GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí
Publikováno 17 listopad 2010 - 20:22
Publikováno 17 listopad 2010 - 20:36
Publikováno 18 listopad 2010 - 13:26
Publikováno 18 listopad 2010 - 16:33
Publikováno 18 listopad 2010 - 16:38
brundi
Publikováno 20 listopad 2010 - 17:40
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 22 listopad 2010 - 7:34
Vin - Lin Team
Publikováno 22 listopad 2010 - 13:09
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 22 listopad 2010 - 13:40
Publikováno 22 listopad 2010 - 14:55
S474N napsal/a:
vin-lin: to by chtelo videt, je moznost zprovoznit Team Viewer?
Teď jsem to zkoušel i u sebe. Mám klasickou instalovanou verzi (Ne GASP) a výsledek je stejný....
Team Viewer samozřejmě zprovoznit můžeme....A byl bych ti i vděčný.....
P.S.: Jak se domluvíme na spojení?
Vin - Lin Team
Publikováno 22 listopad 2010 - 16:31
Publikováno 23 listopad 2010 - 5:49
Ano S4T4NOVI tímto děkuji za pomoc. Určitě budu využívat doporučený postup, je daleko, ale daleko efektivnější.
Nic méně pořád mi to vrtá hlavou.
Přece volba v Autostatu "importovat vlastní nálezy", tak ano stahuje všechny keše a zbytečně, ale musí stáhnout kompletně kešky. Pak by to bylo zbytečné. Autostat slouží k automatické tvorbě statistik a kešky bez listingů a parametrů jsou k ničemu ve statistice. Navíc tato možnost naimportuje veškerý listing i parametry, ale po skončení tvorby statistik mám v gg ve sloupci souřadnice místo souřadnic otazníky, ale jakmile danou kešuli rozkliknu, prohlídnu si její listing v gg, tak po zavření listingu se ve sloupci souřadnice objeví opravdu souřadnice.
Samozřejmě tuto funkci nebudu užívat, jen mě zajímá čím to je způsobené.
Pokud se nepletu, tak po zvolení volby "importovat vlastní nálezy" Autiostat spustí geojarry. Geojarry stáhne veškeré kešule. Zajímavé ovšem je, že když přímo v geojjary zvolím, aby mi stáhl všechny mnou nalezené keše, tak je po importu vše v pořádku. Z toho mi logicky vyplývá, že to rozhazuje autostat. Pletu se?
Žíly mi to netrhá, pač tu funkci jsem nikdy nevyužíval a využívat ani nebudu na doporučení S4T4NA. Přišel jsem na tuhle "chybu" náhodně, a to tak, že kolega chtěl využít gg jen na statistiky a tak jsem mu doporučil tuto (neefektivní) možnost (tak to je popsáno i když najedu na danou volbu myší). Toto jen pro vysvětlení jak jsem na to došel.
Vin - Lin Team
Publikováno 23 listopad 2010 - 8:00
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 listopad 2010 - 8:45
Publikováno 23 listopad 2010 - 8:50
Publikováno 23 listopad 2010 - 9:06
gord napsal/a:
Rekl bych, ze Autostat k tomu nacitani (pres GJ) pouzije funkci nacitani BasicInfo, ktera je nyni jen pro PM. Proto z vraceneho vysledku nelze zjistit souradnice. Ale opravdu je to jen odhad, nezkoumal jsem to.
Ale ty souřadnice tam ve skutečnosti jsou. Ale geoget je vidí teprve až potom, co rozkliknu listing dané keše. Do té doby tam má otazníky.....
Vin - Lin Team
Publikováno 23 listopad 2010 - 9:20
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 listopad 2010 - 9:39
gord napsal/a:
Odhaduji, ze jsi po importu kliknul na zobrazit a GG pak zrejme zobrazi informace, ktere z z importu opravdu ziska (a zrejme to z duvodu rychlosti nedela opetovnym nacitanim bodu z databaze). Protoze tam ty souradnice nejsou, nezobrazi je. Kdyz aplikujes filtr, nacita se vse znovu z databaze a tam ty souradnice zustaly, protoze se po jeho aplikaci opet zobrazi.
Na tlačítko zobrazit neklikám, pač po skončení tvorby statistik a následného uploadu na profil žádné takové okno nenaskočí.
Vin - Lin Team
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů