Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#341 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2010 - 12:15

Tak jestlize se ikony bodu objevi na mape, neumim si dost dobre predstavit, jak by se na ne nemohlo dat navigovat. To je totiz normalni vlastnost kterehokoli mapoveho bodu, dokonce i jen mapy. Kliknes na mapu, zobrazi se ti jmeno bodu a muzes kliknou na navigaci nebo na jmeno bodu a pak se ti zobrazi jeho dalsi popis, poku je k dispozici. Neverim tom, ze je to u tebe jinak.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#342 spadi

spadi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2010 - 20:27

ahoj tak poi z mapy chodí bohužel z menu gps ne a podle konzultace s gordem je to na zkusení a znovunahrání starších firmware popřípadě reklamaci gps. Tak, že všem zúčastněným a zejména gordovi děkuji za příjemné setkání cenné rady díky :D
  • 0
Garmin Oregon 300
www.haspirja.webnode.cz

#343 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 0:11

Tak se mi po posledním automatickém update zase něco rozbordelilo a odmítá se mi spustit GgStat - prostě to ihned přejde na nahrání souboru (starého) na profil. Koukal jsem pro porovnání do GASPu jako na vzorovou konfiguraci - a co nevidím: GgStat.exe je tam 2x - každý v jiné verzi GgStat.ggp.pas je tam dokonce 3x - také ve dvou verzích Geojarryw.exe také 2x
  • 0

#344 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 9:18

Arne1: pravdu dis :-) Zatimco nektere soubory jsou tam zbytecne, nektere jsou naopak zadouci - typicky GeoJarryW.exe kvuli kompatibilite se starsimi pluginy. V kazdem pripade jsem to orezal a vydal "a" verzi.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#345 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 21:41

Vzhledem k tomu, ze vysel novy AutoStat, dokonce v balicku GIP, tak jsem aktualizoval cely GASP. Od ted jiz nebudou upgrady potreba, protoze o vsechno se postaraji zautomatizovane balicky. :)
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#346 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 21:55

Jako vždy, stále stejně, stáhnu z Tvých stránek balíček. Akorát tentokrát nejde rozbalit :|
  • 0

#347 mishiczka1

mishiczka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 22:09

Proč mi stále nejdou stáhnout všechny mnou odlovené keše? Nejdřív chyběly dvě odlovené a dvě own, pak jsem tam něco poklikala a own se objevily a jedna find taky. Ale jedna mrška pořád nejde stáhnout, nebo spíš naimportovat do statistik. Dělala jsem to podle návodu step by step dle S474N na jeho webu.
  • 0
mishiczka1

#348 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 22:34

Ta jedna chybějící keš bude možná PM only. Pokud víš její GC kód, můžeš si to hravě ověřit. A potom třeba někoho požádat, aby ti poslal její listing za účelem importu do GG.
  • 0

#349 mishiczka1

mishiczka1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 346 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 22:37

To si nemyslím, PM jsem byla jen krátce a tuším, že PM kešku jsem si stihla jen vyhlédnout. Ne odlovit. Zjistím to spíš podrobnou analýzou, to bude fuška :@ Jiný důvod být nemůže?
  • 0
mishiczka1

#350 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 22:42

Muze jich byt 1001. Nejlepsi by bylo se na to podivat pres TeamViewer.
http://geoget.ararat...ript:teamviewer

Pak mi posli pres ICQ (mam ho v profilu) sve ID a heslo.
Pripadne pres PM, ale to uz neni prilis vhodne.

EDIT:
Vyreseno pres TeamViewer.
Na vine byla skutecne jedna PM only kes.
  • 0

#351 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 22:49

Tak jsme se Satanem pár hodin bádali, proč mi to od posledních updejtů nechodí a nakonec našli - tak jak jsou nyní skripty napsané, Geoget již nesmí být v adresáři Program Files - asi ho rozhodí ta mezera.
  • 0

#352 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2010 - 23:22

Jake skripty? Co nechodi? Nejake ty baty distribuovane s GASPem? Co se tyka GG samotneho nebo spravne napsanych doplnku, neni nejmensi duvod, proc by nesmel byt v Program files
  • 0

#353 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 7:55

medwyn_cz napsal/a:
Jake skripty? Co nechodi? Nejake ty baty distribuovane s GASPem?
Co se tyka GG samotneho nebo spravne napsanych doplnku, neni nejmensi duvod, proc by nesmel byt v Program files

Autostat odmítá spustit GgStat. Úplně ho ignoruje. Když celý adresář GeoGetu přesunu jinam - někde kde není mezera - tak bez problémů.

doplnění: Je to s podivem, ale mezerou to není. Je to skutečně jen a pouze v Program Files. Samozřejmě uživatel se správcovským oprávněním pod XP.
  • 0

#354 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 8:49

Arne1: jeste me tak napada, ty ten Geoget vzdycky spoustis z toho FAR nebo na nej mas ikonku? Jestli totiz neni problem tam.

Emeritushk: jakou presnou velikost ma ten zip? Pripadne zkus overit CRC pres MD5:

2f2d6ba898b33a678b19e6f9980bd1bb *geoget-gasp-v1.7.312.zip

• 0

#355 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 10:21

Arne1 napsal/a:

medwyn_cz napsal/a:
Jake skripty? Co nechodi? Nejake ty baty distribuovane s GASPem?
Co se tyka GG samotneho nebo spravne napsanych doplnku, neni nejmensi duvod, proc by nesmel byt v Program files

Autostat odmítá spustit GgStat. Úplně ho ignoruje. Když celý adresář GeoGetu přesunu jinam - někde kde není mezera - tak bez problémů.

doplnění: Je to s podivem, ale mezerou to není. Je to skutečně jen a pouze v Program Files. Samozřejmě uživatel se správcovským oprávněním pod XP.

Měl jsem stejný problém. Spustil jsem autostat, pak proběhlo vše (hodnocení kvality, rozdělení do krajů atd.) a ve chvíli kdy měl spustit GsStat, tak pustil rovnou Geojarry, tudíž mě exportoval výstup, kde bylo 407 keší a já ve skutečnosti měl odlovených, v geogetu tak označených, 416 keší. Mám Win 7. Vyřešil jsem to tak, že jsem v autostatu zvolil možnost "použít originální makro GsStat" a upravil jsem si soubor template.cz tak, aby mi vyhovoval výstup statistik a vše funguje jak má. Teda pokud se jedná o stejný případ jako u tebe......
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#356 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 10:41

vin-lin: obavam se, ze je to spise problem pouze WinXP a ze u Win7 se to nevyskytuje. ;)
  • 0

#357 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 10:48

nejak nechapu, proc by mezera v "instalacnim adresari" geogetu mela ovlivnovat spousteni GGstatu z "datoveho adresare"?
  • 0

#358 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 10:53

HaLuMa napsal/a:
nejak nechapu, proc by mezera v "instalacnim adresari" geogetu mela ovlivnovat spousteni GGstatu z "datoveho adresare"?

V programu to asi chápeš odlišně (chválím), ale ve skutečnosti je to přece totožné umístění.
  • 0

#359 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 11:05

Arne1: nikoliv, bezna instalace se instaluje do Program Files, ale datovy adresar je umisten v Dokumentech ;)
  • 0

#360 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2010 - 11:20

Arne1 napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

V programu to asi chápeš odlišně (chválím), ale ve skutečnosti je to přece totožné umístění.

No to prave ve skutecnosti totozne neni ani nahodou!

Vychozi situace je takova, ze:

1. Normalni instalace - program v "program files", ale data v uzivatelove profilu. Uplne jine umisteni!

2. rezim prenosneho disku - tam je vychozi umisteni datoveho adresare jako podadresar, nicmene v tomto rezimu to cele nema co delat v program files!

Jakekoliv jine umisteni je az vule uzivatele, ze si to nejak jinak predelal.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama