Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#501 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 892 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2011 - 18:16

ran55 napsal/a:
Od včerejška stejný problém jako popisuje Gelda. Bez ohledu jestli stahuji nové keše přes plugin "dotaz na geocaching a volím ID kešky" nebo "posledních 40 nalezených." V případě, že mám zalogovanou keš v roce 2011 a má předvolený čas 00:00 dojde k chybě a statistiky se nezobrazí. Stačí ručně změnit čas na libovolný a funguje to. Bohužel mám jen 1keš a tak nevím, jestli to to je jen u první, nebo budu muset dopisovat u všech.

No tak ten čas oprav na 00:01, to přece není taková chyba.

Stejně, já bych přesnou půlnoc raději nikdy nedával, protože nulový čas je výborný indikátor že je log špatně zadaný!
  • 0

#502 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2011 - 21:26

Ahoj, no, problem s datem 1.1. byl uspesne poresen zmenou casu. Bohuzel jsem dnes aktualizoval GG na posledni verzi 2.5.5.608 a stala se mi jedna vec - mam v seznamu cca o 60 kesi mene nez ve skutecnosti. Nicmene dle stavoveho radku je je databaze naplnena spravnym poctem kesi, jen se nezobrazuji. Tipuji, ze to je zalezitosti nastaveni filtru. Jenze jine kese, nez nalezene by databaze obsahovat nemela (nedaval jsem je tam nikdy) a pri prepnuti na filtr Found It je stav stejny jak na filtru Vychozi. Posledni kese jsou ze 17.12., coz je datum pred zmenou na GC.com. Prikladam i printscreen... Diky za nakopnuti v teto mysterce (pro mne)
  • 0

#503 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2011 - 21:30

Tak je proste nemas oznacene jako nalezenou, ne? Pri tom veselem pouzivani starych verzi GG se neni cemu divit. :(
  • 0

#504 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2011 - 21:43

Pred pul hodinou, nez jsem to aktualizoval, tak tam byly vsechny a byly aj oznacene jako nalezene (aktualizoval jsem to proto, ze se prestaly stahovat data zalozeni kesi a delalalo to neplechu ve statistikach). A v defaultne nastavenem vychozim filtru by se preci mely zobrazovat vsechny kese (krom archivovanych myslim), bez ohledu na nalez, ne?
  • 0

#505 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2011 - 21:45

Na obrazku vidim nestandardne nastaveny vychozi filtr.
  • 0

#506 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2011 - 21:51

Jj, je tam zaskrtle Nalezene a Archivovane a bez souradnic navic... Je to nejak na skodu, pokud databaze obsahuje pouze nalezene a chci zobrazit vsechny kese v databazi?
  • 0

#507 MikiHamza

MikiHamza

MikiHamza

• Members
  • PipPipPip
  • 890 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2011 - 21:51

A ještě by mohl být problém ve filtru na záložce "Druh bodu". Jestli tam třeba není nějaká "fajfka".
  • 0

#508 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 09 leden 2011 - 22:04

MikiHamza napsal/a:
A ještě by mohl být problém ve filtru na záložce "Druh bodu". Jestli tam třeba není nějaká "fajfka".

Negativni. Nastavil jsem to na ignorovano a vysledek je stejny.

Me by ani nevadilo, kdyby bylo mozne pres geojarry stahnout ty kese znova, ale ono to nejde. Geojarry nic neprida/nestahne.
  • 0

#509 tomaho

tomaho

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 1:08

majkeld napsal/a:

MikiHamza napsal/a:

Negativni. Nastavil jsem to na ignorovano a vysledek je stejny.

Me by ani nevadilo, kdyby bylo mozne pres geojarry stahnout ty kese znova, ale ono to nejde. Geojarry nic neprida/nestahne.

Podle mych zkusenosti ty kese v DB mas, ale maji nejaky blby parametr (ja tam mel blbe obtiznost a teren - zrejme vzniklo pouzitim blbe verze geojarry). Ty kesky se mi nezobrazovali a jejich nove nhrani nic neresilo. Chce to smazat je a nahrat znova. A to znamena, nejdriv najit ty co jsou blbe a smazat je primo v db (pomoci sqlite nebo nejakeho podobneho nastroje) a pak je nahrat znovu treba tim geojarrym.
  • 0

#510 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 8:01

tomaho napsal/a:

Podle mych zkusenosti ty kese v DB mas, ale maji nejaky blby parametr (ja tam mel blbe obtiznost a teren - zrejme vzniklo pouzitim blbe verze geojarry). Ty kesky se mi nezobrazovali a jejich nove nhrani nic neresilo. Chce to smazat je a nahrat znova. A to znamena, nejdriv najit ty co jsou blbe a smazat je primo v db (pomoci sqlite nebo nejakeho podobneho nastroje) a pak je nahrat znovu treba tim geojarrym.

To je dost mozne. Tim padem by mel byt ten dotaz postaven tak, at to najde v db vsechny kese nalezene po 17.12.
Vite nekdo jak poskladat tento dotaz dohromady a cim ho spustit v GG?

Diky
  • 0

#511 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 9:06

Za pomoci pluginu SmartFilter muzes hledat i podle holeho SQL, ne?
  • 0

#512 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 10:21

HaLuMa napsal/a:
Za pomoci pluginu SmartFilter muzes hledat i podle holeho SQL, ne?

Dikes, to je ono. Uz jsem ty kese dohledal pouze nastaveni filtru na nalezene. Problem byl v tom, ze od inkriminovaneho data (17.12.) GJ nestahoval udaj "Datum zalozeni kese", resp. to byla jedina odlisnost od ostatnich kesi, ktere se zobrazovaly.

Smazal jsem je a stahuju jej znova, snad to bude ted v pohode.
  • 0

#513 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 10:31

Je to porad o tomtez. Tehdy se zmenily webove strabnky. GJ to stahnul, ale Geoget to neumel naimportovat, protoze ten udaj se ocitl v te webove strance JINDE. Proto pak vysla nova verze Geogetu. Zkratka, kdyz se zmeni webove stranky, je lepsi s importy z webu chvili pockat. Nechces-li cekat, zaplat si PM a importuj PocketQuery, a jsi na zmenach webu nezavisly.
  • 0

#514 Honyray

Honyray

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 20:44

Ahojka zacali jsme vcera delat statistiky u sousedu (mokri_cz) a pri natazeni geojarry se nam nenacetly dve kesky. Muzeme poprosit o radu kde by jsme mohli mit chybu??? Kdyz meli naposledy geoget tak statistika ukazovala nejnize polozenou kes -2m ted ukazuje 1m n morem,
  • 0

#515 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 20:55

Nejsou ty kese PM? Nejsou archivovane?
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#516 Honyray

Honyray

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 21:04

Uz jsme nasli i ty dve krabicky ktere se nenatahli a jsou obe archivovane
  • 0

#517 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 21:16

Tak je tam dostan bud pres kody pomoci GeoJarry nebo ulozenim v prohlizeci a naslednym importem.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#518 Honyray

Honyray

Member

• Members
  • PipPip
  • 10 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 21:28

Jen jeste jeden dotaz pokud by se to nekdy stalo jaka je moznost vyhledat chybejici kes krom toho rucne prochazet kes po kesi?
  • 0

#519 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 21:36

Byt PM a nechat si poslat MyFinds PQ.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#520 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 12 leden 2011 - 21:51

To jste ale asi museli delat neco nedobre, protoze nalezene kese by mel GJ najit nezavisle na tom, zda jsou nebo nejsou archivovane. U PM kesi uz tomu tak neni, ty najde jen, pokud jste PM.

V posledni dobe nicmene pozoruju, ze ma mozna GJ problemy s rozeznavanim GC kodu ze stranek spravne. Asi to souvisi se zmenou webu, jen se ta chyba projevuje jenom obcas. :/

A moznosti jednodussiho zjisteni jsou priblizne takoveto
- Stahnout si pres GJ seznam nalezenych kesi jako GGT seznam. Zkontrolovat, ze obsahuje spravny pocet GC kodu (korespondujici se skutecne hlasenym poctem nalezenych kesi)
- Vyfiltrovat v geogetu nalezene kese, seradit podle ID a ulozit je jako GGT seznam.
- Porovnat rozdily v nejakem programu. (DIFF)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama