Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#561 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 293 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2011 - 10:37

Díky za nasměrování, nějak mi k mé ostudě do této chvíle unilko, že dokumentace k šablonám existuje. Takže už jsem si doplnil znalosti i template.
  • 0

#562 kidiboo

kidiboo

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2011 - 12:23

S474N napsal/a:
KIM-PA: to je uz dotaz do jineho tematu, pripadne si poradne procti dokumentaci k sablonam.

kidiboo: GJ by se mel "ozvat" sam. Kde zadavas ty udaje?

Chci si stáhnout keše.Podle návodu mám kliknout na PLUGINY a zvolit GEOJARRY.Jenže po rozkliknutí tam mám jen SPRÁVCE PLUGINŮ a NEZAŘAZENÉ PLUGINY.Tak nevím,kde je chyba :(
  • 0

#563 vin-lin

vin-lin

vin-lin

• Members
  • PipPipPip
  • 601 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2011 - 14:17

kidiboo napsal/a:

S474N napsal/a:
KIM-PA: to je uz dotaz do jineho tematu, pripadne si poradne procti dokumentaci k sablonam.

Chci si stáhnout keše.Podle návodu mám kliknout na PLUGINY a zvolit GEOJARRY.Jenže po rozkliknutí tam mám jen SPRÁVCE PLUGINŮ a NEZAŘAZENÉ PLUGINY.Tak nevím,kde je chyba :(

A v těch nezařazených pluginech máš Geojarry ;-)....
Jinak ve správci pluginů si můžeš jednotlivé pluginy roztřídit do skupin......
  • 0

photo-32813.jpg?_r=0

Vin - Lin Team

#564 kidiboo

kidiboo

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2011 - 17:37

vin-lin napsal/a:

kidiboo napsal/a:

S474N napsal/a:

A v těch nezařazených pluginech máš Geojarry ;-)....
Jinak ve správci pluginů si můžeš jednotlivé pluginy roztřídit do skupin......

Kdepak,ani tam nejsou.Budu muset zkusit něco jiného, zatím nevím co..:(
  • 0

#565 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2011 - 11:30

kidiboo: co presne pouzivas? Vypada to, jako kdyby GeoJarry nebyl nainstalovan.
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#566 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2011 - 18:59

Tak opět menší dotázek. :) Zprovoznil jsem ve statistikách xTF list, jak do něj nní dostanu xTF keše? Díky.
  • 0

#567 lukabike.com

lukabike.com

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 207 příspěvků(y)

Publikováno 31 leden 2011 - 19:17

K dané keši musíš přidat tag FTF. U keše pres prave tlačítko na myši a zvol Přidat tag. Alespon myslím že to je pod pravým tlačítkem :)
  • 0

Garmin 60csx, MacBook Air M1 + Geoget 2.8.X

#568 hrabosek

hrabosek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 360 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2011 - 11:09

zdravim. mam drobny problem. v pondeli sem si stahl GASP ahned podle navodu zkousel co to dela... vyhazuje mi to porad ale chybu: ~~~ 2.2.2011 10:51:44 C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-HledatNové(posl.500,Domácíúzemí).batch.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-HledatNové(posl.500,Domácíúzemí).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 2.2.2011 10:51:45 C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Nalezené(všechny,MéLogy).query.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Nalezené(všechny,MéLogy).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 2.2.2011 10:51:45 C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-OznačitNovéNálezy(posl.40).batch.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 2.2.2011 10:51:45 C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Založené(všechny,VšechnyLogy).query.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\cs\gj2.exec.Keše-Založené(všechny,VšechnyLogy).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' ~~~ 2.2.2011 10:51:45 C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIFound(all,MyLogs).query.plugin.ggp.pas ~~~ [Chyba] C:\Users\hrabosek\Desktop\GASP\GeoGet\data-gasp\script\geojarry\lang_specific\en\gj2.exec.GeocachesIFound(all,MyLogs).query.plugin.ggp.pas(20:9): Unknown identifier 'Init' tak nějak jako PC mág (kterej to zázracnym zpusobem dokáže absolutne zmatlat) si myslím, že je to špatně, že to dělá :) dá se s tím něco dělat? díky moc!
  • 0
a to je (asi) vše přátelé... :D

#569 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2011 - 19:34

Ano, přes pravé tlačítko a přidat tag jsem se pokoušel, ale nic. Daný tag nevím, jak nastavit. :(
  • 0

#570 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2011 - 19:54

Prave tlactko, Zmenit Tagy, tlacitko pridat, do prvniho radku napis FTF (nebo xTF nebo jak se ma kategorie jmenovat, u me je to FTF), do druheho radku napis hodnotu, tedy FTF, STSF, TTF nebo neco, co tam chces mit ulozeno).
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#571 Rozic

Rozic

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 02 únor 2011 - 21:16

Paráda, díky, už to frčí. ;)
  • 0

#572 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2011 - 10:23

Aktualizovan GASP na novou verzi - Geoget, ktery zohlednuje zmeny na webu GC.com hrabosek: zrejme je problem v tom, ze tam mas slozku "lang_specific". Celou ji vymaz a bude vse v poradku.
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#573 kolomates

kolomates

Member

• Members
  • PipPip
  • 16 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2011 - 12:57

Ahoj, možná to tady už někde bylo, ale nějak to nemůžu najít. Mam v Geogetu malý problémek. Po stažení nově nalezených keší, se mi tyhle nové nezobrazí. Ve spodní liště mi to píše, že databáze obsahuje onen správný počet, ale vedle jsou Zobrazené záznamy, a tam je počet bez těch nových. Vůbec ale netuším, kde to přepnout, aby mi to ukazovalo vše, co je v databázi. Dík za info.
  • 0

#574 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 144 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2011 - 13:30

Pravdepodobne nemas aktualni verzi GeoGetu. Aktualizuj jej, vymaz spatne importovane kes z databaze a naimportuj znovu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#575 Milish

Milish

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2011 - 19:01

S474N napsal/a:
Aktualizovan GASP na novou verzi - Geoget, ktery zohlednuje zmeny na webu GC.com

hrabosek: zrejme je problem v tom, ze tam mas slozku "lang_specific". Celou ji vymaz a bude vse v poradku.

Bohužel nový GASP stáhnout nejde, hlásí to nějakou chybu.
  • 0

#576 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2011 - 20:16

Milish: tak to je spravne, protoze jsem to tam zapomnel nahrat :):) Ted uz to tam je, takze muzete stahovat.
  • 0

#577 Palook

Palook

Newbie

• Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 03 únor 2011 - 22:56

Jdu si pro radu. Stáhnul jsem si geoget-gasp-v1.12.413 a dle návodu pro blbý (moc za něj děkuju :-) jsem chtěl vytvořit statistiku. Vše šlo OK až do importu listingů. Po hodině stahování mi vyběhla tabulka "výsledek importu", kde bylo nula importovaných keší a u všech logů hláška "chyba parsování". Budu moc vděčný za všechny polopatické rady. Díky Nejsem premium, použil jsem geojarry.
  • 0

#578 Shashlick

Shashlick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2011 - 10:54

Mám dotaz k nové aktualizaci. Funguje mi dobře, akorát ve statistikách se mi nechtějí zobrazit nejvzdálenější, nejstarší, nejjižnější a nejstarší keš. Respektive to tam píše Unknown. Co s tím?
  • 0

#579 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2011 - 11:33

Palook - nejspíš aktualizovat Geoget Shanshlick - máš zadané domácí souřadnice?
  • 0

#580 Shashlick

Shashlick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2011 - 11:36

LudaL napsal/a:
Shanshlick - máš zadané domácí souřadnice?

Jojo, mám. To je právě divné, že všechny ostatní keše (nejsevernější atd.) se vypisují. Akorát ty co jsem napsal tak tam nejsou. A nevím proč. Ještě se zkusím podívat, co je za info přímo u těch konkrétních kešek.
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama