Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#401 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 17:30

Chyba je ve starem geojarry.
  • 0

#402 mikikim

mikikim

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 20:11

pořád to nejde. :-(
  • 0
Miki

#403 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 20:22

A fakt nemas nekde v datovem adresari nejake stare geojarry? Ze by to vsem ostatnim fungovalo, a jen tobe se to chovalo, jako bys mel starou verzi - to je zvlastni, ne?
  • 0

#404 mikikim

mikikim

Newbie

• Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2010 - 20:36

a kdyby ano, dá se s tím něco dělat? že bych odinstaloval celý balíček od satana a vše, kde se vyskytuje geojary a pak to zkusil znova?
  • 0
Miki

#405 MaraKM

MaraKM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 13:26

To já mám zase trochu jiný problém :) Včera jsem lovil a proto večer aktualizoval statistiku a ejhle večer mi to krachlo, že se nelze připojit na geonames.org. Nakonec aktualizováno na profilu a chyba jen u nálezů podle výšky. Dneska ráno jsem to nechal vygenerovat znovu a nálezy podle výšky již ok stejně jako přístup na geonames.org, ale ejhle :-) Mapa ČR je úplně nesmyslná - zajímavé, že kraje a okrasy sedí. Nevíte v čem je problém?! GPX mám generované přímo od GC.com EDIT: U mě taky již v pořádku... napadá mne, že ty mapy se "tahají" z gc.cz ne? Tak jestli tady se něco nedělo a zrovna jsme si toho všimnuli či co...
  • 0

#406 emeritushk

emeritushk

Emeritus

• Members
  • PipPipPip
  • 191 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 16:33

Ahoj, me to nenacte datumy a casy poslednich, nalezenych kesi. A ty bez datumu a casu se nevyexportuji do statistik. Je chyba mezi zidli a PC? A popripade kde? Diky. Edit: Hmm, tak to "zacalo" jit, tak prestavam patrat, cim to bylo. Ale za info pode mnou dik:-) Edit1: Nenacita mi to treckable (pouze 20), resi se to v jinem vlakne. Ale ja pockam, az to zanese Satan do balicku. Uz jsem na to zvykly :-)
  • 0

#407 brundi

brundi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 508 příspěvků(y)

Publikováno 18 listopad 2010 - 16:38

Jo, to mi v teto vetzi GASP taky delalo. Po instalaci samotneho geogetu a pluginu vse slape. Tak nevim
  • 0

brundi

#408 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 20 listopad 2010 - 17:40

Bohuzel jsem mimo, vracim se az zitra, takze do te doby nic neudelam. V kazdem pripade je chyba v tom, ze jsou v balicku jeste pritomny starsi davky GeoJarry - poznate je podle anglickych nazvu, ty nove jsou jiz komplet cesky. Resenim muze byt vymazani techto souboru natvrdo z adresare data-gasp\script\geojarry. Kdo si na to netroufa, tak musi pockat do pondelka, kdy vydam novy opraveny balicek.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#409 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 7:34

Zdravím, kolegovi jsem nastavil geoget (GASP balíček) dle návodu na webu (gasp). Budu ale psát za mou osobu. Vše funguje jak má, až na jednu věc: Když v Autostatu zvolím možnost "importovat vlastní nálezy", tak se stáhnou všechny kešky, které jsem nalezl. Pak se importují do statistik. To je v pořádku. V geogetu ovšem kešky nevidím a nevidím je proto, že jsou bez souřadnic (ty nově stažené). Až když nastavím správný filtr tak je vidím. Pak danou kešku bez souřadnic rozkliknu, prohlídnu si její listing, zavřu listing a najednou se v geogetu objeví, že má souřadnice. Když kešky naimprotuji pomocí geojarry (dávka - nalezené, posledních 40), tak je naimportuje a geoget hned vidí, že kešky mají souřadnice. Používám aktuální geoget i pluginy. Alespoň geoget (ve správci pluginů) hlásí, že je vše aktuální. Prosím o radu......
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#410 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 13:09

vin-lin: to by chtelo videt, je moznost zprovoznit Team Viewer?
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#411 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 13:40

Takze jsem se ted dival na ten balicek GASP, respektive na toho GeoJarryho a problem na strane GASP neni. Problem je totiz v tom, ze nekteri lide delaji "upgrade" tak otevrou ZIP a pouze prepisou soubory, tak samozrejme na disku zustanou i puvodni soubory, ktere tam nemaji co delat - typicky prave ty skripty ze stareho GeoJarry (poznaji se tak, ze maji anglicke nazvy, misto ceskych). Doporuceny postup aktualizace je bud ten, ze se vyuzije klasickych aktualizaci v ramci Geogetu, pripadne ze se zazalohuji uzivatelska data a do noveho GASP se znovu vlozi. Nelze to tedy delat prostym rozbalenim do stavajici slozky!
  • 0

#412 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 14:55

S474N napsal/a:
vin-lin: to by chtelo videt, je moznost zprovoznit Team Viewer?

Teď jsem to zkoušel i u sebe. Mám klasickou instalovanou verzi (Ne GASP) a výsledek je stejný....

Team Viewer samozřejmě zprovoznit můžeme....A byl bych ti i vděčný.....

P.S.: Jak se domluvíme na spojení?
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#413 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 22 listopad 2010 - 16:31

Takze problem vyresen. Sice se nam nepodarilo zprovoznit TeamViewer - zrejme to neco blokovalo u Vin-lina, ale v kazdem pripade jsme spolecne prisli na chybny postup. Jde o to, ze funkce IMPORTOVAT NALEZY v AutoStat samozrejme importuje znova veskere nalezy, coz je naprosto zbytecne - zatezuje to zbytecne server a dle vseho to stahuje pouze GC kody a jiz ne listingy. Prave proto je i v navodu zminen spravny postup - klasicky pres GeoJarry a stazeni poslednich 40 nalezu. Takze vyreseno.
  • 0

#414 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 5:49

Ano S4T4NOVI tímto děkuji za pomoc. Určitě budu využívat doporučený postup, je daleko, ale daleko efektivnější.

Nic méně pořád mi to vrtá hlavou.

Přece volba v Autostatu "importovat vlastní nálezy", tak ano stahuje všechny keše a zbytečně, ale musí stáhnout kompletně kešky. Pak by to bylo zbytečné. Autostat slouží k automatické tvorbě statistik a kešky bez listingů a parametrů jsou k ničemu ve statistice. Navíc tato možnost naimportuje veškerý listing i parametry, ale po skončení tvorby statistik mám v gg ve sloupci souřadnice místo souřadnic otazníky, ale jakmile danou kešuli rozkliknu, prohlídnu si její listing v gg, tak po zavření listingu se ve sloupci souřadnice objeví opravdu souřadnice.

Samozřejmě tuto funkci nebudu užívat, jen mě zajímá čím to je způsobené.
Pokud se nepletu, tak po zvolení volby "importovat vlastní nálezy" Autiostat spustí geojarry. Geojarry stáhne veškeré kešule. Zajímavé ovšem je, že když přímo v geojjary zvolím, aby mi stáhl všechny mnou nalezené keše, tak je po importu vše v pořádku. Z toho mi logicky vyplývá, že to rozhazuje autostat. Pletu se?

Žíly mi to netrhá, pač tu funkci jsem nikdy nevyužíval a využívat ani nebudu na doporučení S4T4NA. Přišel jsem na tuhle "chybu" náhodně, a to tak, že kolega chtěl využít gg jen na statistiky a tak jsem mu doporučil tuto (neefektivní) možnost (tak to je popsáno i když najedu na danou volbu myší). Toto jen pro vysvětlení jak jsem na to došel.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#415 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 8:00

Rekl bych, ze Autostat k tomu nacitani (pres GJ) pouzije funkci nacitani BasicInfo, ktera je nyni jen pro PM. Proto z vraceneho vysledku nelze zjistit souradnice. Ale opravdu je to jen odhad, nezkoumal jsem to.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#416 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 8:45

Tak problém mám po aktualizaci částečně vyřešen. Z GC.com mi to už stáhne posoledních 40 nalezených keší, ale když nastavím filtr na nalezené a dám nahrát na profil, tak mi to bohužel nenahraje. Gegoget nahrává tak jako doposud (žádná chyba nenaskočí), ale stránka na GC.com se již neaktualizuje. Nevíte, v čem by mohl být preblém? Díky moc předem.
  • 0

#417 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 8:50

Sloup: bohuzel nejsem s to pochopit, co presne delas. Geoget nic nenahrava, statistiky uploaduje GeoJarry. V kazdem pripade si zprovozni TeamViewer a muzu se ti na to kouknout.
  • 0

#418 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 9:06

gord napsal/a:
Rekl bych, ze Autostat k tomu nacitani (pres GJ) pouzije funkci nacitani BasicInfo, ktera je nyni jen pro PM. Proto z vraceneho vysledku nelze zjistit souradnice. Ale opravdu je to jen odhad, nezkoumal jsem to.

Ale ty souřadnice tam ve skutečnosti jsou. Ale geoget je vidí teprve až potom, co rozkliknu listing dané keše. Do té doby tam má otazníky.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#419 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 9:20

Odhaduji, ze jsi po importu kliknul na zobrazit a GG pak zrejme zobrazi informace, ktere z z importu opravdu ziska (a zrejme to z duvodu rychlosti nedela opetovnym nacitanim bodu z databaze). Protoze tam ty souradnice nejsou, nezobrazi je. Kdyz aplikujes filtr, nacita se vse znovu z databaze a tam ty souradnice zustaly, protoze se po jeho aplikaci opet zobrazi.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#420 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 9:39

gord napsal/a:
Odhaduji, ze jsi po importu kliknul na zobrazit a GG pak zrejme zobrazi informace, ktere z z importu opravdu ziska (a zrejme to z duvodu rychlosti nedela opetovnym nacitanim bodu z databaze). Protoze tam ty souradnice nejsou, nezobrazi je. Kdyz aplikujes filtr, nacita se vse znovu z databaze a tam ty souradnice zustaly, protoze se po jeho aplikaci opet zobrazi.

Na tlačítko zobrazit neklikám, pač po skončení tvorby statistik a následného uploadu na profil žádné takové okno nenaskočí.
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

6 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka