GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí
Publikováno 06 listopad 2010 - 12:15
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 listopad 2010 - 20:27
www.haspirja.webnode.cz
Publikováno 08 listopad 2010 - 0:11
Publikováno 08 listopad 2010 - 9:18
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 08 listopad 2010 - 21:41
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 08 listopad 2010 - 21:55
Publikováno 08 listopad 2010 - 22:09
Publikováno 08 listopad 2010 - 22:34
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Další: MagicImageSorter
Publikováno 08 listopad 2010 - 22:37
Publikováno 08 listopad 2010 - 22:42
http://geoget.ararat...ript:teamviewer
Pak mi posli pres ICQ (mam ho v profilu) sve ID a heslo.
Pripadne pres PM, ale to uz neni prilis vhodne.
EDIT:
Vyreseno pres TeamViewer.
Na vine byla skutecne jedna PM only kes.
Exporty: GPX Garmin, POI Garmin, CSV Configurable, KML pro Google Earth a iGO8, Kešovadlo
Publikováno 08 listopad 2010 - 22:49
Publikováno 08 listopad 2010 - 23:22
Publikováno 09 listopad 2010 - 7:55
Autostat odmítá spustit GgStat. Úplně ho ignoruje. Když celý adresář GeoGetu přesunu jinam - někde kde není mezera - tak bez problémů.medwyn_cz napsal/a:
Jake skripty? Co nechodi? Nejake ty baty distribuovane s GASPem?
Co se tyka GG samotneho nebo spravne napsanych doplnku, neni nejmensi duvod, proc by nesmel byt v Program files
doplnění: Je to s podivem, ale mezerou to není. Je to skutečně jen a pouze v Program Files. Samozřejmě uživatel se správcovským oprávněním pod XP.
Publikováno 09 listopad 2010 - 8:49
Emeritushk: jakou presnou velikost ma ten zip? Pripadne zkus overit CRC pres MD5:
2f2d6ba898b33a678b19e6f9980bd1bb *geoget-gasp-v1.7.312.zip
Publikováno 09 listopad 2010 - 10:21
Arne1 napsal/a:
Autostat odmítá spustit GgStat. Úplně ho ignoruje. Když celý adresář GeoGetu přesunu jinam - někde kde není mezera - tak bez problémů.medwyn_cz napsal/a:
Jake skripty? Co nechodi? Nejake ty baty distribuovane s GASPem?
Co se tyka GG samotneho nebo spravne napsanych doplnku, neni nejmensi duvod, proc by nesmel byt v Program files
doplnění: Je to s podivem, ale mezerou to není. Je to skutečně jen a pouze v Program Files. Samozřejmě uživatel se správcovským oprávněním pod XP.
Měl jsem stejný problém. Spustil jsem autostat, pak proběhlo vše (hodnocení kvality, rozdělení do krajů atd.) a ve chvíli kdy měl spustit GsStat, tak pustil rovnou Geojarry, tudíž mě exportoval výstup, kde bylo 407 keší a já ve skutečnosti měl odlovených, v geogetu tak označených, 416 keší. Mám Win 7. Vyřešil jsem to tak, že jsem v autostatu zvolil možnost "použít originální makro GsStat" a upravil jsem si soubor template.cz tak, aby mi vyhovoval výstup statistik a vše funguje jak má. Teda pokud se jedná o stejný případ jako u tebe......
Vin - Lin Team
Publikováno 09 listopad 2010 - 10:41
Publikováno 09 listopad 2010 - 10:48
Publikováno 09 listopad 2010 - 10:53
V programu to asi chápeš odlišně (chválím), ale ve skutečnosti je to přece totožné umístění.HaLuMa napsal/a:
nejak nechapu, proc by mezera v "instalacnim adresari" geogetu mela ovlivnovat spousteni GGstatu z "datoveho adresare"?
Publikováno 09 listopad 2010 - 11:05
Publikováno 09 listopad 2010 - 11:20
Arne1 napsal/a:
V programu to asi chápeš odlišně (chválím), ale ve skutečnosti je to přece totožné umístění.HaLuMa napsal/a:
nejak nechapu, proc by mezera v "instalacnim adresari" geogetu mela ovlivnovat spousteni GGstatu z "datoveho adresare"?
No to prave ve skutecnosti totozne neni ani nahodou!
Vychozi situace je takova, ze:
1. Normalni instalace - program v "program files", ale data v uzivatelove profilu. Uplne jine umisteni!
2. rezim prenosneho disku - tam je vychozi umisteni datoveho adresare jako podadresar, nicmene v tomto rezimu to cele nema co delat v program files!
Jakekoliv jine umisteni je az vule uzivatele, ze si to nejak jinak predelal.
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů