Přejít na obsah

Fotka

GASP - Geoget All-In-One Statistic Pack, aneb statistiky na pár kliknutí

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1097 odpovědí na toto téma

#581 Shashlick

Shashlick

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 523 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2011 - 11:57

Shashlick napsal/a:
Mám dotaz k nové aktualizaci. Funguje mi dobře, akorát ve statistikách se mi nechtějí zobrazit nejvzdálenější, nejstarší, nejjižnější a nejstarší keš. Respektive to tam píše Unknown. Co s tím?

Tak problém vyřešen. Neplechu tam dělala jedna keška, která se asi špatně stáhla. Stačilo ji stáhnout znovu a je to v pohodě.
  • 0

#582 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2011 - 19:46

Palook napsal/a:
Jdu si pro radu. Stáhnul jsem si geoget-gasp-v1.12.413.

Proc si stahujes verzi 1.12, kdyz v te dobe byla 1.13?
  • 0
Vložený obrázek GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).

#583 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 12:23

Ahoj, lze nějak nastavit, aby se keše založené jedním ownerem (jedním ownerID), ale pod různými jmény, zobrazovali ve statistikách pod jednou položkou. Např. Vlastník s OwnerID 123456 má keše založené jednou jako "pepa" a jindy jako "Pepa". Ve statistice pak figuruje 2x. Díky za odpověď. maluston
  • 0

#584 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 12:57

maluston: v sablone si vsechny kombinace pridej takto: MYCACHESOWNER pepa MYCACHESOWNER Pepa MYCACHESOWNER Pepa & parta
  • 0

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.

#585 Sally&eL

Sally&eL

Sally

• Members
  • PipPipPip
  • 824 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 13:05

...tak nevím kdo pochopil malustona blbě - jestli já nebo S474N, ale mě přišlo že se neptá na vlastní keše
  • 0

#586 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 13:07

Sally&eL: no primarne se maluston blbe (respektive nepresne) vyjadril. V kazdem pripade, ta druha moznost je ta, ze nemysli sebe, ale nekoho jineho a tam ma proste smulu. Navic tenhle dotaz by spise patril na autory GgStat a ne sem.
  • 0

#587 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 13:11

No možná jsem se nepřesně vyjádřil, nicméně pokud to nejde, tak to neřešte. Jen mě napadlo, že by se to snad dalo pomocí: OWNERID 12345 pepa, PEPA, Pepa ale nechodí to. Jinak píšu do vlákna "GASP - statistiky z Geogetu na pár kliknutí (diskuze ke GASP)" nebo ne? Zdraví maluston
  • 0

#588 maluston

maluston

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 158 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 13:48

Můj problém je vyřešen: pokud vlastník založil keše s různými jmény lišícími se pouze velikostí písmen, pak stačí nastavit např: OWNERCASE upper a ve statistikách se keše od PEPA, pepa, Pepa sečtou. Víc jsem nepotřeboval. Děkuji si sám sobě za vyřešení. Zdraví maluston
  • 0

#589 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2011 - 13:48

maluston: ano, pises k tematu, ktere se venuje GASP jako celku, tzn. veci tykajici se tohoto balicku. Tvuj dotaz je ovsem zameren na vyhradne jednu soucast balicku, kterou je GgStat, takze svuj dotaz formuluj do tematu venujici se prave GgStatu.
  • 0

#590 misuli.j

misuli.j

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 15:41

Mám problém s geogetem. Asi týden, nebo dva mi některé keše hází ve statistikách nesmysly. Hlavně jako autor se píše zřeknutí se zodpovědnosti a pak v terénu a obtížnosti keše to háže nesmysly. I když jsem zkoušela geoget aktualizovat, nepomohlo to.:( Nevíte co s tím???? Díky
  • 0

#591 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 15:43

Jakou mas verzi?
  • 0

#592 misuli.j

misuli.j

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 15:59

2.5.5.608
  • 0

#593 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 16:00

A to ti neni divny, ze uz jsou mezitim dve nove verze?
  • 0

#594 misuli.j

misuli.j

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 16:03

To mám celé odinstalovat nebo jak? Neměla jsem tušení, že se musí s každou novou verzí dělat všechno znovu :D
  • 0

#595 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 532 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 16:09

Pokud jsi geoget instalovala pres instalator, tak ten si pamatuje posledni anstaveni, takze aktualizace je jen o tom ji spustit a ctyrikrat odmacknout 'dalsi'. Vsechna data i nastaveni zustavaji! Pokud jsi ale neinstalovala standardnim geogetim instalatorem, ale treba rozbalenim ci prenesenim z jineho pocitace, pak si pri instalaci aktualizace musis dat pozor, abys aktualizaci nainstalovala do spravneho adresare a nastavila spravny rezim instalace (normalni, nebo rezim prenosneho disku). Dalsi aktualizace si to pak uz zapamatuji. Pokud bys pri te aktualizaci neco zblbla, a Geoget se ti jevil, jako ze data ztratil, pak to neni pravda. O data jsi neprisla, jen Geoget nevi, kde je ma hledat. Da se to napravit! Jak, to zalezi na konkretni situaci, ale neni treba propadat panice.
  • 0

#596 misuli.j

misuli.j

Member

• Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 16:11

Aha děkuji moc :)
  • 0

#597 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2011 - 16:14

misuli.j: vzhledem k tomu, ze se i dost casto meni samotny web GC.com, tak je logicke, ze je potreba aktualizovat i program, ktery zpracovava jeho data. ;)
  • 0

#598 Benny.La

Benny.La

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2011 - 16:47

Tak jsem se ač počítačový neuměl pustil do statistik.Vše jsem tak nějak zvládl ale bohužel jedna keš se mi nenačelta, a nesouhlasí mi milníky a vzdálenosti keší od HC (ty mám zadány správně).Zkoušel jsem to generovat několikrát ale výsledek pořád stejný.Nemůžu přijít na to v čem je chyba.Poradí někdo?
  • 0

#599 S474N

S474N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 522 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 8:52

Benny.La: tezko se radi takto na dalku. Stahni si TeamViewer a posli kody a podivame se na to spolu.
  • 0

#600 Benny.La

Benny.La

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 44 příspěvků(y)

Publikováno 11 únor 2011 - 11:00

Tak ty HC jsem nakonec nějak doladil.Ty milníky jsou špatně kvůli tomu že mi to prostě jednu kešku nechce načíst.Vím už i která to je.Dá se nějak doplnit pouze tahle jedna keš ?
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama