Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#281 brazajar

brazajar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 786 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2010 - 14:12

Kamikaze Team napsal/a:
ok, a tedy tento udaj se píše na začátek logu či jak jej správně zapsat do logu?

Idelane jako prvni udaj logu ve tvaru HH:MM ...
  • 0

Díky.

Jarda (brazajar)

Zítra je taky den!!! :)

Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+  s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon

https://www.brazovic.cz     

#282 Roubiii

Roubiii

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 8:42

Ahoj, předem musím moc poděkovat za skvělý balíček a ještě lepší návod ;) Vše sedělo perfektně! Bohužel se mi stala věc, o které už tu někdo kdysi dávno asi na druhé stránce) psal. Během stahování nalezených keší pomocí geojarry se objevila chybová hláška - cosi s tím excessive amount a že stahování bylo přerušeno, nicméně pokud si chci nahrát alespoň částečně stažený soubor tak ten je.... někde. Tento soubor byl ale prázdný. tehdy se problém vyřešil aktualizací balíčku, já jsem si ale, pokud to dobře chápu, stáhla poslední verzi - tedy balíček aktualizovaný k 19.8.10. nevíš co by se s tím tedy dalo udělat? A ještě jedna otázka - fórum jsem si pročítala, ale pravda ke konci už trochu ledabyle ;) a odpověď jsem nenašla, tak se kdyžtak omlouvám, pokud už to padlo. Jak velké množství keší stažené přes geojarry naštve groundspík do té míry že ti smaže nebo zablokuje profil? 500 nalezených... je to problém? Moc díky! :)
  • 0

#283 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 září 2010 - 8:56

Roubiii: no moc bych to osobne nepokousel. Pripadne si v nastaveni GeoJarry nastav treba vyssi cas (je v milisekundach, takze misto 2000 tam nastav treba 5000). Castecne stazene soubory urcite naleznes v adresi download, ktery najdes v data-gasp\script\geojarry\last\download. Tento adresar muzes cely importovat do Geogetu a naimportuje ti alespon doposud stazene soubory.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#284 danhill81

danhill81

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 05 září 2010 - 0:52

Roubiii napsal/a:
.... Jak velké množství keší stažené přes geojarry naštve groundspík do té míry že ti smaže nebo zablokuje profil? 500 nalezených... je to problém? ...

Já,když jsem v začátcích (což zase nebylo tak dávno :) ) narazil na geoget a snažil se ho poprvé rozchodit jsem narazil na tento problém s geojarry ... Groundspek mě zablokovali účet za automatické procházení serveru GC.com ... Ale ... zablokovali ho jen na jeden den a pak bylo vše zase funkční (nevím jestli to bylo jen varování) Nicméně tehdy,když ho zablokovali jsem se geojarrym asi 20x přihlásil na GC.com,protože mi pořád něco nefungovalo a oni si toho asi všimli ... Od té doby jsem několikrát použil geojerry na stažení většího množství keší,naposledy to bylo okolo 400 - pak vyšel GASP a už jsem to nikdy nepotřeboval ...
Co chci říct - že podle mě je úplně jedno kolik keší stahuješ,ale nesmíš to dělat několikrát za den ...
Já denní odlovy,když loguju,tak rovnou těch pár keší stáhnu a hned expeduju do statistik a nikdy s tím problém nebyl ... Jen když mi geoget náhodou nějak onemocní a já hokusem pokusem příjdu o nálezy v geogetu,pak už používám jen PQ na všechny nálezy a to je jistota a legální a asi nejrychlešjí způsob jak do geogetu dostat všechny keše ... můžeš to tak udělat jednou týdně ...
  • 0

GPSMAP 64s + Honor 9

#285 lukasekprochazka

lukasekprochazka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 15 září 2010 - 22:11

Omlouvám se, pokud už to někde je, ale já to nenašel. Je někde možnost generovat tabulku s nálezy podle dnů v roce ? Případně bude někdy v dohlednu ? To je asi jediné, co ještě postrádám (zatím to řeším doplněním z jiného prográmku). Díky
  • 0
http://gcm.cz + Garmin Oregon 300 + Topo 2 Pro + Handy Geocaching

#286 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2010 - 6:07

Jde to, stačí to povolit v Template..podívej se k nam do profilu. Ale ted jsem na mobilu, tak bohuzel neporadim konkrétní radek. :)
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#287 pavelka

pavelka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2010 - 11:01

lukasekprochazka napsal/a:
Omlouvám se, pokud už to někde je, ale já to nenašel. Je někde možnost generovat tabulku s nálezy podle dnů v roce ? Případně bude někdy v dohlednu ? To je asi jediné, co ještě postrádám (zatím to řeším doplněním z jiného prográmku). Díky

Treba:
WIDTHNEXT 760
COLORSCALE yes
DateMonthFound Month Day Table month / day
  • 0
PavelKa

#288 lukasekprochazka

lukasekprochazka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2010 - 11:51

lukabike.com napsal/a:
Jde to, stačí to povolit v Template..podívej se k nam do profilu. Ale ted jsem na mobilu, tak bohuzel neporadim konkrétní radek. :)

Díky moc, mrknu na to ;)
  • 0
http://gcm.cz + Garmin Oregon 300 + Topo 2 Pro + Handy Geocaching

#289 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2010 - 10:14

Ahoj, vim, ze asi budu zase za blbce, ale chtel jsem se zeptat, jak nastavit v Geojarry Queries tak, aby stahoval cca poslednich 30 nalezenych kesi, aby stahnul samozrejme i souradnice kese a found it log. Ale aby nestahoval listingy!? Mel jsem takto jedno vlastni query (nebo jak se tomu rika) vytvoreno a nastaveno a dokonce i fungovalo. Bohuzel pred tydnem fungovat prestalo, resp. - nestahuje souradnice nalezenych kesi. (nic jsem tam nemenil). edit: ted koukam, ze i kdyz jsem spustil prednastavene query, ktere melo stahnout poslednich 40 nalezenych kesi i s listingy, tak na posledni nalezy nefunguje - listingy nestahlo, souradnice take ne. Diky za radu
  • 0

#290 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2010 - 10:36

Doslo ke zmene na serveru, takze LOC soubory (basic informace) jiz pro BM uzivatele nejde pomoci GJ stahovat.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#291 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2010 - 10:44

To znamena, ze musis stahnout prave ty listingy, ktere neches. ;)
  • 0

#292 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2010 - 10:46

Stahovat logy neni mozno bez listingu. Pouzivej batch "Mark newest finds" nebo jak se jmenuje.
  • 0

#293 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 21 září 2010 - 11:40

Ok, diky za info. Uz jsem myslel, ze je zase chyba na mem prijimaci.
  • 0

#294 LamaZ team

LamaZ team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2010 - 15:44

Otázka asi není uplně na gasp, ale týká se ho tak se zeptám...včera jsem byl na více keších, dneska sem si dělal stats, stáhl novou verzi, nainstaloval a celé mrsknul na profil...vše je v pohodě až na jednu věc a to mapu s nálezy...ty keše co jsem včera u Náchoda našel tam prostě nejsou....nějaká rada co a jak dělat s mapou nálezu a co dělám špatně? Díky;)
  • 0
Lama, lama jede:)

#295 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2010 - 18:00

mapa s puntikama? jsou data na gc.cz? http://www.geocaching.cz/nalezy.php nejsou? nefunguje totiz interni mechanizmus v autostatu na to nahravani. zaskrtni si v pokrocilym nastaveni neco jako "script nalezy gc.cz"
  • 0

#296 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2010 - 11:58

Aktualizovan balicek GASP o novou verzi Geogetu + navazan GgStat do automaticke aktualizace v Pluginech
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#297 Suntour

Suntour

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2010 - 20:39

DĚKUJI ZA SUPER NÁVOD NA INSTALACI GEOGETU. UŽ JSEM Z TOHO BYL OPRAVDU ZHNUSENÝ A UNAVENÝ NEUSTÁLÝM HLEDÁNÍM A ZKOUŠENÍM. TVŮJ NÁVOD JE JASNÝ STRUČNÝ TAK JAK MÁ BÝT. JSEM NADAŠENÝ !!! DÍKY AUTORE
  • 0

#298 Elisa.Day

Elisa.Day

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 16 říjen 2010 - 23:06

Můžete mi prosím někdo poradit jak to udělat, aby se mi v GASP statistice zobrazovala kromě Evropy i mapa celého světa? Konečně mám první kešku mimo Evropu, tak ať je to vidět :-) Díky!
  • 0

#299 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2010 - 8:20

Elisa.Day napsal/a:
Můžete mi prosím někdo poradit jak to udělat, aby se mi v GASP statistice zobrazovala kromě Evropy i mapa celého světa? Konečně mám první kešku mimo Evropu, tak ať je to vidět :-) Díky!

Do Template si pridej tento radek:
FindsByCountry world Zeměkoule
:)
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#300 Elisa.Day

Elisa.Day

Newbie

• Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 17 říjen 2010 - 20:57

lukabike.com napsal/a:

Elisa.Day napsal/a:

Do Template si pridej tento radek:
FindsByCountry world Zeměkoule
:)

Díky moc! Trochu mě to potrápilo, ale nakonec se podařilo! ;-)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama