Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#421 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 10:21

A klikas tedy na jake? Ty co zustanou v okne po provedeni statistik? Pokud ano, tak je to totozne jako bys klikl na Zobrazit pridane.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#422 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 11:03

S474N napsal/a:
A klikas tedy na jake? Ty co zustanou v okne po provedeni statistik? Pokud ano, tak je to totozne jako bys klikl na Zobrazit pridane.

Neklikám na nic. Musím spustit filtr, tam dát volbu "bez souřadnic". Tím se načtou i ty nově přidané kešule. Místo souřadnic mají otazníky. Tak je rozkliknu najede jejich kompletní listing. Zavřu listing a najednou tam souřadnice jsou (místo otazníků).
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#423 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 11:11

vin-lin: ono to muze souviset i se zmenami na GC.com, kdy uz BM nemuzou stahovat "Basic info". V kazdem pripade tvuj postup byl chybny a co mam informace, tak v pristi verzi AutoStat tato nesmyslna volba uz ani nebude.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#424 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 12:10

S474N napsal/a:
vin-lin: ono to muze souviset i se zmenami na GC.com, kdy uz BM nemuzou stahovat "Basic info". V kazdem pripade tvuj postup byl chybny a co mam informace, tak v pristi verzi AutoStat tato nesmyslna volba uz ani nebude.

Ano, tento způsob co jsem radil kolegovi byl neefektivní. Už jsme to napravil. Jen jsme byl zvědavý čím to může být.
Děkuji ti za pomoc a za rady.....
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#425 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 23 listopad 2010 - 16:59

Sloup napsal/a:
Tak problém mám po aktualizaci částečně vyřešen. Z GC.com mi to už stáhne posoledních 40 nalezených keší, ale když nastavím filtr na nalezené a dám nahrát na profil, tak mi to bohužel nenahraje. Gegoget nahrává tak jako doposud (žádná chyba nenaskočí), ale stránka na GC.com se již neaktualizuje. Nevíte, v čem by mohl být preblém?
Díky moc předem.

Takze problem vyresen, mel v AutoStatu zatrhnuto "pouzit originalni GgStat makro". Odtrhnutim se vse vyresilo + aktualizovan Geoget a nejake doplnky.
  • 0

#426 bushmanv

bushmanv

Newbie

• Members
  • Pip
  • 1 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2010 - 8:13

Ahoj, balíček je super, jen nějak nemůžu najít jak do statistik dostat keše založené. V úvodu je informace o keších celkem založených, al mám tam 0. Založil jsem jich však 10. Díky za odpověď.
  • 0

#427 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 26 listopad 2010 - 11:00

bushmanv: Vecny problem, ktery s temito informacemi opravdu nikdo nevyresi. Tvuj zdejsi nick se neshoduje s nickem na gc.com a v profilu nemas zdejsi profil svazany s tim na gc.com, takze se ani nemuzeme podivat na tvoje kese. Dalsi duvod, proc ti nedokaze nikdo poradit.

Obecne je tento stav zapricinen vetsinou tim, ze ggstat nema protrebne informace o tvych kesich. To vetsinou nastava v tom pripade, ze tvuj nick se presne neshoduje s nickem ownera kese, ktery je uveden v geogetu v informacich o kesi sloupec Autor (zavisi na kazdem znaku, velikosti pismen, tecce, carce i mezere!). V tom pripade bude muset pouzit prislusny prikaz v template souboru (prikaz MYCACHEOWNER, pripadne OWNERID). Vysvetleni najdes v dokumentaci k programu GgStat, kterou mas nainstalovanou s jeho instalaci (predpokladam, ze GASP ji ponechava).

GASP je uzasne jednoduchy balicek, ovsem zastira jakekoli souvislosti, takze uzivatel nedokaze udelat nejjednodussi operace. Domnivam se, ze vzhledem k instalacnim balickum je na case GASP opustit. Satane, vytvoril jsi moc pekny navod. Prosim, venuj usili, ktere usetris aktualizaci GASPu, podobnemu navodu pro normalni GG. Urcite to bude obrovskym prinosem.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#428 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 29 listopad 2010 - 10:34

Gord: no ja bych rekl, ze na co GASP je, to dela dobre a vzhledem k automatickym aktualizacim ho jiz neni treba ani aktualizovat. bushmanv: mas zalozene cache natahnute v Geogetu? Zjistis to tak, ze prepnes filtr na OWNED a potvrdis. Vypisou se fialove?
  • 0

#429 stokurev

stokurev

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2010 - 15:12

mně se to líbí, návod dobrý a pro moje potřeby vyhovuje díky autorovi ;)
  • 0
Prostě mám rád výlety a nejsem vulgární, protože se můžeme někde potkat :)

#430 Honyray

Honyray

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2010 - 18:25

Cauky, mam trosicku problem s vygenerovanim statistiky, resp. statistika v pohode a velice pekna ale u detailu vlastnich kesi se mi zobrazi pouze jedna a to ta prvni s nulovym poctem nalezu a ostatni se vubec neukazou. S nejvetsi pravdepodobnosti delam neco blbe ale nemuzu dojit na to coto je. Myslim ze sem postupoval presne podle navodu. Muzete mi nekdo poradit?
  • 0

#431 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2010 - 18:30

Navod nijak nezohlednuje vlastni kese. Pro vlastni kese je potreba pres GeoJarry stahnout tyto kese a nasledne v sablone oddelat oznacene pole. Pokud to nezvladnes, tak si pust TeamViewer a ja se ti na to podivam.
  • 0

#432 Honyray

Honyray

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2010 - 18:36

v geogetu mam kese stazene, tam se mi zobrazuji vsechny i v sablone jsem odznacil pole, bohuzel nejsem momentalne na svem PC
  • 0

#433 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2010 - 18:57

Honyray: neni problem, jak budes, tak klidne napis soukrome nebo na ICQ.
  • 0

#434 Honyray

Honyray

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2010 - 19:18

OK diky urcite se ozvu
  • 0

#435 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 prosinec 2010 - 19:43

V navaznosti na novy Geoget vysla nova verze GASP. Stavajicim uzivatelum doporucuji vyuzit automaticke aktualizace v ramci programu. Jenom POZOR, pri aktualizaci je NUTNO vybrat spravny adresar, kde mate GASP a hlavne prepnout na tzv. PORTABLE rezim pri instalaci.
  • 0

#436 Filip Pecha

Filip Pecha

Filip Pecha

• Members
  • PipPipPip
  • 180 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2010 - 0:24

už asi týden mám problém s tvorbou statistik -po jedné aktualizaci se mi z ničeho nic přestali statistiky uploadovat na profil a pozděj přestal i nabýhat náhled, který se otevřel těsně před uploadem na profil. dnes jsem stáhl novou verzi GASP a problém přetrvává :( má někdo podobnýproblém?
  • 0

#437 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 10 prosinec 2010 - 12:10

Fredy176: stahni si TeamViewer a soukrome mi posli ID a heslo, podivame se na to spolecne.
  • 0

#438 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2010 - 22:40

Ahoj, mel bych jeden dotaz - v soucasne dobe mam nalezeno (dle gc.com) 1489 kesi. Kdyz dam v GG filtr FOUND, tak se mi tam dle stavoveho radku zobrazi take 1489. Ale kdyz dam vygenerovat statistiky, tak jsou pocitany se 1490 kesema. Kde by mohla byt nejaka nesrovnalost? Diky za odpoved
  • 0

#439 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2010 - 20:52

Mas v GG jednu kes zalogovanou dvakrat. V Geojarry je pripraven SQL dotaz, ktery ti ji zobrazi. Pokud bys chtel zachovat vicenasobny log (ale pochybuji, protoze podle vseho jej nemas na gc.com), zmeni zpusob trideni nalezenych kesi v GgStatu (prikaz SORTFOUNDBY - viz dokumentace).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#440 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2010 - 8:11

gord napsal/a:
Mas v GG jednu kes zalogovanou dvakrat. V Geojarry je pripraven SQL dotaz, ktery ti ji zobrazi. Pokud bys chtel zachovat vicenasobny log (ale pochybuji, protoze podle vseho jej nemas na gc.com), zmeni zpusob trideni nalezenych kesi v GgStatu (prikaz SORTFOUNDBY - viz dokumentace).

Pomohlo, diky!
  • 0

8 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama