Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#321 2pirko

2pirko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2010 - 8:48

2pirko napsal/a:
Problem s cestinout se objevuje na lokale, a uplne stejne to je zobrazene i kdyz to uploadnu do profilu. Nechal jsem to tam nahrany, muzete se mrknout jestli to neni chyba myho browseru

Nepouzivam GeoJaryy, nahravam to copy&paste. Muze v tom byt problem?
  • 0

#322 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 28 říjen 2010 - 10:49

2pirko napsal/a:
Nepouzivam GeoJaryy, nahravam to copy&paste. Muze v tom byt problem?

ano!

pro nahravani jarrym, nastavujes v template
INCODING cp1250
OUTCODING utf-8
pro nahravani copy&paste je to tusim
INCODING cp1250
OUTCODING cp1250

• 0

#323 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2010 - 17:59

Udelal jsem mensi upravu v navodu, protoze doslo ke mensi zmene pri nastavovani u Geojarry - respektive jinak se jmenuje polozka v Nastaveni.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#324 mekeke

mekeke

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 95 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2010 - 19:21

Měl bych jeden dotaz. Jak dostanu do statistiky PM keše, když jsem BM ?? Jde to nějak?? Díky za radu.
  • 0

#325 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 01 listopad 2010 - 19:42

mekeke napsal/a:
Měl bych jeden dotaz. Jak dostanu do statistiky PM keše, když jsem BM ?? Jde to nějak?? Díky za radu.

Zdarek, pane! :D Nice to see u!

Jde to tak, ze reknes nejakemu PM userovi, aby Ti stahnul danou kes(e) v gpxku a pak si je naimportujes do GG.
  • 0

#326 viktorka

viktorka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 11:10

Ahoj Satane, jak si nainstalovat statistiky na par kliknuti, jsem podleTveho navodu z GASP nakonec zvladla. Ale ja ten balicek pouzivam jen! na generovani statistik do profilu. Nebyl by k dispozici navod, co mohu z balicku vynechat, jak to co nejvice zjednodusit, kdyz mi jde jen o ty statistiky do profilu? Diky.
  • 0
Nikdy nebudeš mít druhou šanci udělat první dojem.

#327 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 11:45

viktorka: jenze ten navod a statistiky jiz JSOU udelane tak, aby byly pouzitelne pro statistiky. Takze nejak nechapu dotaz, co bys tam chtela konkretne vynechavat. GeoJarry - slouzi ke stahnuti nalezu a upload profilu GgStat & AutoStat - slouzi ke generovani statistik Nic vic v tom balicku neni ;) Mimochodem, co vic chces zjednodusovat na generovani statistik, ktere se provadi 2ma kliknutima........prvni kliknuti na ikonku AutoStat a druhe kliknuti na OK. Nic vic prece uz nedelas.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#328 viktorka

viktorka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 31 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 13:00

Jen jsem se ptala, protože jsem někde ve předu četla, co všechno GG umí, na co ho všechno lze použít atd. A já jsem si myslela, že to lze zjednodušit, když to používám jen na generování statistik. Nic víc, nic míň. Jinak mě to vyhovuje. A že nevím co je GeoJarry, nebo GGStat apod. a k čemu to slouží, tak sorry. Bohužel, někdy ani nevím o čem píšu :(
  • 0
Nikdy nebudeš mít druhou šanci udělat první dojem.

#329 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 02 listopad 2010 - 13:47

viktorka: vsak se nic nedeje. Geoget je jedna soucast, kterou nelze orezat a myslim si, ze by to bylo i dost zbytecne. Naopak kdyz clovek diky statistikam k nemu pricichne vice, tak ho treba zacne taky pouzivat na vic veci.
  • 0

#330 spadi

spadi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2010 - 14:15

Ahoj předně bych Ti chtěl poděkovat GASP je opravdu dobrý balíček díky návoduk k němu geoget rozchodí se všemi funkcemi i začátečník (tedy i já ) a statistiky frčí a uploadují se v pohodě. :) Ted mám jiný problém potřebuji export POi body do garmina oregon. I když možná mnoho z vás napíše že sito mám vyhledat (a že jsem to hledal),ale stejně moc dobře nechápu jak mám naistalovat a nastavit další export POI pro garminy,(kuli malé kapacitě garmina na cahce).Tak jsem se chtěl zeptat zda neuvažuješ o rozšíření stávajícího balíčku nebo i nějakej návod polopatě na export poi bodů do garminu abych to zvládl i já díky za odpověď B)
  • 0
Garmin Oregon 300
www.haspirja.webnode.cz

#331 barny1

barny1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 66 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2010 - 14:40

Ahoj lidi zařídil jsem si GASP a už ho mám pár dní, teď jsem lovil a chtěl jsem to aktualizovat tak jsem to aktualizoval podle tho návodu.. a jaksi to neffunguje.. prosim oradu...:)
  • 0

#332 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2010 - 14:49

spadi: rozsirovat balicek o dalsi veci mi prijde uz zbytecne, primarne slouzi ke statistikam a pokud si chce nekdo o cokoliv rozsirit, tak muze sam, v tom opravdu neni problem.

To co shanis je tady:
http://geoget.ararat...kript:poigarmin
  • 0

#333 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2010 - 15:45

http://geoget.ararat...kript:poigarmin nebo taky ještě
http://geoget.ararat...r:skript:geopoi

Dneska, když jsou v GG samoinstalační balíčky, tak je to opravdu zbytečné. Stačí kliknout, nechat nainstalovat a v manageru nastavit podle sebe a už to jede... ta makra jsou dvě! Osobně používám to od Medwyna ;)
  • 0

#334 spadi

spadi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 04 listopad 2010 - 19:39

tak jsem si stím pohrál podařilo nainstalovat
  • 0
Garmin Oregon 300
www.haspirja.webnode.cz

#335 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2010 - 9:12

spadi: tak vidis, ze to nebylo tak tezke ;)
  • 0

#336 romisekcz

romisekcz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2010 - 16:55

Mě se to stáhlo a stáhlo se mi s tím dalších 100 programů. Poradí někdo co s tím mám dělat?
  • 0

#337 E.D.

E.D.

Member

• Members
  • PipPip
  • 27 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2010 - 16:58

Já si taky nechávám občas radit, ale tady bude asi každá rada drahá :):):)
  • 0
Jména hloupých na všech sloupích. Write note u všech logů, to jsou jména jenom....

#338 spadi

spadi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2010 - 19:18

sice jsem pochopil a naučil se to nainstalovat ale stejně mi to bohužel nefunguje jakProkeštomaš makro tak medwyn_CZ makro se mi zobrazi na mapě ale to je všechno navigovat k POI bohužel nejde nevím co stím a bohužel i z ostatních vláken kam k těmto tematum pišu jsem nenalezl řešení ach jo :(
  • 0
Garmin Oregon 300
www.haspirja.webnode.cz

#339 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2010 - 22:46

romisekcz: na tohle se tezko radi. Mozna by pomohlo pouzivat nezavirovany pocitac. spadi: totez v bledemodrem. Proste vyfiltrujes si pozadovane kese, stisknes CTRL+E, tam vyberes podle nazvu to exportni marko, kliknes na nej a vyberes si soubor, do ktereho se to ma ulozit. Az to probehne, tak to prozenes Garminim POI loaderem a hotovo.
  • 0

#340 spadi

spadi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2010 - 11:04

to jsem přesně udělal jenže je tam nějaká chyba na mapě se sice ikonky poibodu objeví nic méně chybí mezi nimi propojení tzn -nelze k nim navigovat a chybí listing/zkrácený listing a označení názvu cache jak GCkodem tak názvem když se k nim pokusím dostat přes extras/gc ,/všechny keše plus ten výpis možností tak bud mito hlásí že tyto složky jsou prázdné(ačkoliv tam fyzicky jsou na sd kartě nebo dle typu makro sdse k jednotlivým info o schránkách dostanu ale při kliknutí na vlastní soubor cache garmin zamrzne a listing/info o cache mi to nezobrazí
  • 0
Garmin Oregon 300
www.haspirja.webnode.cz

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama