Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#541 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 12:21

Omlouvám se ale od toho co mám nový GASp, tak si připadám jak natvrdlej (a to normálně s PC neválčim). Nejak furt nechápu pluginy a skripty. Nainstaloval jsem TeamViewer a po kliknutí na ikonku nic. Nevim, jestli mám v pluginech překliknout na GeoJerry, nám tam nezařazený plugin.
  • 0

#542 krispel

krispel

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 14:19

Pokud potřebuješ pomoc, není problém i čas by se vcelku našel. Je to na trochu delší povídání a lépe řešit přímo, pokud to jde. Když tak se ozvi na nějaký kontakt co mám v profilu.
  • 0

#543 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 15:41

Kohoutaci: vzhledem k tomu, co a jak tady povidas, tak opravdu do doby, nez si zprovoznist ten TeamViewer ti asi tezko nekdo pomuze. Pokud si ho zprovoznil, tak ti vpravo dole musi svitit modra ikonka TeamViewru a tu kdyz rozkliknes, tak vidis ID a HESLO. Vic uz opravdu nevim, jak ti to mam popsat. :)
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#544 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 16:05

Já jsem tada tragéd :(:(:(
  • 0

#545 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 17:49

Já jsem opravdu asi zoufalec. V GeoGetu mám nainstalováno ale stále nic. Nainstaloval jsem to do PC a tam mi to ID a heslo dá, ale v geogetu nic. Nainstaloval jsem to tam rovnou ze stránek GeoGetu při spuštěném GeoGetu na PC. Poradíte někdo kde mám co nastavit, aby se mi ukázala vpravo dole ikonka žádná. Pokud možno pro blbý a ne nainstaluješ a máš to tam. Při instalaci do GeoGetuse to zeptá, jestli ho chci spustit, tak dám ano ale pak to ještě chce nastavení ve správci pluginů, ale kde tu mám co nastavit?
  • 0

#546 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 18 leden 2011 - 19:17

Zdravím, tak po delší době mám problém a dokonce 3. :) 1) Když mi GeoJarry stáhne nové keše, tak se mi nezobrazí v seznamu keší (filtr samozřejmě na Found přepnínám). Do statistik, ale nahraje správný počet. 2) Přestaly se mi zobrazovat tečky na slepé mapě Čr 3) Po uploadu statistik na profil vždy vyskočila automaticky stránka GC.com, teď nevyskočí nic. Díky za rady. P.S. S nastavením jsem si nehrál, aktuální verze bych měl mít všechny.
  • 0

#547 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2011 - 8:29

Kohoutaci: TeamViewer s Geogetem nema nic spolecneho. Je to program na dalkove ovladani PC, tzn. ja nebo nekdo jiny ti to na dalku postelujeme, staci, kdyz posles ty pristupove udaje. Sloup: over si prosim znovu, ze mas opravdu aktualni verze vseho.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#548 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2011 - 12:36

Tak já už to mám funkční. Děkuji všem moc za ochotu se kterou jsem se tu setkal a hlavně můj dík patří "gord / gordíci" ten mi s tim pomohl Díky
  • 0

#549 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2011 - 13:14

Tak by jeste bylo dobre, aby si tu napsal nejake resume, neboli cim to bylo a jak se to podarilo odstranit.
  • 0

#550 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2011 - 13:20

Nic noveho, uz to tu bylo mnohokrat. Pokus pouzivat neexistujici Template.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#551 badger_j

badger_j

Newbie

• Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2011 - 13:45

Jak už výše psal Sloup, mám podobný problém. Letošní nálezy se v seznamu GeoGetu nezobrazují, ve vygenerované statistice ale ano. Dík za radu
  • 0
badger_j

#552 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2011 - 14:01

Jak byly nalezy importovany, kdy a kterou verzi GG? Doporucil bych pouzit posledni verzi GG, nalezy z databaze vymazat a importovat znovu. EDIT: tedy presneji: trvale vymazat kese s temi spatnymi logy a tyto kese znovu importovat.
  • 0

GeoGet:

#553 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2011 - 21:12

Tak dnes mi z ničeho nic šlo vše výše zmíněné. Nic jsem nedělal, jen znovu zkusil nahrát statistiky a hle, puntíky mám a i stránka sama naběhla....
  • 0

#554 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 10:19

Ahoj, jo jo omlouvám se, ale jak psal gord. Já hlupák používal prázdný Template. Tak to vypadá když se amatét se... do toho, čemu nerozumí. Ikdyž byl vyplněný, tak jsem tam měl cestu k prázdnému. Těba až v tom budu chvilku šťourat, tak do toho proniknu. Event se školením GeoGetu jsem prošvihnul, tak se s tím budu postupně prát sám, třeba to časem pochopím. A ještě náhodou nemáte někdo předlohu Template kde bude již vše? Já jen abych se zase necpal do něčeho čemu (zatím ještě nerozumím). Vytisk jsem si spoustu papírů a o víkendu se budu snažit proniknout do tajemství a principů Template :D:D Když ale budete někdo mít komplet Template alespoň bych mohl porovnat s tím co mám a poučit se co a jak. Díky
  • 0

#555 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 11:48

Nikdo asi nebude mit v template vsechno. Jsou totiz veci, ktere se vylucuji nebo alespon zobrazuji skoro totez. Vem si jeden zakladni template a ten si uprav k obrazu svemu. Pokud nebudes vedet, dokumentace ti nepomuze, optej se tady nebo klidne primo posli mail mne. To je nejrozumnejsi cesta, jak se neco naucit - sam to zkouset, tim to zaroven zkoumas a zjistujes souvislosti.
  • 0

GeoGet:

#556 Kohoutaci

Kohoutaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2011 - 14:06

OK poperu se s tím a kdyžtak se ozvu.Díky B)
  • 0

#557 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2011 - 13:30

Tak vydana nova verze, ktera obsahuje nejnovejsi Geoget a nejnovejsi GgStat. Po ciste instalaci tedy neni treba aktualne delat updaty.
  • 0

#558 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2011 - 15:22

Zdravím všechny znalce - a prosím o radu. Jak by se dal do statistiky udělat přehled "lovicích dnů" v rámci kalendářního roku? Myslím tím v podstatě to, co je základem pro BG odznak "Calendar Cacher". můžete někdo poradit? díky
  • 0

#559 kidiboo

kidiboo

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2011 - 20:04

Mám problém s pluginama, chci zadat ůdaje (nick, heslo), ale když dám ULOŽIT, jakoby se nic nestalo.A Geojarry taky nikde nenalézám...
  • 0

#560 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2011 - 9:06

KIM-PA: to je uz dotaz do jineho tematu, pripadne si poradne procti dokumentaci k sablonam. kidiboo: GJ by se mel "ozvat" sam. Kde zadavas ty udaje?
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama