

kusdreva

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 6:55

Ahoj, měl bych prosím malý dotaz.Po poslední aktualizaci Geogetu mi přestalo fungovat generování statistik.Vše jsem odinstaloval a pořídil jsem si "balíček" GASP.Vše funguje dobř, díky perfektnímu návodu, až na jeden problém.Negeneruje mi to statistiky.Když kliknu na plugin AutoStat tak se mi objeví hláška "Chyba není vyplněno UID", odkliknu, vše proběhne, ale statistiky na profilu nejsou.Tedy zatím tam jsou staré.Věděl by někdo, kde je chybička?Předem moc díky za jakoukoliv radu.
  • 0

#202 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 06 srpen 2010 - 8:13

kusdreva: a ses si opravdu jist, ze mas vsechno nastaveno PRESNE podle navodu? Ja jenom, ze kdyz nemas to UID, tak kdovi jestli si negenerujes statistiky treba na FTP nebo kdovi kam.

Proste tohle musis mit vsechno vyplneny:
http://www.s474n.com...astaveni_15.png
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#203 Kalfi

Kalfi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 7:32

Co je nutné doplnit resp. dopsat do souboru template,aby se generovala mapa nalezu v CR? (Graficky provedeno: na mapě ČR nálazy znázorněny červenými body)
  • 0

#204 vlcice.pavlina

vlcice.pavlina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 7:37

Kalfi77 napsal/a:
Co je nutné doplnit resp. dopsat do souboru template,aby se generovala mapa nalezu v CR? (Graficky provedeno: na mapě ČR nálazy znázorněny červenými body)

Zadej si zde do vyhledavani Mapa CR a najdes to ... je tu nekde ve foru uveden i presny postup vcetne toho co napsat do Template - ja to take takto zprovoznila :-)
  • 0
Na Geocaching jsem narazila náhodou a byla to ta nejkrásnější náhoda, která mne kdy potkala Garmin Oregon 300, Vodafone 845 + GeOrg

#205 vlcice.pavlina

vlcice.pavlina

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 196 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 8:00

http://www.geocachin...903#post_204903

Jinak tohle se tyka Prahy ... CR tam je standartne, jen musis spravne vyplnit UID (geocaching.cz) pri nastaveni
  • 0
Na Geocaching jsem narazila náhodou a byla to ta nejkrásnější náhoda, která mne kdy potkala Garmin Oregon 300, Vodafone 845 + GeOrg

#206 Kalfi

Kalfi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 10:38

Díky.Přesně tohle jsem i našel.Mapu už tam vidím ale né ty červené tečky.Přitom ale na svém profilu na GC.cz vídím mapu ČR i s tečkama. UID mám svoje.
  • 0

#207 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 11:57

Kalfi77: UID svoje nemas nastaveno, kontrolou tveho profilu jsem zjistil, ze se odkazujes na UID cislo "327638", kdezto spravne na GC.cz mas UID "32763". Takze si to oprav ;)

EDIT: jenom ale nechapu, proc pises do vlakna o GASP, kdyz jej evidentne podle vystupu sablony nepouzivas.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#208 TomMiga_a_LadyAlenka

TomMiga_a_LadyAlenka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 84 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 12:06

S474N: Mrkni se prosimte na muj profil na nalezy podle okresu. Udelal jsem vsechno podle navodu a ukazuje se mi jen Lounsky okres, ale prave by tam mel byt jeste Decinsky. A jeste nevis, jak by se to dalo vyresit aby mi to fungovalo i v Linuxu? Pod wine mi to jede, GeoGet se spusti, ale negenureju statistiky, na profilu mi ji to vzdy jen smaze. A virtualni stroj pouzivat nechci.
  • 0

sig1.jpg
Xiaomi Redmi Note Pro

#209 MusMusMus

MusMusMus

Member

• Members
  • PipPip
  • 14 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 12:12

TomMiga napsal/a:
A jeste nevis, jak by se to dalo vyresit aby mi to fungovalo i v Linuxu? Pod wine mi to jede, GeoGet se spusti, ale negenureju statistiky, na profilu mi ji to vzdy jen smaze. A virtualni stroj pouzivat nechci.

tohle jsem resila instalaci vcrun6 pres winetricks
  • 0

#210 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 12:21

TomMiga: v prvni rade bych si na tvem miste doplnil hodiny nalezu. Tech nalezu mas par na to, aby sis bud vzpomnel nebo to alespon otipoval. Okresy mas cely nejaky dojebany, zrejme nemas u tech kesi tagy, ve kterem okresu jsou. Idealne kdyz nad vsemi kesemi spustis v Pluginech plugin s nazvem "CZ Kraje a okresy". Co se provozu pod Linux tyce - to se prosim obrat primo do tematu Geogetu, ja sam jedu na W7 a s Linuxem ti bohuzel nepomuzu.
  • 0

#211 Kalfi

Kalfi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 18:57

To S474N: Diky za kopnutí. Do dnes jsem si myslel,že si mě v práci s údajnou slepotou jen dobíraj,ale po dnešní zkušenosti mě návštěva očního lékař nejspíš nemine.
  • 0

#212 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 07 srpen 2010 - 19:03

MusMusMus napsal/a:

TomMiga napsal/a:
A jeste nevis, jak by se to dalo vyresit aby mi to fungovalo i v Linuxu? Pod wine mi to jede, GeoGet se spusti, ale negenureju statistiky, na profilu mi ji to vzdy jen smaze. A virtualni stroj pouzivat nechci.

tohle jsem resila instalaci vcrun6 pres winetricks

Nainstaluj si winetricks a pak pomoci prikazu sh winetricks vcrun6
nainstaluj potrebne. Statistiky pak behaji jak vino, viz muj profil :)
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#213 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 8:39

lukabike.com: a nechtel bys doplnit pripadne se tak trochu starat o tuto cast dokumentace ke GeoGetu? Myslim, ze by to dost lidi uvitalo.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#214 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 9:28

To malo co vim bych nejak sepsat mohl :)
  • 0

#215 LamaZ team

LamaZ team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 16:37

Ahoj, řeším problém se kterým si úplně nevím rady...tuhle tvorbu statistik už nějakou dobu užívám a vše v pohodě jen si nevím rady s HC...pokaždé jsem zadával Hodslavice (místo bydliště) nebo Hodslavice 389, GPS souřadnice co vyběhly vypadaly věrohodně a i nejbližší keška tomu odpovídala..jen teď mi to hází nejbližší kešku asi 21km od HC a to ještě k tomu ty HC jsou někde u Rakovníka a Řevničova(jen pro info, místo kde jsem párkrát lovil) tak nevím, prosím o radu:) Jen pro doplnění, verzi GASPu mám stáhlou nejnovější a ostatní verze jsem vymazal a dělal vše podle návodu znova...
  • 0
Lama, lama jede:)

#216 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 08 srpen 2010 - 20:12

Jak mam rozumet tomu pokazde jsem zadaval? To pri kazdem generovani statistik zadavas souradnice znovu?
GgStat generuje statisiky vzhledem k bodu, ktery mu je zadab v prikazove radce. Pokud pouzivas Autostat, tak jsou to souradnice v levem hornim rohu podrobneho nastaveni, ktere staci nastavit jednou, ulozit a pak uz si je pamatuje. Souradnice tam muzes budto primo zadat nebo je vyhledat pres tlacitko se tremi teckami. Tam je zalozka Podle adresy, kam napises prislusnou adresu, pak Hledat a pak Zapsat. Pak Ulozit a melo by to byt OK. Jeste bych zkontroloval, zdali template soubor neobsahuje jine souradnice. Ale prikazovy radek ma vyssi prioritu nez hodnoty zadane v template souboru, tak by to nemelo vadit. (Po kontrolu: v tvem pripade mi vychazeji souradnice 49 32.36; 18 1.677)
  • 0

GeoGet:

#217 LamaZ team

LamaZ team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 8:36

Znova jsem to zadával tu GPS pozici domova, protože jak jsem psal jsem vše smazal a přeinstalovával jsem novější verze..vím že tu je možnost obnova, ale popravdě uplně jsem nepochopil jak a co s ní...a stejně, jsou to statistiky na pár kliknutí, tak co:D Ale zas taková Lama nejsem, i když to máme v názvu, abych nevěděl jak zadat adresu a GPS domova:) v tom řádku mám souřadnice N49°32.366' E018°1.677' HOME..tím pádem nechápu jak muže být nejbližší keš Merklovka u Rakovníka.......
  • 0

#218 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 9:12

Mam pocit že referenční bod HOME a souřadnice pro ggstat nejsou jedna a ta sama vec.
  • 0

#219 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 9:40

Pokud jsou souradnice vyplneny, bere autostat ty vyplnene. pokud nejsou, pokousi se je najit pres referencni bod HOME a DOMA (alespon myslim)
  • 0

GeoGet:

#220 LamaZ team

LamaZ team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 09 srpen 2010 - 9:57

sem z toho jelen...eeeeh teda vlastně lama :D
  • 0

6 uživatel(ů) prochází toto téma